Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    2OFF Spuzvasti avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    Ahlers

Početno ?*anse za kruzere

??ivili ljudi jo?? jednom. Tija bih pitat vas koji ste na kruzerima, kakve su ??anse za terca se ukrcat. Poslao sam molbe direktno Carnivalu u Monaco, i nekome F. Nielsenu u RCCL.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dabi se ukrca na CCL ili na PCL triba bi ici priko agencije tj priko Hrvatskih posrednika. Ja ti mogu na PM poslati neke adrese ali o tome kad doden kuci. Inace za 3 na cruisere mozes procitati malo pod postom o cruiserima ili o NCL-u. Eto toliko pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

deck
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    carnival

Početno

Citiraj Prvotno napisano od stipe Vidi poruku
    ??ivili ljudi jo?? jednom. Tija bih pitat vas koji ste na kruzerima, kakve su ??anse za terca se ukrcat. Poslao sam molbe direktno Carnivalu u Monaco, i nekome F. Nielsenu u RCCL.
    za carnivala je euros u rijeci nazoves i pitas kad je intervju pa cekas,
    ako zadovoljis na razgovoru ako si strojar brzo ce te ukrcat ako si nauticar trenutno nema sanse, samo talijani

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Ovako,pošto sam ja jedno vrime bia zaluđen da oden na kruzera ( nije me ni sad pustilo al iman i druge šeme u vidu..) dosta san se javlja,skuplja informacije i tako.Iskreno,ćini mi se da nije baš tako lako upast na ove najveće i triba imat iskustva bar 5 godina ka sekondo da bi doša za terca tamo,tako se meni čini,uvijek se moze naletit,jeli...ali imaš drugu i po meni puno bolju opciju..Javljaš se na ove slavije kompanije,one će te uvalit na brod i bez iskustva i nakon par brodova i kad avancaš moš se puno bezbolnije i lakše pribacit na najveće i najjače kruzer kompanije...Zbilja nije problem upast na ove slabije kompanije,ja san moga na 2 do sad ići al iman drugu šemu...a da san iskusan nisan...tek san tako reći počea navigat..eto prika..
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Istina je sta kaze Zombi. Meni je brat upao priko west winda za treceg makine na mali ''putnicki'' Andrea i nakon jednog ugovora je isao na Irish ferrya za 3rda i to priko urosa . Nakon toga ga je sad primilo na Celebritya za 3rda a NCl ga je kontaktirao ( malo san i ja pomogao) i rekao mu da cim napravi brod s elektro propulzijom ili malo veci Cruiser brod da se javi za ukrcaj na NCl-a kako sekondo. Posto je on otisao s menom u offshore neznam kakvu ce odluku doniti kad dode doma ali Celebrity ga ceka s ugovorom. ZNaci sve sta naumis u zivotu moze se ostvariti samo triba malo biti strpljiv jer nista ne dolazi prikonoci ( osim lota ako si supcic)
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

Eto,lipo ti je sve Dalmoš reka a znaš da čovik zna kad je bija na NCL-u.
    Ponavljam,raspitaj se za ove slabije kompanije i upast ćeš bez nekih većih problema.Takvo je bar moje iskustvo.
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •