Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/20
    ----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno Windstar Cruises

Windstar Cruises
    Evo san dobija ponudu za CH. ELECT na ovu firmu.
    Pa bi se tija informirat o radu izivotu tamo.
    Nedavno san vidija tu na forumu post od nekoga ko je bija na nekakvim jedrenjacima priko Viking Recruitment-a;
    prtpostavljan da su to ovi isti na koje bi ja triba ić.
    Svaka informacija je dobro do??la
    Posljednje uređivanje od Vukorepa : 11-29-2011 at 01:07 PM Razlog: gr??ka u tpkanu

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Vukorepa Vidi poruku
    Windstar Cruises
    Evo san dobija ponudu za CH. ELECT na ovu firmu.
    Pa bi se tija informirat o radu izivotu tamo.
    Nedavno san vidija tu na forumu post od nekoga ko je bija na nekakvim jedrenjacima priko Viking Recruitment-a;
    prtpostavljan da su to ovi isti na koje bi ja triba ić.
    Svaka informacija je dobro do??la
    Evo ode je neko spomenia bia te windcruisere pa pitaj te ljude.

MA matere mi mile jesi to stavia svoju putovnicu ode na avatar da se lakse ukrcas?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    ...MA matere mi mile jesi to stavia svoju putovnicu ode na avatar da se lakse ukrcas?
    Matrikulu moliću lipo...

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Vukorepa Vidi poruku
    Matrikulu moliću lipo...
    Ajme skuzaj moja greska na matrikulu sam mislia
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Njihove brodove vidjao sam dosta po Jadranu, tako ako dobijes brod koji plovi po Mediteranu mogao bi dosta biti "doma" ( tj. u lukama RH ) Rovinj, Pula, Split, Dubrovnik.
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ode se recimo moze naci di ide koji cruiser po imenu broda pa ako koga interesira

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Poprilično san dobro prostudira po internetu CORPORATE i LEASURE komponentu firme. Maksimalno interensantno i puno drugačije od ostatka Cruise Industrije. Čak i tehnički je to ne??to interensantno; kompjuterski upravljana jedra, mali brodi sa električnon propulzijon, hidraulična rampa na krmi...
    Volija bi se malo pripremit s tehničke strane a i čisto ovako me zanima i ako se neukrcan na nji.
    Popratija san @Dalmo??-ev link ali tamo nema ni??ta o ovoj firmi Na thredu o viking recruitment-u je neko ja mislin spomenija da je bija tamo ali nemogu nać taj post.

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Istina, brodovo izgledaju retro, ali sto se tice tehnike ona je vrhunska.
    Tko rano rani zajebo je pjetla

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

e ba?? nedavno zatra?žija i dobija bro??uru od firme Star Clippers Sailing Tall Ship Cruises nije da san puno toga vezanog za posal uspija izdvojit ako ode?? svakako izvjesti kako je na tim čudima, a i oni na?? ??ta je je ćif na QM II je reka da mu je idući career move takvo ne??to, tako da me stvarno interesira

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Ni??ta jeli?
    A kontan da bi se mo?žda moga rje??it strojara maili brod električna propulzija plus jedra.
    Mo?žda ih ima jedan dva da pritaču crno ulje i glancaju neke kamionske motore...
    No offence samo malo spamam temu

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

odradih tri ugovora kao sekondo na doticnoj firmi i da su place bile bolje a brodovi noviji vjerojatno bih tamo i ostao.

kad sam otisao firma je bila zaduzena preko 50 miliona dolara (svega tri broda),najnovije informacije su da ih je netko drugi kupio.

kolege su napisali dosta netocnih informacija na ovoj temi o firmi i brodovima,ako te zanima sta javi se na pp

Clan Posade morski_pas avatar
    Datum registracije
    Apr 2009

Početno

jos bih dodao da trenutno traze sve profile ljudi,paluba/makina/struja.

o viking recruitment ukratko ocjena 7,5 od deset,ako ne i cista osmica,poznavajuci sposobnost/postenje/upucenost/brigu nekih drugih agencija i firmi s kojima sam imao i imam posla.s njima se da dogovoriti svaka pizdarija,barem je tako bilo,placa ne kasni,ako je let na brod preko oceana obavezno je nocenje u hotelu dan prije ukrcaja,a cesto i izmedju letova ako je preveliko cekanje.

o samoj firmi bi se dalo napisati sve i svasta,meni se svidjelo sto kao oficir na pasedjeru mogu nositi kratke bijele hlace i bijele starke

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morski_pas Vidi poruku

meni se svidjelo sto kao oficir na pasedjeru mogu nositi kratke bijele hlace i bijele starke
    ... a to mogu nosit i doma...
    nego stari ?*ibni ameriČki rečeno jedan esej o sto riči o brodima i firmi ode ili na PM (natuknice san ti posla na PM)

dan ti "peju" i Bi??' mi najbolji prijatelj ode na forumu
    ako oće??

