AB trazi ukrcaj

ab

ab

dalmos hvala na prijedlogu,sad cu im poslat aplikaciju i cv.javit cu vam kad i ako dobijem posal.mirno more

dalmos posla sam sve za vroon pa cemo vidit.moram dodat da sam nasa ukrcaj,za misec ipo je smjena u canadi,jeli ako nenadjem bolje idem,marinconsult je u pitanju.ma i da kezem ovo da ovde ima ljudi koji ce ti prije pomoc nego familija a posebno se divim onima koji su znali davat savjete i sa brodova,osobno sam to dozivio pa eto svaka vam cast svima.

Postovanje prika
Od srca mi je drago da si nasa posao i osjecam ko da si neko koga znam. Za Vroon budi uporan i kad si na brodu dikod salji mail ponovo pa neka te zovu za po godine godinu nikad nije lose imat vise opcija.
Svaka cast svim nasim deckima i nadam se da ce i Tiamat ubrzo na brod jer jos nam je on osta ako se ne varam i od Skrpinice dragi

Lip pozdrav i kad si napisa Marineconzult sitija sam se svog prvog ukrcaja priko njih. Tu je sve krenilo a evo vec punih 13 godina proslo eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

dalmos posla sam sve za vroon pa cemo vidit.moram dodat da sam nasa ukrcaj,za misec ipo je smjena u canadi,jeli ako nenadjem bolje idem,marinconsult je u pitanju.ma i da kezem ovo da ovde ima ljudi koji ce ti prije pomoc nego familija a posebno se divim onima koji su znali davat savjete i sa brodova,osobno sam to dozivio pa eto svaka vam cast svima.

Ajde, bas mi je drago da si nasa posal..ne bi trebalo bit lose tamo..pozdrav i mirno more

Mladi kolega,
ajde na brod di te prije zovu, pogotovo ako ne more?? dugo ćekat. radno iskustvo i veći novci će doć posli, bitno je počet navigar i radit i u tome ostat.
Sritno

Back