Ukrcaj za kuhara

kuk

na brodu
Postovani kolege

Evo mene opet nakon duze pauze.Bio sam na kontejnerase nekoliko ugovora ali kako me je minjao kuhar filipinac ostao sam bez posla,vec kad sam pomislio da cu docekati kraj navigacije(jos dvi tri godine)nazalost desi se to sto mi se desilo,opet trazenje na novo. Ako ima tko od vas kave informacije da traze kuhara molim vas javite mi!!!!!!!!

Pozdrav

kuk:kafa

ryanship24@ryan-shipmanagement.co.uk-Miss Sujana-traze hitno kuhara..

Dear """,

Confirm your readiness for below job offer :

COOK

DP2 MPSV VESSEL (AHTSS / DIVING SUPPORT / ROV WITH MOON POOL)

SALARY:- USD 150 P/ D

Long Term Employment

3 MONTHS Contract (No Leave Pay)

Location - Saudi Arabia / ARAMCO

JOINING IMMEDIATELY .

Kind Regards

Crewing Coordinator

Miss. SUJANA (SJ)

RYAN SHIP MANAGEMENT LTD
RYAN OFFSHORE LTD
( SHIPPING CONNECTIONS / MARITIME RECRUITMENT )

Address:-
RYANSHIP
P O BOX-1282
SUNDERLAND
TYNE & WEAR SR5 9HX
UNITED KINGDOM

TEL: +44 191 54 888 59 FAX: +44 191 54 88 425

Reply to : ryanship24@ryan-shipmanagement.co.uk

Other email : office@ryan-shipmanagement.co.uk

ukrcaj

ukrcaj

Nazalost jos uvjek nista od broda,poslao sam bezbroj CV ali malo njih mi je odgovorilo da nema slobodnog mjesta.Virujte mi da vise neznam di da se obratim,ponadao sam se ovih dana jer dolazi Bozic i Nova godina ka netko mozda zeli biti kuci za praznike te se u sebi ponadao da ce me zvati ali nista od toga.Sve se bojim da su godine u pitanju(61)ali ja sam jos uvjek u snazi ka ceterdesetogodisnjak.Pozdrav svima!!!!!!!!!!:udriglavom

Ab/cook

Ab/cook

***Urgently seeking AB/COOK*** for work leaving on Sunday 11th - North Sea. AB/Cook - cross to AB duties when not involved in catering. Tanker experience - Tanker Familiarisation Certificate - 6-week term - 2012 build tanker - Please contact Suzannecouszins@ ivoffshore.com if available THIS WEEK.

offshore

offshore

Hvala na obavjesti,poslao sam odmah CV i skenirane dokumente...sad cekam odgovor

C P Marine UK Ltd

Ucinite svoj cv na engleski ako vec niste, saljite gore i zovite nakon koji dan, moglo bi upaliti, imaju svega gore na ponudi.
Takodje su opcije nase firme, Atlantska, Korculanska, Jadrolinija

kako do ukrcaja

kako do ukrcaja

Dobra vece kolege...nadam se da ste dobro!Evo ja jos uvjek cekam da se netko smiluje te da me pozove na ukrcaj,virujte mi da bi prihvatio ukrcaj tamo di nitko nece samo da pocnem raditi i zarađivati i da prehranim familiju.Vise od godinu dana sam kuci i saljem E-maile ali malo njih mi odgovori ka trenutno nema otvorene pozicije za vas itd. Neznam vise di da posaljem CV...izgubio sam svaku nadu.Pozdrav svima i sretno!:udriglavom

Dobra vece kolege...nadam se da ste dobro!Evo ja jos uvjek cekam da se netko smiluje te da me pozove na ukrcaj,virujte mi da bi prihvatio ukrcaj tamo di nitko nece samo da pocnem raditi i zarađivati i da prehranim familiju.Vise od godinu dana sam kuci i saljem E-maile ali malo njih mi odgovori ka trenutno nema otvorene pozicije za vas itd. Neznam vise di da posaljem CV...izgubio sam svaku nadu.Pozdrav svima i sretno!:udriglavom

posalji molbu na vroon-a, traze stalno kuhare: crewcareers@deesidecrewing.com

Ch.Stewardess at Aros Crewing

Ch.Stewardess at Aros Crewing

freelance] Ch.Stewardess at Aros Crewing

Jan 20, 2015 04:56 am

Description:

Personnel hiring agency is looking for Ch.Stewardess working on 49 meters yacht. Starting date asap, salary negotiable,trading area worldwide, but based in Monaco. Requirements: EU citizen, working experience, relevant documents, English language knowledge. Please send your CV to info@aroscrewing.com

Chief Cook at Aros Crewing

Chief Cook at Aros Crewing

[freelance] Chief Cook at Aros Crewing

Jan 20, 2015 05:01 am

Description:

personnel hiring agency is looking for Chief Cook working on 49 meters yacht. Starting date asap, worldwide working area,but based in Monaco, salary negotiable. Requirement: knowledge of English language , relevant document and experience, EU citizen. Please send your CV to info@aroscrewing.com.

full-time] Hotel Manager at Aros Crewing

Jan 20, 2015 04:46 am

Description:

Personnel hiring agency is looking for Hotel Manager working on Cruise vessel. Vessel’s trading area seasonal Caribbean, Baltic sea, Canaries islands. 100 passengers on board.Contract duration 6-8 months. Staring date in November,but shipowner would like to try potential candidate end May/beg June at Baltic sea trip. Candidate must have relevant experience, good knowledge of English and Russian languages, full package of seamen documents, EU citizen. Please send your Application form and further queries to info@aroscrewing.com.

Campboss who will be charge of running a 200 men camp

Campboss who will be charge of running a 200 men camp

Vacancy
Campboss
We're looking for an experienced Campboss who will be charge of running a 200 men camp.
Reference:RA.01891Market:DredgingRegion:WorldwidePeriod:Indefinite
Description
For one of clients we're urgently looking for Campboss where you'll be in charge in running of a 200men camp.

Our client is working at SUEZ project. We're urgently looking for experienced Campbosses who are available immediately. You'll be working in rotationschedule 8weeks/ 4weeks off.
Requirements
The requirements for the ideal candidate for the position of Campboss are:
More than 10years of work experience
Experience with supervising kitchen, logistics, facility, transportation and crewing issues
Flexible
Good health
Stress resistant
Experience with starting up new camps
Contact
Are you interested in the position of Monique te Witt?
Please contact Monique te Witt at +31 (0)88 44794 94 or apply immediately via m.tewitt@ipspowerfulpeople.com

Hvala vam svima koji mi saljete adrese.jaodmah posaljem cv i skenirane brevete ali malo njih mi odgovori,negativno...neki dan mi je odgovorio Topic,zahvaljuje se na mom interesu ali oni su popunjeni sa svojom posadom i da ima slobodno mjesto kuhara bez preporuke nema sanse kod njih.Tankerska mi odgovorila da trenutno ne tribaju kuhare,mozda u peti mjesec jer postoji mogucnost da kupe tri broda...ssm.split,kod njih sam vec duze vrimena prijavljen govore ka imam neke sanse tribali bi dobiti dva balka di bi bila nasa posada ali mjeseci prolaze a ja sam jos uvjek bez posla.Virujte mi da neznam kako cu sutra kupiti kruh a da za druge stvari ne govorim,jednostavno vise ne vidim izlaz i izgubio sam svaku nadu...Izvinite sto sam bio tako direktan....:udriglavom

Kuki ajde glavu gore, otvorit ce se nesto. . znam da ti je tesko al ne predaji se.. dosta nas je u slicnoj situaciji.

Last edited:
Back