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morski_pas Vidi poruku
    jos bih dodao da trenutno traze sve profile ljudi,paluba/makina/struja.

o viking recruitment ukratko ocjena 7,5 od deset,ako ne i cista osmica,poznavajuci sposobnost/postenje/upucenost/brigu nekih drugih agencija i firmi s kojima sam imao i imam posla.s njima se da dogovoriti svaka pizdarija,barem je tako bilo,placa ne kasni,ako je let na brod preko oceana obavezno je nocenje u hotelu dan prije ukrcaja,a cesto i izmedju letova ako je preveliko cekanje.

o samoj firmi bi se dalo napisati sve i svasta,meni se svidjelo sto kao oficir na pasedjeru mogu nositi kratke bijele hlace i bijele starke

Taman na Vikingu cinim CV. Nadam se da ce me kontaktirat, sto da recem. Vidim se i volio bi karijeru usmjerit prema putnickim brodovima, sto zbog "ljudskijih" ugovora, sto znas kad ces doma i na more ponovo, plus spouse policy, kad se ozenim da mi familija dodje po koji dan. To mi je jako vazno, a poso ko poso, naucit ce se, radit ce se. Nekad bolje, nekad losije. NIjesam ni najbolji a ni najgori strojar

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od C.C2 Vidi poruku
    Taman na Vikingu cinim CV. Nadam se da ce me kontaktirat...
    I ja se nadan da oće
    ... a mo?žda se i ukrca?? prije mene na Windstar-a pa??' mi ode napisat ??ta tamo ima

2nd eng. padobranac avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Firma
    Srd je nas!

Početno

Citiraj Prvotno napisano od C.C2 Vidi poruku
    Taman na Vikingu cinim CV. Nadam se da ce me kontaktirat, sto da recem. Vidim se i volio bi karijeru usmjerit prema putnickim brodovima, sto zbog "ljudskijih" ugovora, sto znas kad ces doma i na more ponovo, plus spouse policy, kad se ozenim da mi familija dodje po koji dan. To mi je jako vazno, a poso ko poso, naucit ce se, radit ce se. Nekad bolje, nekad losije. NIjesam ni najbolji a ni najgori strojar
    kontaktiraj Euros za Carnival EUROS Crew supply office - About us, ugovor 4/2, placa solidna, za familiju sa tobom u kabini placas 7 dolara na dan po glavi . sto se tice posa bas kao sto si reko- nauci se
    "Čista savjest obično je znak lo??eg pamćenja."

Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Citiraj Prvotno napisano od padobranac Vidi poruku
    kontaktiraj Euros za Carnival EUROS Crew supply office - About us, ugovor 4/2, placa solidna, za familiju sa tobom u kabini placas 7 dolara na dan po glavi . sto se tice posa bas kao sto si reko- nauci se
    Jesam se javio imade setamane-dvije. Rekli mi da trebaju 2nd eng ( a ja to nijesam). I da se javim direktno Carnivalu na email (napisem ga pod temu Carnival ako ga vec nema) posto vole krcat mladje ljude koji su na pocetku. Eto, tako mi sinjorina rece

Hvala svejedno!

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

ba?? lipo
    You can run but you can't hide
    osta ja bez matrikule

Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Sta bi vucji repu?

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Sveti nikola mi nikad nebi da šibu jer zna da san se svaki put ispovidija kad san zaj..ba agenta, ...a bilo je to jedno par puta. a sad to šta su oni mene tretirali ka smeće to je već druga priča. Možda bi moji progonitelji-zavjerenici
    mogli svatit da san smo tija uteć pa će in to u jednom drugom višen stanju svjesti i objsnit.
    Inače nisan tja ovde skrenit neku veliku pažnju na sebe samo san se tija uvjerit da san poznatiji od svog poularnog prezimenjaka i sadašnjeg susida.
    Za NASU-u nikad nije kasno
    Zbogon neću se više logirat osin ako ne nabavite jednog rasplakanoga smajlića.

PS
    PC-safari, android... da se to sprčkat nešto...
    izgubija san matrikulu ali još iman putovnicu; kladin se u nju da niko ništa nemože Mack-u i safariju.
    Posljednje uređivanje od Vukorepa : 12-07-2011 at 11:19 PM Razlog: falin zbog sporog interneta EDGE; a dali se ovo posebno naplaćuje?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •