Lijep pozdrav svima!

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • niksa_v
    Asistent
    • Jul 2021
    • 4

Lijep pozdrav svima!

Pozdrav ljudi.

Prije 2. godine sam napisao svoj prvi post ovdje i predstavio se ali je to bilo odavno pa ću to napraviti opet da se predstavim.
    Moje ime je Nikša, dolazim sa Pelješca, imam 25 godina i završenu srednju pomorsku školu.

Ukratko ću objasniti svoju situaciju: bio sam išao vani raditi u par navrata, nevezano za pomorstvo i 2022. godine sam na nagovor oca odlučio poći i probati rad na brodu, da vidim kako će mi sve odgovarati. Pošto sam imao veliku želju za fitnes, razviti svoj online posao i vidio sam se u tome, odlučio sam se iskrcati sa broda i krenuti u tom smjeru. Upisao sam i završio Fitnes učilište u Zagrebu za smjer instruktor fitnesa u teretani.

Na brod sam se ukrcao 03.09.2022. a iskrcao sam se 18.12.2022. Nažalost, nije sve ispalo kako sam zamislio a i u razgovoru sa par starijih trenera savjetovali su mi da je bolja opcija otići na brod i riješiti si egzistenciju, uštediti novaca pa kasnije kupiti studio i da za fitnes ima vremena.
    U međuvremenu sam se privremeno zaposlio, život me ozbiljno ošamario i osvjestio da nije bajka, svjestan sam da ovdje perspektive nema a opcija životarenja i preživljavanja ne dolazi u obzir.

Čitam po forumu što i kako raditi i kako ispravno djelovati za pronaći posao. Jedino nisam siguran pošto sam bio 3 mjeseca i 15 dana na brodu, da li da to pišem kao da imam iskustva od 3 mjeseca ili da ostavim pod "zero experience" kada popunjavam aplikaciju za posao.

Ako imate neki dobronamjeran savjet ili kritiku, bit će mi drago čuti.

Hvala!
Working...