Mozete li mi vas dvoje pojasnit na kojem to kontejneru i tankeru nostromo ima 5000€ samo na brodu?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Na onome di se sverca cigaretama
Sent from my internet mobile device
Mozete li mi vas dvoje pojasnit na kojem to kontejneru i tankeru nostromo ima 5000€ samo na brodu?
Ima mozda na putinovom kontejneruMozete li mi vas dvoje pojasnit na kojem to kontejneru i tankeru nostromo ima 5000€ samo na brodu?
Ma dobro, nostromo nije placen kuci pa je to odmah duplo manje.. Ali po mjesecu kojem dobijes placu na brodu ima manjuMozete li mi vas dvoje pojasnit na kojem to kontejneru i tankeru nostromo ima 5000€ samo na brodu?
Pozdrav, naletio na ovo ako nekoga interesira.
Biti će da im dosadno u HR pa skupljaju CV ?!
A lako moguce...
bas me zanima je ko dobia posal priko ovih gosparaURGENT SDPO Required***WRS are currently seeking a SDPO to join one of our vessels currently operating in Africa. Pipe-lay experience is a must. Joining ASAP. If you are currently available for work and are interested to learn more about this position please send your CV to tarnie.w@worldwide-rs.co
Tu sam)
preko Tarnie Williams ukrcan sam na pipelayer, prije skoro pet godina.
Treba slat , aplicirat
super, znaci nije fake agencijaTu sam)
preko Tarnie Williams ukrcan sam na pipelayer, prije skoro pet godina.
Treba slat , aplicirat
Prije 5 godina i sada je ogromna razlika bila radit s njima ka agencijom. Tad recimo Å¡ta se tiÄe tankera ili bilo Äega su bili skroz ok i dalo se naÄ posal s njima.
Otkad su poÄeli s priÄom o brexitu nama hrvatima jedino nude poslove koje niko neÄe a guraju engleze na bolje poslove. U zadnjih godinu i neÅ¡to s njima sam samo ima obeÄanja a nikad konkrentu realizaciju nijednog posla poÄevÅ¡i od offshora pa do CTVa. O tome koliko muljaju s day rateom govori Äinjenica da me zovu i pitaju bili iÅ¡a na brood za 200GBP dnevno a Noor Kimit iz Seaworthy Counslutinga istu tu poziciju nudi za 250 GBPa. Toliko o njima.
super, znaci nije fake agencija
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Nazalost 1 ugovor odradia na Promara 2016te. Placa kasnila 2 miseca, spize nema itd. Brodovi su noviji (Reliance i Defender) nema dijelova tako da kome nije stiska nebi mu priporucia da ide tamo.Lamia Ramou
Head of Marine Department
2nd mate DPO needed week 36 salary is between 180-200 eur day depending experience
Vessel Type: PSV DP2
Rotation: 8 weeks off
Please send me private message.
26
Trazi za brod Mamola defender.
Whatsapp broj : +41 76 399 12 27
Ako nekoga zanima sretno