Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2
    2nd Off. Kosma avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Royal Caribbean

Početno Nemoguca misija

Ka prvo pozdrav svima, imam jos par sati interneta pri nego partimo za Europu pa da to iskoristim, iskrcavam se za dvadesetak dana i tek tada cu moc pogledat sta ste mi odgovorili na ovaj moj post jer na brodu nema interneta. Nadam se da cu do tada dobit koji odgovor koji bi mi moga pomoc.
    Slican thread sam otvoria pri jedno skoro godinu dana i evo nazalost moram opet. Ka sta sam napisa u tom prvom, imam zelju otic na cruisere, neke kontakte sam ostvaria, prosa sam intervjue za celebrity i ncl, pitali su me sa regenta dali sam zainteresiran za ukrcaj, pa su mi iz v-shipa (monaco) javili da je sve ok i da sljedece slobodno misto je moje... i tako jos par kompanija. Od tada je proslo vise od pola godine,a ja sam jos uvik na kontejnera (msc) i sada privodim ugovor kraju. Imam tri ugovora ka 3rd Off. , dva na kontejnera i jedan na bulka. Ka sta sam napisa, iz razgovora sa ljudima iz navedenih kompanija bi se dalo zakljucit da je sve bajno i krasno, a nakon nekog vrimena mi kazu da se mogu ukrcat jedino ka kadet ili da tribam cekat (do kada????), evo cekam i cekam, a sve mi se pari da necu docekat... Molim vas recite sta da cinim, jeli jedina opcija se opet spustit na rank kadeta ili nesto drugo, ima li jos kakva adresa ili kompanija na koju bi moga probat, a da mi ne recu isto?
    Kako sada stvari stoje na msc cruisere mogu zaboravit jer uvik se nade neki talijan koji je rodak sa nekim iz offica i on upadne bez greske, a za nas nema mista, pogotovo za kuvertu.
    Na kraju krajeva isa bi i ka kadet, ali ima li ikakvih garancija za avancamenat nakon nekog normalnog vrimena (max. 1,5 ugovor)???
    Jos da napomenem da nemam visu, od jezika govorim engleski, talijanski i ucim spanjolski, imam 23 g. i tako, eto toliko, unaprid hvala svima na odgovorima i lip pozdrav sa Bahama.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Sva sam ti napisao pod NCL threadom pa da se ne opnavljam. Mislim da je to jasno ko dan ako nesto zelis moras se zrtvovati. JA san kao sekondo makine s carga prisao na cruisere za terca makine i dva ugovora odvalia ko terco mada sam znao vise od onih talijana na PCL ali jbiga nema boljitka bez zrtve.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •