Koje su to kompanije, kakvi su ugovori i plaĆe
Koje su to kompanije, kakvi su ugovori i plaĆe
Znanje je kap u moru neznanja.
V ship iz rijeke ima par kruzera u menadzmentu.
Island cruises,Phoenix cruises i neke ferry-e. Placa kako se pogodis 3off oko 3000usd, 2/off oko 5000usd C/O oko 6500 usd. Nesto ka silwersea ali bez talijana. Dobra odskocna za NCL I RCCL
Hvala puno na informaciji.
Znanje je kap u moru neznanja.
da uletin...
koji su kruzeri na koje krca V-Ship
imena...
fala![]()
Ma odlični su ti, samo čekaju tebe sa iskustvom na mrtvom vezu.![]()
Skuzaj vječiti terco![]()
Danas sam ih nazvao.
Otpilio me u sekundu da ne krcaju Juniore.
Ma koja je to "MUCKA" ?
... DALMACIJO MOJA RUZO PROCVALA,DALMACIJO SVA OD ZLATA I BISERA ...
Mate kreni pa mi javi kako je
V Ship Leisure je podkompanija V Ships.U menad?žmentu imaju oko dvadesetak putničkih brodova raznih vlasnika.Između ostaloga:Silversea,easyCruise,Windstar Cruises,Radisson Seven Seas,do nedavno Oceania Cruises,Island Escape te jo?? dosta kompanija sa jednim brodom.Maksimalna plaća za sekonda je oko 5000 USD,??to bi značilo da je početna daleko manja,i sve uglavnom ovisi o vlasniku broda.Na nekim brodovima ima trećih ali uglavnom ne,gvardije dr?že sekondi,neki brodovi imaju a neki nemaju dedicated Safety Officera,ovisno o veličini.Uglavnom,posao sekonda osim gvardije mo?že biti sve od navigatora,safetyja,asistenta za te dvije pozicije,onda samo FFE ili samo LSA,pa sve do Environmental Officera(??to je za časnika palube najgluplji mogući posao,uzmimo u obzir da pravi environmentali nemaju nikakvu gvardiju,pod barbom su i imaju jebenu lovu).Ugovori su kako gdje i kako kada,uglavnom rotacija 4-2 ali se bez problema da dogovoriti za ostat du?že kući.Isto tako nije rijetkost da uleti ugovor od dva do tri mjeseca.Evo,nadam se da sam pomogao.
Evo ljudi zvala me ?žena iz Monaca da se pridru?žim brodu Le Boreal kao Reeferman. Sad me zanima tko ima iskustva na putničkim neka malo ispriča.Plaća je dosta mala 1550E za mjesec. I nemam iskustva na putničkim osim ro-ro pass davno kad sam bio asistent. Pa dajte ekipo na putničkim, ??ta mogu očekivat. Zahvaljujem![]()
Jedino sto ti mogu pomoci je to da je prijasnjih godina taj brod upovljavao svakodevno u Hrvatske luke i dosta vremena provodio u nasem moru.Brod izgledao kao malo veca jahta i uglavnom su na njemu putnici visoke platezne moci.
Tko rano rani zajebo je pjetla
A vidim da. Dobro zahvaljujem na odgovoru. Evo ja sam prihvatio pa letim 18og za argentinu unatoč dosta maloj plaći..ali nema veze..da probamo malo i to..![]()
Aj ljudi, jel ima koji Riferista ovdje, nebi htio bit naporan. A koga ću pitat![]()
javi se krajen iduce sedmice, odavde ne mogu pisat. nadan se da cu se docepat kuce do onda.
iako bit u putnickoj kabini i gledat filmove i nije lose. smjena preuzela a ja cekan prevoz. nista na horizontu zasad
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)