ako ista znate o Zodiac kompaniji

prije nega te neki od brkatih admina opazi u prekÅ¡aju preporučan da se predstaviÅ¡ .... hehe hehe

isti ka na kemikalcima terco 3800 dolara sekondo 4400 dolara.imas bonusa za vijernost i jos nekih dodataka pa ti plača zna narast.inače na LPG čeÅ¡ takom teÅ¡ko doč jer dmaju bugari i rusi tim dijelom a najviÅ¡e bugari Å¡ta se tiče LPG.na kemikalcima pun kurac rusa i ukrajinaca ja san jedini junior hrvat od hrvata su ti joÅ¡ dva naÅ¡a čovika na tankerima jedan komadant i jedan stari primo makie.od crnogoraca samo jedan kapo i na lpg dva kapa isto crnogorca.superitendent za tankerski dio je isto crnogorac.ako te Å¡ta joÅ¡ zanima vezi zodiaca pitaj ja san ti tamo na kemikalcima

Zodiac

Zodiac

I jos ima nas koji smo na Bulk,ili container floti,a Car carriere su zamjenili sa Burmancima,iskrcali su me prosle godine kraj osmog mjeseca iz Koreje,i zamjenili sa Burmancima oficirime,Zodiak je u nekim problemime i to vecim nego sam mislija,10 godina sam tamo i ne zovu me a radim ko secondo palube od 2006,imam dobre karakteristike, ali znam iz dobrih izvora da su pola flote zaustavili ili ti lay up.Nest se pokrece ali sporo ,pale su cjene vozarina i Offer grupacija zaustavila brodove jer su to za nji cut cost policy.

I jos ima nas koji smo na Bulk,ili container floti,a Car carriere su zamjenili sa Burmancima,iskrcali su me prosle godine kraj osmog mjeseca iz Koreje,i zamjenili sa Burmancima oficirime,Zodiak je u nekim problemime i to vecim nego sam mislija,10 godina sam tamo i ne zovu me a radim ko secondo palube od 2006,imam dobre karakteristike, ali znam iz dobrih izvora da su pola flote zaustavili ili ti lay up.Nest se pokrece ali sporo ,pale su cjene vozarina i Offer grupacija zaustavila brodove jer su to za nji cut cost policy.

je tu si u pravu evo i sa kemikalcima su u zajebu jer dosta plutaju i čekaju na teret.dosad je sve funkcioniralo na kemiji ne relaciji maroko indja sa phosphoric acidom a nazad za evropu se krcalo palmino ulje pa se razvozilo po evropi ali izgleda i da je to na klimavin nogama.ne znam koliko te drže doma ali mo slobodno kako su krenili odradit jedan brod na drugoj firmi pa se vratit doma i taman če te onda zvat opet na brod.jeli ideÅ¡ priko starog begovića ili priko beograda?

Zodiac

Zodiac

Idem preko Cpt.Toncija iz BG-a,sve je do sada islo glatko,bija sam zadovoljan,i bio je leave pay,kaki taki retirement benefit scheme bonus,ugovor po 5-6 mjeseci kuci koliko zelim ili ti 4 mjeseca,para za mene zadovoljavajuca,toliko je bilo bolje da sam se sa MSC vratija na Zodiaca,ali eto zakucalo be doma,i sad se nesto lomim ,ako se vratim gdje sam bio prije ,mogo bi popasti loyality bonus leave pay,i jbg zlatni sat koji ocekujem za lojalnost a sad me i ne pitaju za zdravlje..eto toliko o lojalnosti a imam vise promocija u C/off ali kad zavrsim PPOP biti ce i toga ,za sada u zdravlje...

isti ka na kemikalcima terco 3800 dolara sekondo 4400 dolara.imas bonusa za vijernost i jos nekih dodataka pa ti plača zna narast.inače na LPG čeÅ¡ takom teÅ¡ko doč jer dmaju bugari i rusi tim dijelom a najviÅ¡e bugari Å¡ta se tiče LPG.na kemikalcima pun kurac rusa i ukrajinaca ja san jedini junior hrvat od hrvata su ti joÅ¡ dva naÅ¡a čovika na tankerima jedan komadant i jedan stari primo makie.od crnogoraca samo jedan kapo i na lpg dva kapa isto crnogorca.superitendent za tankerski dio je isto crnogorac.ako te Å¡ta joÅ¡ zanima vezi zodiaca pitaj ja san ti tamo na kemikalcima

Hvala na odg ..

Pozdrav ljudi, moze li mala pomoc od nekog ko je bija ili ko je jos na ZODIACA. Naime posla sam im aplikaciju, zatim su trazili sve dokumente. Sve sam im posla i dns mi salju mail da sam primljen na lpg tankere jer tamo imam iskustva. Ali kazu placa 6550funti, ugovor 2on/2off, ali potpisujes na 2 godine. Mislim da je to nenormalna placa, i uvjeti za 4th engineer. Ako neko nesto zna pisite.... hvalaa

Pozdrav ljudi, moze li mala pomoc od nekog ko je bija ili ko je jos na ZODIACA. Naime posla sam im aplikaciju, zatim su trazili sve dokumente. Sve sam im posla i dns mi salju mail da sam primljen na lpg tankere jer tamo imam iskustva. Ali kazu placa 6550funti, ugovor 2on/2off, ali potpisujes na 2 godine. Mislim da je to nenormalna placa, i uvjeti za 4th engineer. Ako neko nesto zna pisite.... hvalaa
Dok te ne pitaju novce dobro je.Kada te pocnu pitati novce za vizu ili takve stvari...samo ih sibni u spam.

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

ma to je tajna vidis da je sve oko kole ....

sve to sta sti dobia lipo izbrisi i ka da nisi dobia,zaboravi

Vec sam i izbrisa jer sam upravo nasa na netu ime Maclawson Williams preko kojeg su mi rekli da moram platit i napravit vizu. Na netu sam nasa njegovo ime i kako je vec bilo mailova za zaposljavanje na k line. Ja sam prije nekih 3, 4 mj prvo dobija mail od Zodiac Maritime recruitment department, da traze ljude svih rankova. I na taj mail sam aplicira. Hvala vam na odgovorima

Back