Dobro došli na Pomorac.net!

Dobro došli na Odredište svih Pomoraca - Pomorac.net, zajednicu ljudi sa iskustvom i znanjem. Molimo vas da se registrirate ukoliko niste i poštujte pravila foruma. Za sve probleme vezane uz forum saljite mail na stijepo.jokic@pomorac.net ili upotrijebite Contact Us formu na dnu stranice.

Učlanite se

Obavijest

Collapse
No announcement yet.

Prijedlog - Go to first unread - Latest Activity

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

  Prijedlog - Go to first unread - Latest Activity

  Dizalicar je dao dobar prijedlog jer snalazenje nije bas bilo jednostavno kad je u pitanje nalazenje zadnjeg posta koji je napisan u temi koja ima vise desetaka postova pa vam na slikama dajem upute kako mozete doci do zadnjeg posta unutar teme a da ne idete po stranicama i rucnim upisivanjem itd.

  U navigation baru sam promijenio na engleski jer je jednostavnije - Latest Activity, Today's Posts i Unread Topics.

  Latest Activity ce izlistati sve unazad neko vrijeme sto je bilo aktualno stim da je na vrhu uvijek zadnja azurirana tema.

  Today's Posts ce samo prikazati danasnje teme koje su azurirane

  Unread Topics ce prikazati samo ne procitane topice.

  Sad da predjemo na nacine kako da direktno dodjemo do LATEST FIRST UNREAD POST unutar nekog topica.

  Nacin je da kliknete u navbaru na Latest Activity gdje ce vam se pokazat sve zadnje azurirane teme unazad neko vrijeme. Ukoliko su boldane to znaci da postoji novi post, tj da je azurirana. Pokraj tog naslova nalazit ce se mala plava ikonica koju kad kliknete ce vas direktno odvest na prvi unread post unutar tog topica (slika prilozena)
  Click image for larger version Name:	first unread post.jpg Views:	0 Size:	62.3 KB ID:	395803  Ukoliko imate jos kakvih prijedloga slobodno posaljite

  #2
  2. Opcija je da se na Home ili naslovnoj stranici klikne na botun Latest Activity koja ce vam izlistat zadnje postove, napravljene teme itd i kod svakog ima opcija Go To Post i to ce vas odvest direktno na taj post.

  Click image for larger version

Name:	Latest - Go To post.jpg
Views:	265
Size:	116.4 KB
ID:	395807

  Comment

  Working...
  X