HR engineer
2/ENGINEER
da li zna netko ne??to o ovoj firmi, je li ima na??ih , tko krca i kakve su plaće. na??a sam samo neke opće informacije na maritime connectoru ni?? vi??e
azamara ti je "kćer" firma od celebrity cruises, ima nekoliko manjih brodova koji primaju oko 500 putnika i furaju se na neku celebrity ekskluzivu, znači mrvicu vi??a klasa od celebrity cruises
aplicira se istom tipu kao i za celebrity (ako si marin officer - deck, engine ili elektrical engineer), uvjeti su isti kao i na celebrityju pa pročitaj na topicu o celebrityju ??to ljudi ka?žu
mail za aplikaciju je mcelano@rccl.com - mariano celano
ugovori su ti za ni?že oficire - kadete, treće elktričare, treće in?žinjere ??est mjeseci, a za vi??e 4
lova ti je (to je na celebrity, na azamari je mo?žda par sto dolara gore-dole) - kadeti 2000 usd, treći električar 4000, drugi od palube 4500, treći in?žinjer 8000, drugi električar 8000, drugi in?žinjer vi??e od 10 itd
i to ti je vi??e manje to
po??alji mail i papire na onaj mail s naznakom u subjektu za koju poziciju aplicira?? i za koju kompaniju
hvala ti stari na informacijama. pozdrav
Pozdrav
Evo ovako iz prve ruke, ja sam na Azamari zadnje dvije godine i nemam namjere se micat ako me ne poceraju. Tocno je da smo vec godinu dana dio RCCL ali jos to nije sve doreceno. Dolaze nam ljudi sa Celebritiya a ne sa RCCL.
Ugovori i plate su identicne onim na Celebritiyu i u dogledno vrijeme se nece mjenjati.
Mislim da je jos uvijek kontakt osoba Celano ali nisam siguran. Mozda Celano samo za prvi put a onda se sad radi sa gospodom koja se zove Teresa Gisper Riviera ili nesto tako.
Ako ti treba nesto konkretno tebi ili bilo kome ostalome ja sam voljan pomoci koliko mogu.
Samo izvoli sa pitanjima. Ali molim te budi konkretan i brz, jer za 2 sedmice idem doma na dulji godisnji....
sto je toliko tajno da se ne moze podijeliti sa ostatkom foruma?ekipa,
ima li ko na Azamari da me kontaktira na privatnu poruku.
Pozdrav svin pomorcima ma di bili!!!
![]()
Azamara Cruises
Apprentice Deck Officer - AZA11223
Imagine a unique and enriching opportunity to explore your true potential, to achieve success as part of a stellar team, to travel to exotic locations and provide extraordinary service in an amazingly social environment. If you have a passion for excellence, exuberant energy, and the ambition for a rewarding career, journey onboard as an Azamara Club Cruises team member. It's the experience of a lifetime! We are currently searching for Apprentice Deck Officers to join our team. The qualifications of this Officer position will follow all international and national conventions and regulations and have a Nav. Watch Officer License (OOW) without Limitations (preferred but not required).
Worldwide
znaci ko celebrity 6/2 ugovor, 2000usd sa CoC, 1500usd bez... sretno, a mail ste vidili jedno 100 puta
Ante Vidić;128673 said:Jeli zna ko ima li se kakve Å¡anse ukrcat za 4th eng. bez iskustva? Posla sam aplikaciju pa me zanima
koliko ja znam nema 4th eng, nego 3rd, a jos i 3rd ukidaju na nekim novijim brodovima..ostalo ti je jedino motorman, nema vise asistenata makine
Ante Vidić;128689 said:Å to misliÅ¡ kakve su Å¡anse za motormana?
a imas sanse, ali ne znam koliko ti se isplati...vise detalja ce ti znat kolege strojari sa foruma...ali kod nas su mot. obicno bili bugari, filipi, indonezani
Ante Vidić;128772 said:Ok,znači dok ne dođem do 3rd ili 2nd nemam Å¡to tu tražit? Tko pita ne skita! Hvala na odg.

Jobs - Azamara Club Cruises Shipboard Careers
evo traze Apprentice Deck Officer , barem tako pise pa navalite![]()