e ljudi jeli ko od vas bia na kruzerima ocean village, zna li ko sta kako je tamo
e ljudi jeli ko od vas bia na kruzerima ocean village, zna li ko sta kako je tamo
cini mi se da niko nikad cuja,daj sta info i ako ti se ko ne javi ovde,preporucujen da ih odjebes,sumljivo mi je
nije sumnjivo, to je carnival uk ali nikad nisan bija. stari brodi, prije je dvojka cini mi se radila dubrovnik svako 14 dana a ne znan kako je sad. po onome sta san cuja nije lose.nije utegnuta atmosfera i zabavno. ima ih par po forumu sta su bili tamo
2003 godine kad je stara Arcadia prisla pod P&O cruises ja sam se ukraco tamo i bio dvije godine tako kao 3rd i 2nd engineer. Krcalo nas je bilo priko Bozica i brod je bio zivi party brod. SAd ima dosta nasih tamo i vecinu poznam osobno. Inace brod OV 1 je 89 godiste a OV2 je izasao iza isto stari brod ali kad je dosao ja sam vec otisao s te firme.
Inace neman losih iskustava s tog broda na kojem sam bio 5 ugovora i na kojem su talijani bili vecinom high rank a sad su nasi![]()
Ala koji je to ludi provod bija ,a prijo??? jel se sicas???
Pozdrav svima sa aljaske
Ocean Village je dio Carnival UK i nemas beda po tom pitanju. Napravia sam tamo jedan ugovor skupa sa Dalmosom ali su me onda pribacili na Princess brodove. Prije su te mogli poslat na bilo koji brod ( OV , Princess , Cunard , P&O England , P&O Australija ) ali nedavno je HR odvojen za sve firme posebno.Koliko znam brod bi uskoro triba pric u P&O Australiju i imat kruz po Novom Zelandu i Australiji jer kazu da ukidaju Ocean Village brand.
Davno je bilo ali ekipa na tom brodu je bila stvarno dobra a zabava do jaja.
Trenutno ima dosta naseg svita tamo , posebno u makinji.
ispravljam se,sad znan vise o tome a evo sad znan bolje,sta se more,niko nije savrsen
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)