morskipas01
1.Casnik-Moderator
Kako ti je i??lo do sada,jesi li zadovoljan?
a prika gura pomalo, istina imao sam odprije dosta polozenih ispita , matematiku sto je najbitnije, pa onda razlika predmeta, ima toga dosta pomalo mic po mic
Kako ti je i??lo do sada,jesi li zadovoljan?
strojarstvo u 2,5 godine
Hvala
Evo ljudi par rici s moje strane, ja sam ubrzanu upravo zavrsija u Zadru, tj tribalo mi je tocno godinu dana s tim da nisam prikad navigavati, razlika izmedu Splita i Zadra je ta da u Zadrau traje 6 miseci a u St 4 miseca ali u Zadru je to ipak lezernije nisi od jutra do mraka u klupi i profesori su OK - po meni se vise isplati otici u Zadar nego u Split ali opet svak odlucuje sam.
Ako koga zanima vise mogu mu poslati na PM kako to u biti sve radi.
PS - najbitnije je da se to zavrsi jer izgleda da ce i ova ubrzana jos kratko trajati.
Pozdrav svima ma di bili.

valjda bi sa triba brzo krenit s navigacijom i plan mi je tamo pocetkom nove upisat tu ubrzanu, reci mi samo jeli problem bit na brodu i rijesavat to kroz period kad si doma....kako stvari stoje najrealnija opcija koja bi mi se mogla otvorit je 4 na brodu-dva doma.....i sad da li je moguce to rijesavat takvim tempom, znaci da razduzin ili traze od mene da prisustvujem svim predavanjima??
Ma neznam cemu tolika gongula, ici u Nizozemsku platiti 12000eura moras uciti na engleskom, polagati i to nije bas lako. Kad sve zbrojis bolje je otici u Zadar i to rijesit ode jer kako kazu to ce trajati jos nekih godinu dvi i to je to. Nebi vam govoria sve ovo jer sam ja upravo to sve zavrsija. Nije lako ali nije ni tesko a imas cisti papir kojeg ti niko nemoze oduzeti. Skuzajte ali ovo je samo moje misljenje od tome.
Bi ti bio problem na PM pojasnit ovo polaganje u zadru, preko koga idu prijave? Proslo ljeto sam polagao nesto u vezi broda u zadru, i da istina je predavaci su normalni opusteni ljudi za razliku od onih u luckoj kapetaniji rijeka.