Obavjest:
- Skupio se dovoljan broj ljudi za organiziranje ispita, trenutno se okuplja komisija
- Ispit se planira krajem ožujka / početkom travnja
LP
Obavijest
Collapse
No announcement yet.
ETO ispit - Rijeka - 2019
Collapse
X
-
Aihmeee a ja se iskrcao 4 dana prije konca da bi stigao u Split 11,12.03... ETO kad je losa komunikacija... Zna li netko u koliko sati pocinje egzaminacija doli?
Leave a comment:
-
ehhh da sam barem ovo ranije vidio.... sad je kasno, ostalo tjedan dana do partence...
Leave a comment:
-
Originally posted by no_one View PostPozdrav ekipa,
Traže se još 2 ili više kandidata za organiziranje ETO ispita u Rijeci!
Trenutno nas je troje, a rekli su da je za organiziranje ispita potrebno minimalno 5 ljudi.
Rečeno mi je da kada se skupi 5 kandidata organiziraju ispit kroz 7-10 dana ,a navodno da su malo i spustili kriterije za prolaz jer je ekipa masovnu bježala u Split to riješavat.
Planira li netko uskoro polagati to u Rijeci ?
LP
Posto ste najfriskiji mozete li pliz staviti sto je sve potrebno za prijavu ispita u Ri? Moram poslat zenu a ako je one azdaje naljute grlo ce im moja zenica iscupati...ali mi onda vise nece htjeti obavljat takve stvari...
Leave a comment:
-
ETO ispit - Rijeka - 2019
Pozdrav ekipa,
Traže se još 2 ili više kandidata za organiziranje ETO ispita u Rijeci!
Trenutno nas je troje, a rekli su da je za organiziranje ispita potrebno minimalno 5 ljudi.
Rečeno mi je da kada se skupi 5 kandidata organiziraju ispit kroz 7-10 dana ,a navodno da su malo i spustili kriterije za prolaz jer je ekipa masovnu bježala u Split to riješavat.
Planira li netko uskoro polagati to u Rijeci ?
LP
Tags: None
Leave a comment: