A 10-ti član????

• Thread starter Thread starter flores
  • Start date Start date
F

flores

Guest
Dobar dan ekipa,

Čitam malo ovo, pa mi sve ne??to fali????? Pa ako mo?že Mare Nostrum, ??to nebi bio i deseti član iz udruge?

Vlada je 15. srpnja na drugoj sjednici donijela odluku o osnivanju Sto?žera za koordinaciju aktivnosti u slučajevima ugroze hrvatskih brodara i hrvatskih pomoraca u međunarodnoj plovidbi, koji će činiti devet članova, predstavnika ministarstava mora, unutarnjih i vanjskih poslova te pravosuđa, kao i Sindikata pomoraca, Hrvatskog registra brodova te udruge brodara Mare Nostrum.

Flores
Ne moze. U stozeru moraju bit oni koji jednoglasno donose odluke na prijedlog ministarstva i onako kako ministarstvo zeli. Netko iz udruge bi im samo smeta u tome velicanstvenome stozeru. Kad procitam ovo stozer dizu mi se sve dlake od glave do pete.

Kokolo
Iskreno toga me je i strah jer oni ce izmislit bilo kakav stozer samo da se mogu sastajat i ubirat dnevnice i lovu, a zva se to stozer za zastitu miki mausa ili pomoraca nema veze, sve ce bit po starome. Vijesti na tv i radiu da se nesto radi, da su poduzete akcije itd. bla, bla, bla a dnevnice idu.

Sve vam je to raspoređivanje članova stranke na strateška mjesta,a i da bi dakako ubirali dnevnice,apanaže,udruga ova udruga ona,bla,bla,bljut,bljut,mi ćemo ovo,mi ćemo ono.Aha ,hoćemo ako nam Slovenci daju.

i nadan se da si u ponediljk u baletnoj,s obzirom da vjerovatno ne znas di je to,ja cu te pokupit di god ti pase oko 1700

Dobar dan ekipa,

Čitam malo ovo, pa mi sve ne??to fali????? Pa ako mo?že Mare Nostrum, ??to nebi bio i deseti član iz udruge?

Vlada je 15. srpnja na drugoj sjednici donijela odluku o osnivanju Sto?žera za koordinaciju aktivnosti u slučajevima ugroze hrvatskih brodara i hrvatskih pomoraca u međunarodnoj plovidbi, koji će činiti devet članova, predstavnika ministarstava mora, unutarnjih i vanjskih poslova te pravosuđa, kao i Sindikata pomoraca, Hrvatskog registra brodova te udruge brodara Mare Nostrum.

To ce se ionako svest na mlacenje prazne slame i ubiranje dnevnica,a mi bi ka udruga odlaske na sastanke pokrivali iz proracuna udruge,a korist nikakva.
Nes ti sta ce u slucaju "ugroze" nasa mornarica djelovat,nemaju brod koji moze pric Otrant,a ne otic do crvenog mora i dalje.Ovo je ionako samo da mogu rec da nesto rade po tom pitanju.Imaju oni "ugrozu"od talijanskih i slovenskih ribarica pa uvatu svakog stotog...:kafa

ka prvo,vise nikoga ne vataju jer nemaju za gorivo,ka drugo,kad se clanovi udruge najdu na veceri,sami placaju iz svoga zepa,jesi onda u ponediljak ili nisi

A počinje u 10 ura,bit će traje do 4 popodne,pm ću ti poslat broj moba pa se čujemo.Malo mi je neugodno jer prvi put bez ?žene izlazim...:confused:

mogu i prevoz organizirat ali onda ce te frenkie pokupit ako nije zariba sa plocicama,u16.30 tamo di si reka

Back