Adnatco

Pozdrav svima,

Molim vas malo informacija o kompaniji ADNATCO tj.Abu dhabi national tanker company.

Svi brodovi su napravljeni 2011 ali me zanima posada,oficiri,internet na brodu,spiza itd.

Plaću znam i duljinu ugovora znam jer mi se nudi posao ali me zanima sve ostalo pa eto ako neko neÅ¡to zna napiÅ¡ite.

Unaprijed zahaljujem.

marine aliance

marine aliance

Pozdrav, meni su ponudili ali sam odbio jer sam na brodu,....jel to islo preko filipa iz bugarske?

Daj reci mi jesu li i tebe trazili Petroleum Advanced Tanker Safety???.....Mene su isto zvali neki dan priko GS agencije i trazu da napravin to na vrime....
Prosle godine san ceka intervju svaki sat i tako pet dana.....na kraju partia na drugu firmu...
Spiza ti je svudi mane vise ista prica....kaki kogo naleti tako se i jede...internet danas svi imaju...
Aj javi se u vezi tog breveta...ako imas kako si dosa do njega?
pozdrav

Adnatco

Pozdrav,

Zvao me je Filip iz Bugarske na Adnatco za prvog makine ali mi te arapske kompanije ne ulijevaju bas neko povjerenje pa jos važem ponudu,a poslao mi je neke upitnike da popunim,nisam to jos napravio ali vidicu mozda i ocu.
Advanced tanker safety je osnovni brevet za seniore i ne znam na koji se nacin danas dobiva ali prije petnaestak godina ako se dobro sicam bilo je potrebno imati brevet tanker safety i onda je bilo par dana tecaja i ispit da bi se dobilo taj brevet,i sve to naravno izdasno platiti,a uvijek je vrijedio samo pet godina i za obnoviti ga trebaloje imati čiste dvi godine navigacije na tankeru u pet godine vremenskih a ako nemas ne znam,mozda refresment,nisam nikad do toga doÅ¡ao.
Navodno ima posla na ili ce ubrzo biti na Scorpio tankers,American Eagle tankers,Almi tankers,Bahri...

Meni se javija prije neki dan da me ADNATCO nije uzea
Sve skupa trajalo 4 miseca
Sva srica da me nije uzelo jel bi ih mora odbit

Send from my Mobitelnik

Pozdrav,

Zvao me je Filip iz Bugarske na Adnatco za prvog makine ali mi te arapske kompanije ne ulijevaju bas neko povjerenje pa jos važem ponudu,a poslao mi je neke upitnike da popunim,nisam to jos napravio ali vidicu mozda i ocu.
Advanced tanker safety je osnovni brevet za seniore i ne znam na koji se nacin danas dobiva ali prije petnaestak godina ako se dobro sicam bilo je potrebno imati brevet tanker safety i onda je bilo par dana tecaja i ispit da bi se dobilo taj brevet,i sve to naravno izdasno platiti,a uvijek je vrijedio samo pet godina i za obnoviti ga trebaloje imati čiste dvi godine navigacije na tankeru u pet godine vremenskih a ako nemas ne znam,mozda refresment,nisam nikad do toga doÅ¡ao.
Navodno ima posla na ili ce ubrzo biti na Scorpio tankers,American Eagle tankers,Almi tankers,Bahri...

A bitna je placa a arapske kompanije su po dosta stvari jednostavnije sta se rada na brodu tice a papirusina je danas manje svudi ista.Ja navigan vec 9 godin ka C.Mate na raznin firmama thome,torm,champion tankers....itd....nikad niko to nije spomenija...pita u ministarstvo a tamo nikad culi tako da neznan kako ni izgleda....mozes li mi javit broj STCV tog certificata i di si ga napravia jer niko ni cuja u hrvaskoj nije za njega...daj mi molim te sta mos vise o tome da vidin sta mogu napravit u vezi toga,...
svako dobro...

Adnatco

Advanced tanker safety operations kao brevet ne postoji nego ti je to u cijelini brevet pod nazivom

ADVANCED OIL TANKER OPERATIONS STCW CODE V/1-2

a to piÅ¡e i na internetu,ja sam se malo zamislio kad sam provjeravao svoje brevete ali sam malo čačkao i doÅ¡ao do saznanja da su arabi krivo napisali ime ili se kod njih tako zove ali je to malo čudno ako rade po STCW-u.

Doduše na nekoj stranici od Singapore maritime university se brevet pod tim nazivom spominje pod šifrom STCW V/1-2.2
ali ovi kod nas nisu čuli za to nego je gore navedeni važeći za sve oil tankere.

Ne znam ako nisam u pravu me ispravite ili nazovite ADRIAMAR pa pitajte.

Advanced tanker safety operations kao brevet ne postoji nego ti je to u cijelini brevet pod nazivom

Ovo san nasa na Singapurskoj Akademiji za pomorce:
ADVANCED OIL TANKER OPERATIONS STCW CODE V/1-2

a to piÅ¡e i na internetu,ja sam se malo zamislio kad sam provjeravao svoje brevete ali sam malo čačkao i doÅ¡ao do saznanja da su arabi krivo napisali ime ili se kod njih tako zove ali je to malo čudno ako rade po STCW-u.

Doduše na nekoj stranici od Singapore maritime university se brevet pod tim nazivom spominje pod šifrom STCW V/1-2.2
ali ovi kod nas nisu čuli za to nego je gore navedeni važeći za sve oil tankere.

Ne znam ako nisam u pravu me ispravite ili nazovite ADRIAMAR pa pitajte.

Advanced Tanker Safety Courses Separate course for Oil, Chemical and Liquefied Gas Tankers - STCW 95 Reg V/1 para 2.2
COURSE AIMS Each of the three courses is conducted separately and is designed to meet the shore-based training requirements of paragraph 2.2 of Reg V/1 of STCW 95 as relevant to the type of tanker.
SUITABLE FOR --
ENTRY REQUIREMENTS

The possession of an Advanced Tanker Safety Certificate (appropriate for the type of tanker the participant is likely to serve on) is one of the requirements for the issue of an appropriate Dangerous Cargo Endorsement (s) under the Singapore Merchant Shipping (Deck Officers) and (Marine Engineer Officers) Regulations.

For entry to any of these advanced courses the participant should:

1. be at least 18 years of age;
have satisfactorily completed an approved Tanker Familiarisation Course (covering the training requirements of STCW 95 Reg. V/1, paragraph 1.2), OR have had at least 3 months sea service on board any type of tanker;
have a good working knowledge of the English Language (spoken or written).

Note: The course for liquefied gas tankers includes a session of practical training in fighting gas fires. Thus participants for this course should be physically & medically fit to undertake strenuous fire-fighting training.

Malo san ovo nespretno skinija ali kako se vidi ti brevet postoji samo kod nas niko nezna zasto ga kod nas nema...Vec su me jednom s neke firme to trazili prosle godine...mislin Maersk oli drugi....nase ministarstvo spominje Manilu 2010 ali tamo se ti brevet ne spominje...Ima ga i na stranici British columbia institute of technology zove se ADVANCED PETROLEUM TANKER SAFETY,,,(TAKO DA IMA JOS DVA za kemiju i za plin)....
A sta se tice adria mare i te ekipe oni radu sta je prihvaceno nasim ministarstvom pomorstva...
eto toliko...a nadam se da ce se nac neko ko je bia u vakom problemu ili ko zna ric vise...
pozdrav

Adnatco

To su sad po novome počeli tražiti taj brevet ali ne znam koliko je obvezan.
Kod nas toga nema i ne vidim način kako ga položiti i pribaviti ali ako u budućnosti puno kompanija bude tražilo isti moraće ga i ADRIAMAR uvesti a to znači novih par tisućica za kurs i brevet i taksene marke......

Malo da osviježim temu.Jeli se finalno itko od nas koje kontaktira dotični Filip ukrca na ADNATCO?Ja san prije broda bia pred intervju i sve je bilo ka da če me uzet i onda su na čudan način odijednom sve stopirali.Evo danas san ih zva opet u Englesku u glavni offic i posla aplikaciju pa me ba zanima Å¡ta če bit.Na brodu san priča sa strujon gruzijcem koje je ima istu Å¡emu s njima s tim da je proÅ¡a intervju i bila je ista priča prvo mu nisu niÅ¡ta javljali a onda su ga zvali pred odlazak na brod ali je on odbija jer je več bia na aerodromu i iÅ¡a na staru firmu.Ono Å¡ta mi je on reka da od ovih gruzijac ta zna da su uvijeti odlični na brodima imaju internetplače su ok i ako ostaneÅ¡ duže od ugovora onda dobijeÅ¡ duplu plaču.

Bernard Schultze ADNATCO

Bernard Schultze ADNATCO

Danas sam razgovarao s crew menagerom no uvijeti koje nude su nesto losiji od pozicije na kojoj sam sada. Uglavnom mozda detalji poruke nekome pomognu

Further to your conversation with my colleague we will not be proceeding with your application as we cannot match your rotation expectations. If you have any friends who are looking for work, please do pass on my email address to them.

Thanks for your interest in Adnatco.

Best Regards
Mrs Helena Platt
Recruitment Officer
Switchboard number: 00 44 1624 631 800
Bernhard Schulte Shipmanagement (IOM) Ltd
Tel 00 44 1624 631864
E Mail helena.platt@bs-shipmanagement.com

Adnatco

Da li netko mozda zna koji su uvjeti ugovora, znaci placa i dužina ugovora trenutno na ADNATCO tankerima preko BSM IOM?, ali ne na lng brodovima nego na njihovim produktima ili kemikalcima?

Ma saznao direktno koja je ponuda a to je 3869 usd, znaci jos su smanjili placu trecemu palube, prema placama na lng brodovima jako razocaravajuce.

Ovo ti je meni bilo sa dodatkom na kapetanski kad sam radia intervju.Bia san ga proÅ¡a triba san ič in na jedan brod tj kemikalac Å¡ta stalno je u tranzitu po perzijskom zaljevu.Ako si in vidia ona 3 mala broda Å¡ta imaju koji su stalno po perziji ali mi je u međuvremenu uletila prilika za offshore pa san je iskoristia iako su mi u njih joÅ¡ uvik otvorena vrata a i pokuÅ¡ava san na sve načine izbječ in te 3 gargaÅ¡e Å¡ta su stalno po perziji.Ako ti joÅ¡ Å¡ta treba vezi njih pucaj.

Pa di ovo ide
Znan da je preko Thomea prije 4,5 godina terco ima 5000 usd.
Ja san ima oko 6500.samo na brodu jasno...
Jebenti krizu

Back