Ubrzani faks - Brodostrojarstvo

Brza visa u Splitu

Brza visa u Splitu

Dobar dan Kolege!

Bio bi zahvalan ako mi neko od zavrseni polaznika brze vise u Splitu ima volje napisati kako to ide i dali je lakse nego klasicna visa kao sto se govori.Unaprijed zahvaljujem

Evo i ja sam na cuvenoj ubrzanoj. Mozda prevarim za koji tisucu ali koliko se sjecam semestar je oko 12000 tisuca. Znaci puta cetri a jos se za svaku godinu upisa placa 7000. To je godisnja upisnina. Neznam sad tocno bas ali nadjes broj telefona od Dijane i okrenes. Ona sve lijepo objasni. Ja bi trebo upisat cetvrti ali nemislim da cu bit doma sad kroz drugi. Mozda je vec i poceo neznam. A polozis onoliko koliko volje imas ili srece. Ovi predmeti laksi se rijese relativno lako. najvaznije je da si zadnji tjedan tamo a ja bas u tome nisam imo srece. A ovo drugo... lekcije ili neki treci nacin. Eto toliko od mene. Pozdrav

U stara teme cini mi se.

Nego bi li koji strojar ili nautičar podilija iskustvo kako je njima bilo položit tu ubrzanu viÅ¡u za njihove smjerove? Kako otprilike izgleda taj program?

Ubrzano

Ubrzano

Ma neznam cemu tolika gongula, ici u Nizozemsku platiti 12000eura moras uciti na engleskom, polagati i to nije bas lako. Kad sve zbrojis bolje je otici u Zadar i to rijesit ode jer kako kazu to ce trajati jos nekih godinu dvi i to je to. Nebi vam govoria sve ovo jer sam ja upravo to sve zavrsija. Nije lako ali nije ni tesko a imas cisti papir kojeg ti niko nemoze oduzeti. Skuzajte ali ovo je samo moje misljenje od tome.

Ubrzana

Ubrzana

Evo ljudi par rici s moje strane, ja sam ubrzanu upravo zavrsija u Zadru, tj tribalo mi je tocno godinu dana s tim da nisam prikad navigavati, razlika izmedu Splita i Zadra je ta da u Zadrau traje 6 miseci a u St 4 miseca ali u Zadru je to ipak lezernije nisi od jutra do mraka u klupi i profesori su OK - po meni se vise isplati otici u Zadar nego u Split ali opet svak odlucuje sam.
Ako koga zanima vise mogu mu poslati na PM kako to u biti sve radi.
PS - najbitnije je da se to zavrsi jer izgleda da ce i ova ubrzana jos kratko trajati.

Pozdrav svima ma di bili.

Evo ljudi par rici s moje strane, ja sam ubrzanu upravo zavrsija u Zadru, tj tribalo mi je tocno godinu dana s tim da nisam prikad navigavati, razlika izmedu Splita i Zadra je ta da u Zadrau traje 6 miseci a u St 4 miseca ali u Zadru je to ipak lezernije nisi od jutra do mraka u klupi i profesori su OK - po meni se vise isplati otici u Zadar nego u Split ali opet svak odlucuje sam.
Ako koga zanima vise mogu mu poslati na PM kako to u biti sve radi.
PS - najbitnije je da se to zavrsi jer izgleda da ce i ova ubrzana jos kratko trajati.

Pozdrav svima ma di bili.

Pozdrav, mozes meni poslat PM jer mene zanima kako to sve ide?
I kako mislis da ce kratko trajati ( u Zadru? ) ili opcenito vise nece biti uopce ubrzane "vise" skole?:udriglavom

valjda bi sa triba brzo krenit s navigacijom i plan mi je tamo pocetkom nove upisat tu ubrzanu, reci mi samo jeli problem bit na brodu i rijesavat to kroz period kad si doma....kako stvari stoje najrealnija opcija koja bi mi se mogla otvorit je 4 na brodu-dva doma.....i sad da li je moguce to rijesavat takvim tempom, znaci da razduzin ili traze od mene da prisustvujem svim predavanjima??

valjda bi sa triba brzo krenit s navigacijom i plan mi je tamo pocetkom nove upisat tu ubrzanu, reci mi samo jeli problem bit na brodu i rijesavat to kroz period kad si doma....kako stvari stoje najrealnija opcija koja bi mi se mogla otvorit je 4 na brodu-dva doma.....i sad da li je moguce to rijesavat takvim tempom, znaci da razduzin ili traze od mene da prisustvujem svim predavanjima??

Ako se sicam ti ties si tek rijesija klasu?Za ubrzanu skolu ti je potrebno cca 900 dana navigacije ko oficir olitiga cca 3 godine.Znaci ako si 6 mj godisnje na brodu to mozes upisati tek za nekih 6 godina.

Ma ima da ta cijena od 10k eurića skoći na 20k dok ja finem te 3god navigacije kao 3.off(ako uopće finem jer kako je krenulo,a uopće nije...) :rolleyes:

upit

upit

Ma neznam cemu tolika gongula, ici u Nizozemsku platiti 12000eura moras uciti na engleskom, polagati i to nije bas lako. Kad sve zbrojis bolje je otici u Zadar i to rijesit ode jer kako kazu to ce trajati jos nekih godinu dvi i to je to. Nebi vam govoria sve ovo jer sam ja upravo to sve zavrsija. Nije lako ali nije ni tesko a imas cisti papir kojeg ti niko nemoze oduzeti. Skuzajte ali ovo je samo moje misljenje od tome.

Bi ti bio problem na PM pojasnit ovo polaganje u zadru, preko koga idu prijave? Proslo ljeto sam polagao nesto u vezi broda u zadru, i da istina je predavaci su normalni opusteni ljudi za razliku od onih u luckoj kapetaniji rijeka.

Bi ti bio problem na PM pojasnit ovo polaganje u zadru, preko koga idu prijave? Proslo ljeto sam polagao nesto u vezi broda u zadru, i da istina je predavaci su normalni opusteni ljudi za razliku od onih u luckoj kapetaniji rijeka.

Ako ti jos treba,u Zadru se ispiti za strojare (za nauticare ne znam ali vjerovatno isto) prijavljuju kod Gdina Martinovica broj sam negdje zagubio ali nazoves kapetaniju u Zadru i trazis gdina Martinovica.
Ispit uistinu nije tako tezak ali ipak neki klinac trebas znati,a potrebno je imati i malo srece da te poseru pitanja koja su ti malo bolje sjela.
Ako ti je potrebno stogod od materijala ili slicno,posalji poruku na PM pa cu ti poslati na mail sve sto imam odnosno sve sto nadjem od tih odgovora ( za strojare 2ndEng/Ch eng klasu)
Cijena predavanja na faxu je 65000 kuna i u Rijeci ti je bilo 2 puta po 3 mjeseca.

Back