??ivili ljudi jo?? jednom. Tija bih pitat vas koji ste na kruzerima, kakve su ??anse za terca se ukrcat. Poslao sam molbe direktno Carnivalu u Monaco, i nekome F. Nielsenu u RCCL.![]()
??ivili ljudi jo?? jednom. Tija bih pitat vas koji ste na kruzerima, kakve su ??anse za terca se ukrcat. Poslao sam molbe direktno Carnivalu u Monaco, i nekome F. Nielsenu u RCCL.![]()
Dabi se ukrca na CCL ili na PCL triba bi ici priko agencije tj priko Hrvatskih posrednika. Ja ti mogu na PM poslati neke adrese ali o tome kad doden kuci. Inace za 3 na cruisere mozes procitati malo pod postom o cruiserima ili o NCL-u. Eto toliko pozdrav![]()
Ovako,pošto sam ja jedno vrime bia zaluđen da oden na kruzera ( nije me ni sad pustilo al iman i druge šeme u vidu..) dosta san se javlja,skuplja informacije i tako.Iskreno,ćini mi se da nije baš tako lako upast na ove najveće i triba imat iskustva bar 5 godina ka sekondo da bi doša za terca tamo,tako se meni čini,uvijek se moze naletit,jeli...ali imaš drugu i po meni puno bolju opciju..Javljaš se na ove slavije kompanije,one će te uvalit na brod i bez iskustva i nakon par brodova i kad avancaš moš se puno bezbolnije i lakše pribacit na najveće i najjače kruzer kompanije...Zbilja nije problem upast na ove slabije kompanije,ja san moga na 2 do sad ići al iman drugu šemu...a da san iskusan nisan...tek san tako reći počea navigat..eto prika..
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
Istina je sta kaze Zombi. Meni je brat upao priko west winda za treceg makine na mali ''putnicki'' Andrea i nakon jednog ugovora je isao na Irish ferrya za 3rda i to priko urosa . Nakon toga ga je sad primilo na Celebritya za 3rda a NCl ga je kontaktirao ( malo san i ja pomogao) i rekao mu da cim napravi brod s elektro propulzijom ili malo veci Cruiser brod da se javi za ukrcaj na NCl-a kako sekondo. Posto je on otisao s menom u offshore neznam kakvu ce odluku doniti kad dode doma ali Celebrity ga ceka s ugovorom. ZNaci sve sta naumis u zivotu moze se ostvariti samo triba malo biti strpljiv jer nista ne dolazi prikonoci ( osim lota ako si supcic)![]()
Eto,lipo ti je sve Dalmoš reka a znaš da čovik zna kad je bija na NCL-u.
Ponavljam,raspitaj se za ove slabije kompanije i upast ćeš bez nekih većih problema.Takvo je bar moje iskustvo.
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)