A sta da radin...

pojava

Kadet
Evo ljudi da i ja otvorin svoj prvi topic i pokusan dobit par korisnih informacija na jednom mistu.
Kadet san i ucinija san 6 miseci na kontenjera (u jadroplova) i sad san trenutno (od 5.2.) na jednom domacem kruzeru koji je u raspremi. :D
Kadetura ide ,za razliku od plaće, ali neman mogucnost naucit ama bas nista o putnickim brodovima za koje san se odlucija specijalizirat ili kako se vec kaze...
zato bi zamolija za par informacija o firmama koje krcaju kadete na kruzere i kakve su in procedure od 1. kontakta do ukrcaja,o cemu triba posebno vodit racuna i takve stvari...
Fala na svakoj informaciji unaprid :uzdravlje

@Pojava - sva tvoja pitanja u gornjem postu su odgovorena na ovome forumu vise puta. Prosetaj malo po starijim postovima i sve informacije su ti tu. Nece ti niko odgovorat na vec odgovorena pitanja.

Ma momak vidia Miletica na slici pa racuna evo pravoga tipa koji ce mi pomoc, a ti odma po njemu i sad jadan momak mora listat po postovima :uzdravlje

Ma neka mene i mog jednog topica u godinu dana :)
Nece nikom naskodit a meni ka kađi mo?že pomoć da iman sve ode na jednom mistu i da upilan u svom topicu a ne po tuđima. :p :hihi :uzdravlje

Ma neka mene i mog jednog topica u godinu dana :)
Nece nikom naskodit a meni ka kađi mo?že pomoć da iman sve ode na jednom mistu i da upilan u svom topicu a ne po tuđima. :p :hihi :uzdravlje

Vidis da se "zapalija" thread od odgovora na tvoja pitanja :p
Lipo si moga sve postove skupit i copy/paste metodom zalipit u novi thread da malo pomognes lincinama kojima se neda trazit po forumu. :hihi

ajmo ljudi,pomozite momku,pa šta ima veze ako su slična ili čak ista pitanja već dobili odgovore,po tome je i poznat i razlikuje se od drugih pomorac.net da se svakome uskoči

Back