AS STROJA SA 46 godina

Pa mozda bi te neke kompanije i uzele za mazača ali triba ti brevet za istoga, tu u splitu ti je oko 1600 plus jos nekih 500 kn....e naravno i da imas matrikulu

ties, kako će izvadit brevet za mazača ako nije bija na brodu šest miseci!? ima kompanija na koje može za mazača i bez breveta, ali triba malo kopat po forumu i pitat okolo..

Nisan zna za to,e i ja mislin da za transeuropu ne triba taj brevet ali da ce mu tribat passanger ili ro-ro koliko se sičan-a to san ja bija napravija bez prethodne navigacije

isto ka za timunjera, dakle član plovidbene straže, samo u makinji. za transeuropu ja isto mislin tako, a koliko znan bez ro-ro breveta ne mora ni zvat Dareja.

evala ljudi..znaci opet breveti..tako san nesto i mislija da ce mi tribat za svaki k...brevet:( ovo san tija cisto otici da malo provan makinu prije asistenture,jer mi je 3 misec daleko,predaleko a iman curicu od 2 miseca koju triba nahranit:) kakva je situacion za cistaca,jel mogu sa b2 ili mi triba jos koji brevet? i jel cistac baziran samo na makinju ili je svugdi?eto skuzajte ako su neka pitanja glupa ali bolje pitat nego se praviti pametan..pomalo i mirno more..

Darko dobio si konkurenciju. Bio sam jučer s 46to godišnjim kadetom struje koji traži ukrcaj pa smo ga opskrbili informacija :hihi

evala ljudi..znaci opet breveti..tako san nesto i mislija da ce mi tribat za svaki k...brevet:( ovo san tija cisto otici da malo provan makinu prije asistenture,jer mi je 3 misec daleko,predaleko a iman curicu od 2 miseca koju triba nahranit:) kakva je situacion za cistaca,jel mogu sa b2 ili mi triba jos koji brevet? i jel cistac baziran samo na makinju ili je svugdi?eto skuzajte ako su neka pitanja glupa ali bolje pitat nego se praviti pametan..pomalo i mirno more..

Za čistača ( wipera ) ti ne treba ništa. Baziran je samo na makinju i čistiš tamo di curi ulje i genralno sve ima da se sjaji. Daš ruke mazačima / mehi / strojaru kad je neka veća rađa.. oni tebi daju kad je neki veći spill. Nadgrađe i ostalo čisti ekipa s palube jedan dan u tjednu ili kako im C/O izda zapoved :uzdravlje

Kad ti je već taka strka pogledaj za Messmana ili konobara na kuzerima jer za čistača ćeš teško naći a i krvav je to posao..

Last edited:
probably dodat malo promila u krvnu sliku da se lakse zaboravi......
sve je dobro kad se u zivotu pruzi second chance... a za taj engleski ce je bit... relax...

Ako te sta tjesi ni teta jaca nije bas u engleskom naj...i ona bi pala,a premjerka je...:o

Proci ces iz druge :uzdravlje :uzdravlje ko je vidio sve iz prve prolazit...

hebiga stari teletabis uspija

hebiga stari teletabis uspija

:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje
konačno i ja polo?žija klasu,danas u Zadru zavr??ija sa engljeskim.hvala svima koji su mi pomoglji.......:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

eto mlada ekipa znajte da i matori teletabis mo?že polo?žit klasu:uzdravlje:uzdravlje

može 44

može 44

hahaha a nevolje ti hahaha..
da ja dođem tu za struju s 22 godine bio bi i struja i sin i unuk odjednom...

e al jebote da imam kadeta od 46 godina ne znam kako bi se postavio prema njemu :confused:
svoga mehaničara od 50 godina sam zvao Sir :D

aj sredi meni da dođem kod tebe za kadeta ja imam 44 i moÅ¡ me zvati kako hoćeÅ¡ samo da se ukrcam.:(

godine uf te godine

godine uf te godine

Darko dobio si konkurenciju. Bio sam jučer s 46to godiÅ¡njim kadetom struje koji traži ukrcaj pa smo ga opskrbili informacija :hihi

Za čistača ( wipera ) ti ne treba niÅ¡ta. Baziran je samo na makinju i čistiÅ¡ tamo di curi ulje i genralno sve ima da se sjaji. DaÅ¡ ruke mazačima / mehi / strojaru kad je neka veća rađa.. oni tebi daju kad je neki veći spill. Nadgrađe i ostalo čisti ekipa s palube jedan dan u tjednu ili kako im C/O izda zapoved :uzdravlje

Kad ti je već taka strka pogledaj za Messmana ili konobara na kuzerima jer za čistača ćeÅ¡ teÅ¡ko naći a i krvav je to posao..

jeli se kolega sa 46godina kadet struje uspia ukrcat?

Bija san na Uljanika,tanker,predobro mi je bilo ,ka AS nisan moga bolje proć,odlična ekipa

A kakvo si iskustvo imao, gdje i sto si prije radio.
Bas me zanima, i nadam se da nisu prosla vremena da uzimaju i ljude sa strane, a ne samo
one iz skole.:cool:

Back