Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15
    Su2
    Su2 je odsutan
    Clan Posade
    Datum registracije
    Dec 2010

Lightbulb Medicinsko osoblje

Prvostupnica sam sestrinstva, ili po domaće vi??a medicinska sestra. 4.godine radim u struci na terenu. Mo?že li me neko uputiti na neke agencije koje tra?že moju struku, i koji su uvjeti?!
    Nadalje, vidim da svi pitaju za bračni status u obrascima za prijavu., dečko mi je pomorac, pa me zanima da li je moguć ukrcaj u dvoje. Do sada je bio na teretnim brodovima, pa znamo da oni ne uzimaju ?žene.
    Hvala!

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Cool

A tesko ti tu tko mo?že pomoć. Mo?žda netko zna vi??e, ja znam da po putničkim brodovima ima doktora, to jest jedan jedini i neznam kako se to pravilno ka?že na engleskom u tom ranku.
    A ??to se tiče agencija, poku??aj tu na forumu pod putničkim brodovima,ako već nisi.
    Pi??u brojevi telefona,e-mail i slično..Treba zvat i pitat.
    A ??to se tiče tebe i dečka na brodu, prvo treba poku??at sebe samu ukrcat u tom zanimanju ako je to ikako moguće, a kasnije ti i dečko, a to je te??ko pogodit.Mo?žda netko zna vi??e, ali to su te??ke komplikacije.
    Sretno

Su2
    Su2 je odsutan
    Clan Posade
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Alenmrki Vidi poruku
    A tesko ti tu tko mo?že pomoć. Mo?žda netko zna vi??e, ja znam da po putničkim brodovima ima doktora, to jest jedan jedini i neznam kako se to pravilno ka?že na engleskom u tom ranku.
    A ??to se tiče agencija, poku??aj tu na forumu pod putničkim brodovima,ako već nisi.
    Pi??u brojevi telefona,e-mail i slično..Treba zvat i pitat.
    A ??to se tiče tebe i dečka na brodu, prvo treba poku??at sebe samu ukrcat u tom zanimanju ako je to ikako moguće, a kasnije ti i dečko, a to je te??ko pogodit.Mo?žda netko zna vi??e, ali to su te??ke komplikacije.
    Sretno
    Poslala sam već neke upite, ka?žu da nije problem kao sobarica, ali nakon faxa ako ni??ta drugo obitelj bi me se odrekla da dam otkaz zbog takvog posla.Ipak je trebalo isfinancirat ??kolovanje. Ipak hvala!

Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Svaki posao je častan..Bila ti sobarica ili doktorica/sestra..i svaki početak je te?žak.
    Ali na brod se ne dolazi "zapakiran" ako me razumijes.

Su2
    Su2 je odsutan
    Clan Posade
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Alenmrki Vidi poruku
    Svaki posao je častan..Bila ti sobarica ili doktorica/sestra..i svaki početak je te?žak.
    Ali na brod se ne dolazi "zapakiran" ako me razumijes.
    Sve 5, i sve stoji ??to ka?že??, ali ja prvenstveno volim svoj posao i ide mi..?*teta talenta A kad već ima?? posao ?želi?? vi??e i bolje. Nije mi strana metla, radila sam i to, ali mi je dra?ža igla

Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Po??teno Sestro...onda puno Sreće i zdravlja...i ??to br?ži ukrcaj.
    ??ivila

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

u offshore-u imas medice po barzama,samo sta nisan vidija zenu nikad,
    placeni su vrlo dobro,ima neka norveska agencija koja ih krca,mislim da je ili hrc,crs,tako nekako,izgubija san papir sa imenom,proguglaj malo,
    pa se raspitaj

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Su2 Vidi poruku
    Sve 5, i sve stoji ??to ka?že??, ali ja prvenstveno volim svoj posao i ide mi..?*teta talenta A kad već ima?? posao ?želi?? vi??e i bolje. Nije mi strana metla, radila sam i to, ali mi je dra?ža igla

Po??tovanje kolegice nadam se da ima?? ALS tečaj koliko ja znam, bez toga ne mo?že?? na kruzere pa ako ga nema?? polo?ži

www.crorc.org

Marine Engineer Shark avatar
    Datum registracije
    Sep 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od kokolo Vidi poruku
    u offshore-u imas medice po barzama,samo sta nisan vidija zenu nikad,
    placeni su vrlo dobro,ima neka norveska agencija koja ih krca,mislim da je ili hrc,crs,tako nekako,izgubija san papir sa imenom,proguglaj malo,
    pa se raspitaj
    http://www.hr-center.no/Default.aspx?aid=9043770

Cini mi se da na svakom brodu/objektu/unitu gdje ima vise od 35 ljudi po zakonu mora biti Medic.
    Najbolje bi ti bilo traziti posao u offshoreu...

@Su2

Probaj ovdje:

http://www.lowland.com/en/vacancies/vacancies.asp

http://www.etpm.co.uk/vacancies.php

http://www.seatechs.com/services.asp
    Posljednje uređivanje od Shark : 12-02-2010 at 04:25 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Dizalicar dizalicar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    offshore

Početno

Sa mnom je par puta bila zena kao medic na brodu,ona je radila priko SAIPEMA kao i par nasih medica koje znam pa provaj nazvat SAIPEM u Rijeci,takoder mozes provat pitat Kozulica u Trstu,a i dosta agencija iz UK trazi cesto medice.
    "Ne vozi brze vise nego sto tvoj Andeo cuvar moze letjeti"

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Za kadrovsku u Saipem Mediteran Usluge je prije bila zadu?žena gosp. ?*imunić, mail ti je martina.simunic@saipem.eni.it , znan da jo?? uvik radi tamo u Rijeci u Saipemu, ali ne znan je li jo?? uvik glavna za kadrovsku ni jeli se jo?? ??alje na njen mail, ali neće?? falit ako je zamoli?? lipo i pita?? di da ??alje??. CV se prije sla u dva primjerka, u emailu jedan da odma vidi ??ta je, te u attachmentu drugi u wordu da ga mo?že odma isprintat. ?*alje se isključivo na engleskom, te je po?željno bit ??ta jasniji i jednostavniji u njemu jer imaju čudnu malo politiku oko zapo??ljavanja. Za njih nije neobično da isprintaju CV, stave ga na hrpu i onda ti se jave tek za ??est, sedam miseci kad nekome ??une... Raspitaj se malo i za druge sektore, na nekim stranim forumima o megajahtingu (http://thetriton.com/ , http://www.dockwalk.com) san vidija ekipu kako raspravlja o medic pozicijama i nisan zna jel se oni to zafrkaju ili je stvarno jer su mi djelovali suvi??e ozbiljni. Ja to jo?? nisan vidija ni čuja ali ko zna, mo?žda ima ??ta i tamo, ali ako ima onda je stvarno, stvarno rijetko... U svakom slučaju, sretno sa poslom i tebi i dragome

Su2
    Su2 je odsutan
    Clan Posade
    Datum registracije
    Dec 2010

Početno

Tnx svima! Već sam ne??to poslala, sutra kopam dalje.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Kadet
    Datum registracije
    May 2010

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

znači ipak ih ponekad znaju tra?žit u megayachtingu, ajde neka

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •