Dobro!!!
S tim bih se mogli pozabavit pred kraj godine,kada ja dodem doma slijedeci put s broda,onda bih ja zvati i pitato dali bih mogli dobit neki popust na kolicinu polaznika
Na vaman je zadatak da mi samo,kada se odluci te posalje mail na forumu ..
Znaci negdije oko 12mjeseca ili 1 iduce godine![]()
Zainteresiran san i ja za odlazak gore. A krajen godine bi svakako triba bit doma. Znaci racunajte na jos jednoga![]()
to je super,biti ce nas ..tako da ne sumnjam da necemo dobit popust![]()

a Dalmos,je na godisnjem i trenutno je manje aktivna,on bi ti zasigurno na to odgovorio.. ekipa pozdrav iz aberdeena, evo gotov mist, banksman slinger, oguk, a u ponedjeljak iden na bosiet i norwegian medical, nasa san par kompanija, i ali nisam nasa Tidewatera i sealion, bio bih zahvalan ako zna netko od vas da mi kaze dali su oni odi negdu centru ili blizu, nemam internet pa vam pisem iz caffea, pozdrav
ekipa fala na odgovorima
evo akobogda sridu ili cetvrtak kad budem gotov iden se javit svima pa sta bude, inace dok sam na kursevima nema sanse za ih posjetit jer sve agencije rade do 4 ili 5 taman kad sam ja gotov s predavanjem.
najveci mi je minus sta nemam iskustva tamo a ni vezu, ali nadam se kad skupim ove papire da ce bit nesto,
eto toliko ukratko pa se cujemo
aloha, pomozite
evo jedna firma mi trazi british coc pa kad to napravim da im se javim, poslali su me u aberdeen mca a ovi mi govore da to oni ne rade nego office u southamptonu, sta da radim i jeli to moguce odi napravit ?
evala ekipa!
imam par pitanja, mozda ce vam se ciniti glupavim al yebi ga...
ovako zanima me slijedece: da li mi je potreban adapter za struju, tj. uticnicu?
da li se moze placati u eurima?
ako ne, da li da se naoruzam sa engleskim ili skotskim funtama?
i ovo sto sam citao, da je najbolji nacin prijevoza javni prijevoz, pa se nadam da je tako i ostalo..
eto svaka info je dobrodosla.
![]()
![]()
![]()
evala ekipa!
imam par pitanja, mozda ce vam se ciniti glupavim al yebi ga...
ovako zanima me slijedece: da li mi je potreban adapter za struju, tj. uticnicu?
da li se moze placati u eurima?
ako ne, da li da se naoruzam sa engleskim ili skotskim funtama?
i ovo sto sam citao, da je najbolji nacin prijevoza javni prijevoz, pa se nadam da je tako i ostalo..
eto svaka info je dobrodosla.
![]()
![]()
![]()
Ovo sta je Dalmos reka-stavi stagod na karticu i miran si.Mozes placat i taksi i restoran i sta god oces.... Ponesi koju sitnu funtu za ormar u Survivex da imas di ostavit robu dok si u bazenu i to je to.koji je napovoljniji hotel ili soba u blizini Survivex trening centra?koje su cijene na noc?