Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11
    Clan Posade dragiša avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno Painter na platformi

Pozdrav svima,

evo i ja da se predstavim svekolikom nazočnom puku.Pratim već du?že vrime ovaj forum i zaista imam samo riči pohvale (dizajn,teme,rubrike,transparentnost foruma).Inače,pomorac sam koji je na suhom već 5 godina te me je recesija i prinova u familiji natjerala da ponovno poku??am aktivirati svoje staro zvanje pa se sad poku??avam ponovno ubaciti u biznis i to isključivo na offshore(ne toliko zbog para koliko zbog du?žine ugovora,familija znate sami).
    Uglavnom,poslao sam cca. 167 zamolbi za bilo koji rank obzirom da nemam iskustva na offshore-u na sve adrese koje su bile navedene na ovom revolucionarnom forumu te osim par automatic reply-ova nije bilo nekih pozitivnih odgovora i pomaka do neki dan kad mi se javio Cosulich koji mi je ponudio eventualni ukrcaj za paintera na platformi.
    Moje pitanje Vama je:
    - da li će mi to stečeno iskustvo u funkciji paintmana biti ulaznica tj. odskočna daska za offshore?

Ispričavam se na ovom lancunu od posta ali ovo je bilo 2 u 1,predstavljanje + upit

prva dama 3.časnika šefika avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    čekam svoga mornara

Početno

dobrodo??ao...
    odgovor na upit nemam, ali sretno sa poslom, nadam se da će ugovori bit kratki i da će?? bit zadovoljan

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dragi??a Vidi poruku
    Pozdrav svima,

evo i ja da se predstavim svekolikom nazočnom puku.Pratim već du?že vrime ovaj forum i zaista imam samo riči pohvale (dizajn,teme,rubrike,transparentnost foruma).Inače,pomorac sam koji je na suhom već 5 godina te me je recesija i prinova u familiji natjerala da ponovno poku??am aktivirati svoje staro zvanje pa se sad poku??avam ponovno ubaciti u biznis i to isključivo na offshore(ne toliko zbog para koliko zbog du?žine ugovora,familija znate sami).
    Uglavnom,poslao sam cca. 167 zamolbi za bilo koji rank obzirom da nemam iskustva na offshore-u na sve adrese koje su bile navedene na ovom revolucionarnom forumu te osim par automatic reply-ova nije bilo nekih pozitivnih odgovora i pomaka do neki dan kad mi se javio Cosulich koji mi je ponudio eventualni ukrcaj za paintera na platformi.
    Moje pitanje Vama je:
    - da li će mi to stečeno iskustvo u funkciji paintmana biti ulaznica tj. odskočna daska za offshore?

Ispričavam se na ovom lancunu od posta ali ovo je bilo 2 u 1,predstavljanje + upit
    Ja mislim da i ne bas, bar ne u onom smislu da ce ti to iskustvo biti od nekog znacaja kad (i ako) budes kasnije trazio posao na brodovima. Eventualno bi moglo koristiti ako te firma posalje na neke tecajeve, Offshore survival, HUET, H2S itd.

Ali nije sve tako sivo, jedan frend je prije koju godinu upao bez iskustva na drillship, jednsotavno se javio na oglas u jednim nasim novinama i isto je isao za paintera. Imao je 3k funti permanent, 28/28 u North Sea tako da nije bas ta ponuda za odbaciti pod uvjetom da je dobra lova. Jer, ako pratis forum, vidjet ces da uvaliti se u offshore i nije bas daj mare pizde. Ja bih na tvom mjestu to prihvatio

I dobrodosao forum

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

dobro ti je reka,vrime je takvo da ne mos birat a placa je obicno solidna i ugovor kratak,usput,kad si tamo,mores i nac kakvu vezu za dalje,ipak lova ide,kakva takva pa je lakse i trazit

kapo patriot avatar
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    offshore

Početno

dobiti ces offshore experience sta je poprilicno bitno jer bez iskustva vise nitko ( osim povremeno cosulicha) ne uzima ljude,rijesiti papire(HUET i BOSIET),steci kontakte pa aplicirati dalje i/ili s vremenom napredovati tamo di jesi tako da ulaznica u offshore kakva takva je a vremena definitivo nisu za zajebanciju

Gas/Eng
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno --

Citiraj Prvotno napisano od dragiša Vidi poruku
    Pozdrav svima,

evo i ja da se predstavim svekolikom nazočnom puku.Pratim već duže vrime ovaj forum i zaista imam samo riči pohvale (dizajn,teme,rubrike,transparentnost foruma).Inače,pomorac sam koji je na suhom već 5 godina te me je recesija i prinova u familiji natjerala da ponovno pokušam aktivirati svoje staro zvanje pa se sad pokušavam ponovno ubaciti u biznis i to isključivo na offshore(ne toliko zbog para koliko zbog dužine ugovora,familija znate sami).
    Moje pitanje Vama je:

eej pozdrav evo i ja san nekad bia u istoj nedoumici pa da ti malo pomognem ,,,ja sam isto tako prije pet godina bio na tim platformama placa za pitura je bila 1700 eura samo na platf. radis 28'28 na rotaciji ,,smjestaj je jedino los spavt ce te i po cetvero u kabini ali jeb..to ti je pocetak ,,jer stare su platforme 30 god. npr. meni se to nije svidilo pa sam se vratia na brod i nebi vise isa na tako nesto ali nismo svi isti... a za napredovanje ti nece bit problem pogotovo ako si dobar sa engleski moj savijet je makina jer na flooru ti je dosta tesko ..uostalom vidit ces di ces se naci u tome svemu ...eto aki imas nekih pitanja javi poz....

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    none

Početno

ja sam novi ovdje kazes da ti se javio cosulich,sta ti je rekao kad bis trebao ic jer je meni rekao da ne primaju nista novih ljudi iako je i meni rekao da bi poceo kao pitur posto nemam iskustva u offshorueu.

Clan Posade dragiša avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jule Vidi poruku
    ja sam novi ovdje kazes da ti se javio cosulich,sta ti je rekao kad bis trebao ic jer je meni rekao da ne primaju nista novih ljudi iako je i meni rekao da bi poceo kao pitur posto nemam iskustva u offshorueu.
    ma vraga je on mene zva,zva sam ja njega.Krivo si me shvatio,meni je također ponudio istu priču kao i tebi pa sam zato napisao post da vidim da li ima smisla ostati u kontaktu s njim ili ne.A kad si se ti čuo s njim?

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

javi se Danielu Bembiu u Cosulicha u Trst, on ti krca na platformi piture i obične radnike, po mogućnosti osobno otići u ured

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    none

Početno

ma ja se svaki tolko cujem sa njim ali rekao mi je da za sad nema nista posla za ljude bez iskustva,a bio sam par puta kod njega.ali ja cu na brod vjerojatno odustao sam od platforme barem za sad.

tra?žim posao
    Datum registracije
    Mar 2010
    Firma
    topić plovidba

Početno

koji je opis posla paintera?

rad na visini?

da li se radi u zatvorenim prostorima kao na bulku u krovnim tankovima?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •