evo jeste citali na index.hr da jepotonia ruski brod I nestali svi clanovi posade. sta je jos najzanimljivije nije niko promija nikakav SOS poziv. stvarno cudno za danasnju tehnologiju.
evo jeste citali na index.hr da jepotonia ruski brod I nestali svi clanovi posade. sta je jos najzanimljivije nije niko promija nikakav SOS poziv. stvarno cudno za danasnju tehnologiju.
Pozdrav svim pomorcima,na moru i kopnu.Jedan sam od bivsih sa jugolinije.Osamdesetih godina nestao je Dunav a ja sam tad bio na Savi.Krenuli smo istovremeno put Paname,mi za Kinu oni prema juznoj Africi...nikad nisu stigli.Sjecam se malog kuzine koji nas je dosao molit da se zamijeni sa nasim boyem, jer mu je kao bilo neizdrzivo na Dunavu.Ostao je do Long Bica,tu ga je barba iskrcao i eto srecom ostao ziv,nadam se da je i sad ok.
Eto toliko,ako ima koji kolega da smo tih godina bili skupa neka se javi.
Takodjer molim Dalmosa i ostale ljude dobre volje ako znadu ko ukrcaje kuhare i dali imam kao 50godisnjak sanse,te koji se sad dokumenti osim matrikule traze.
Mirno more...i unaprijed hvala svima
Pomorci su najbolji izvozni proizvod.Jedini koji privredjujemo bez da nam triba poticaj,dodatak,stimulacija i slicno.Pari mi se da ce sve vise ljudi tit na brod jer je doma ziva zabokrecina nema kruva niotkuda.
@tonkos
http://www.shipping-connections.com/vacancies.htm trazi kuvara za diving support vessel
Javi se OSM u Splitu. (Orient Ship Managament). Capt. Mlikota iliIvor Radman.
Mozes kontakt detalje naci na internetu. www.osm.no i tu pogledaj office u Splitu.
Sretno!
jeza me hvata od takvih priča
Natko Zrnčić PIČKIN Dim...
nije bas tema za ovaj thread,ali kad covik razi posal...dakle,prije 10ak dana je bia sljedeci oglas:
Anglo Eastern (IOM) Ltd tra?ži sljedeće:
2/E, AHTS experience
3 X 2nd Mate/DPO, AHTS i PSV experience
rotacija 8 wks on/off, plaća 37 600,00 GBP godi??nje
te za ROV vessel sljedeće:
ETO, 280 GBP/day
Ch.Cook, 100 GBP/day
Steward, 70 GBP/day
4 x AB, 120 GBP/day
Rotacija 4 wks on/off, brod je trenutno u Nigeriji i sva posada ima dodatni bonus dok je brod u tim vodama 120 GBP/day
Kontakt: 021 261 555
anglo-eastern@st.htnet.hr
...ca smo na ovom svitu...
Eto Tonkos decki su ostavili par adresa pa probaj a to sta imas 50 mislim da nije problem za koga. Evo probaj i ode. http://www.uk.vroonoffshore.com/
Sritno i javi se ako i dobijes posao![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)