Adrese za premium clanove

Evo meni ponudili za VSP tug Al imam ugovor i trebam na brod za par dana. Pa izvolite ako ko ima na VSP iskustvo.
92230ca279df6c970949ee7d31b88d9a.jpg

Poslano sa mog E5533 koristeći Tapatalk

Da li netko zna ove u Saudijskoj Arabiji Dammam
www.jana-ms.com

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Imaju nekoliko brodova a recimo za moju firmu rade i smjene posade u Tanajib/Dammam, iz hotela na brod i obratno, papirologija, itd..., brodovi, tako, ima dobri a ima i losih.

@Ostali, ove agencije tipa WRS, Seamariner, itd...Engleska gov*a od agencija, ja jos nisam cuo da se netko preko njih ukrcao, zaobilaziti u sirokom luku, ja sam recimo, dobio posao preko Ukrajinske agencije iako su me ovi stalno trazili azuriranje podata i slicno, sad ih samo saljem u spam i *delete* ENTER

Last edited:
@Ostali, ove agencije tipa WRS, Seamariner, itd...Engleska gov*a od agencija, ja jos nisam cuo da se netko preko njih ukrcao, zaobilaziti u sirokom luku, ja sam recimo, dobio posao preko Ukrajinske agencije iako su me ovi stalno trazili azuriranje podata i slicno, sad ih samo saljem u spam i *delete* ENTER

Sorry Casper ali ja sam bia ukrcan preko mnrlt LTD iz UK tako da se nikad ne zna,znam jednog sta je bia preko WRS-a na DSV neki,nisam ga ni pita na koju firmu

Ja sam se ukrca na NMM priko Clyde Marinea Poland koji radi umreženo sa Engleskim officom i to sa UK ugovorom za razliku od ekipe koja ide priko Zorovića na istočnoevropski ugovor.

QUOTE=akac;202216]Sorry Casper ali ja sam bia ukrcan preko mnrlt LTD iz UK tako da se nikad ne zna,znam jednog sta je bia preko WRS-a na DSV neki,nisam ga ni pita na koju firmu[/QUOTE]

Imaju nekoliko brodova a recimo za moju firmu rade i smjene posade u Tanajib/Dammam, iz hotela na brod i obratno, papirologija, itd..., brodovi, tako, ima dobri a ima i losih.

Svaka cast ako se neko preko njih ukrcao, dao Bog da ih ima puno vise, no ja sam prema njima skeptican i tesko da ce mi se misljenje promijeniti.

Pa od ove ženske Å¡ta sam ode stavia meil iz Clydea sam dobia feedback od viÅ¡e ljudi da in je isto ponudila ukrcaje na NMM. Osim njih također imaÅ¡ primjer baÅ¡ u ovoj rubrici par stranica prije di sam stavia e mail od James Laxa zahvaljujući kojem sam doÅ¡a do intervjua za RCCL bez ikakvih veza i preporuka samo Å¡ta sam drugi dio intervjua pa Å¡ta sad nije bitno. NMR LTD također mi je nudia ukrcaje tako da neÅ¡to loÅ¡e ne mogu reč o engleskim agencijama ali svak ima svoje iskustvo i miÅ¡ljenje. U ostalom od samog Zorovića se godinama sluÅ¡alo kako NMM ne uzima hrvate kako triba super preporuka naÅ¡i ljudi su podapinjali nogu svakome novome tamo uključujući i meni po dolasku a ja sam se upravo preko Poljsko/Engleske linije zaposlia u roku 24 sata bez ikakve preporuke i na bolji ugovor.

Svaka cast ako se neko preko njih ukrcao, dao Bog da ih ima puno vise, no ja sam prema njima skeptican i tesko da ce mi se misljenje promijeniti.

Hrpa firmi traze lng specijaliste, svih rankova.
U najvecoj strci je Tk koliko sam upoznat, masu brodova im izlazi, slabo ili nikako razvijaju svoj kadar, place ok, Stena (4-2 ugovori juniorima). Dyna vazda trazi, a Gloptik je dobio Gaslog, kaze 7500€ za 3/e i 2/0 poziciju, plus 1000€ st-by, ugovor 4-3 juniori, curkus im je u crewingu plus grade jos 8 brodova.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jbg ako hoces iskustvo prilagodi se trzistu. Ti uvjeti i nisu bas nesto. Prije svega mislim na duzinu ugovora. Ugl takve ugovore prihvaca ekipa sa iskustvom koja ne moze dobiti avancamenat na svojoj firmi.
Imam 6 godina na LNG-u i kontaktirao sam TK direktno i Dyna Gas (Ketrin). Nisam dobio nikakav odgovor. :rolleyes:
MOL mi se zahvalio na kontaku ali da ne traze ljude sto je posteno jer znam da drze ljude doma na lovi ili ih salju na tecajeve dok im ne izadu novi brodovi.
Globtik nisam kontaktirao
BSM trazi isto ljude ali brodovi im izlaze tek sljedece godine (3 mjesec).
Pa tko voli i zeli ovo im je prilika da se uvale na LNG jer ne vjerujem da ce naci toliko kadra sa iskustvom.
A i vozarine nisu nesto nije mi jasno zasto grade toliko ali to je vec druga prica....

Prvotna Å¡preha bude namaÅ¡ Advanced Gas a ako ga imaÅ¡ ka u mom slučaju stečenog na LPG/Kemiji onda se počmu vadit sa pričom da nemaÅ¡ LNG striktno iskustvo. Uglavnom debilna bude priča i ispada da za junior poziciju triba bit direktor svemira i imat 100 godina iskustva.I na Betu je lakÅ¡e bilo doč nego na LNG svih ovih godina.A ako je naÅ¡a agencija u pitanju onda debilzmima nikad kraja a onda vidiÅ¡ kako su nekog sa bananjere urkcali na LNG.

Mozda bas traze min 7 godina.Vrag ce ih znati (citaj debili)

Last edited:
Back