nkomljenovic
Deck cadet
Da li postoje možda nekakve skripte iz kojih se može ta sigurnost naučiti bez da pritom Å¡trebaÅ¡ cilu knjigu?
Ako prof. Zec predaje i u Zadru, odnosno ako je na ispitu onda ti je knjiga najbolja opcija. Uostalom ne moras znati bas svaki detalj ali pismeni mu se sastoji od nekoliko pitanja koje dobijes na papiricu, a svako pitanje ti je zapravo naslov odnosno podnaslov iz njegove knjige, pa onda sibaj sa odgovorom od par stranica. Kad sam ja polagao, skoro nitko od nas nije imao manje od 3 pune A4 strane teksta. Takodjer, cim vise napises, manje te pita, tj. ako su odgovori relstivno kratki i sturi, onda ce ge puno vise pitati. Usmeni je odmah kako mu predas papir.
Tako je sve bilo kad sam ja to polagao prije 6. godina. Mozda je sad nesto i izmjenio ...
Sent from my GT-I9100
Da li postoje možda nekakve skripte iz kojih se može ta sigurnost naučiti bez da pritom Å¡trebaÅ¡ cilu knjigu?
Da ti ovu upadicu vidi LakoÅ¡ vjerujem da bi tri dana davao ukore tipa - treba raditi, učiti.., i to.., i tako?!
Treba čitati najmanje tri puta, da bi se Å¡togod naučilo. BTW, koliko ima stranica ta knjiga koju si spomenula?!
Ima li barem 500 stranica?
![]()
da bi nesto docarala moras razvijat mastu
@nkomljenovic
Kolegice ja sam cekao da se javi safety guru.Nisam zelio prije pisat.Naime savjetujem vam da dojdete u Kastela i provozate se sa gospodinom (na relaciji npr Solin-Krilo Jesenice mada je ruta u biti irelevantna) nakon jedne dobre zabave. Tek tada cete uspit doprijeti do poante sigurnosti i tek tada cete stvarno pocet cijenit zivot i njegovu vrijednost.
Na zalost svi prevozi gospodina kokola su trenutno u nevoznom stanju osim mojih bojnih kola za specijalne intervencije koja sam mu velikodusno stavio na raspolaganje Bog neka im je na pomoci.
na pfst taj kolegij drzi prof. Bičanić, i on po meni to skroz dobro odrađuje; nema knjige nego studenti zapisuju sto on diktira na satu, na kraju semestra ispadne malo vise od pola biljeznice vrlo citkog i lako pamtljivog teksta za naučiti...
nemam teku, ali ako poznas nekoga sa pfst ko ima vjerujem da bi bilo dosta za prolaz i na zdst...![]()
Ako si proÅ¡la knjigu ka Å¡ta kažeÅ¡ xxxx puta neće ti biti problem jer ne traži previÅ¡e,imaÅ¡ podnaslove a tu možeÅ¡ pisati koliko god oces,a usmeni kod njega je pizdarija.Prije dvi godine,isto u zd
Matematiku ti rijesia imaÅ¡ pravo viÅ¡e i nije toliki problem... imam joÅ¡ misec dana pa polako ću si joÅ¡ upisati neke biljeÅ¡ke i nadam se prolasku![]()
a imaÅ¡ pravo viÅ¡e i nije toliki problem... imam joÅ¡ misec dana pa polako ću si joÅ¡ upisati neke biljeÅ¡ke i nadam se prolasku![]()
Reka mi je da bi bilo najbolje da nas dvoje zakljucimo ovu nasu prepirku tako da mi on da duju pa da se vise nikad ne vidimo, naravno da sam sa odusevljenjem prihvatija njegov prijedlog haha. ma nema 500 ..ima oko 300 i nešto...
Aj, dobro.., pretipkaj sadržaj knjige ovdje da vidimo o čemu se radi?! Onda ćemo mi to is-predavati sažeto za par dana... baÅ¡ me zanima Å¡to učite?! A onako kroz zagrebanciju i uz kvalitetne upadice s naÅ¡e strane - bolje ćeÅ¡ zapamtiti.
![]()
međunarodne konvencije,traganje i spaÅ¡avanje na moru,sredstva za spaÅ¡avanje,sredstva za komunikaciju,napuÅ¡tanje broda,preživljavanje na moru, protupožarna zaÅ¡tita na brodovima.... ovo su podnaslovi,a toga ima masu da ti tipkam