Promijena firme

mpocek@yahoo.com

Prvi od makine
POZDRAV SVIMA I ZDRAVO BILI!!!!
SAMO DA VAM SE JAVIM KO ZELI PROMIJENITI DA IDE NA CMA CGM EO JA SAM OD TAMO I MOGU VAM REC DA NIJE LOSE A ZASIGURNO JE BOLJE OD MSC-a!!!:D:D

Mozes li mi poslat koji kontakt za taj msc. Koji su to brodovi, je li placa permanent, kakvi su ugovori i ima li internet mukte ili se placa?

Jesu li to oni putnicki brodovi, veliki najveci? Ne znan kako bi se ja tamo snasa. Malo san te upila ali bi bas tija znat

Last edited:
msc

msc

Mozes li mi poslat koji kontakt za taj msc. Koji su to brodovi, je li placa permanent, kakvi su ugovori i ima li internet mukte ili se placa?

Jesu li to oni putnicki brodovi, veliki najveci? Ne znan kako bi se ja tamo snasa. Malo san te upila ali bi bas tija znat

oni ti imaji i putnicke i kontejnere veliku flotu ugovori 6+-1,neta nema,iz hr ukrcaje bogdan iz sinja ciji brod nemem,evo ti saljem broj naseg agenta iz beograda zivana petranovic mail:zivana@eunet.rs i broj ?38163393883 sretno!

a dje si kapo!!!!! a nije bilo tesko kad mi je takvo log ime, eo ja preso skoro i zadovoljan sam a ti sto ima dje si jesi jos na esmeraldu??? kako doma??> pozz amido
:D

Evo me u hamburg koji dan. Jos sam na esmeraldu. Sad sam leteci. Inspektor i kapo, po potrebi. Malo u office malo po brodova... Idem doma sjutra. A bravo ti ga brate moj. Doma dobro, trece na putu ako Bog da. Tvoji? Oli u Novi na kafu skoro?...

toooo

toooo

Evo me u hamburg koji dan. Jos sam na esmeraldu. Sad sam leteci. Inspektor i kapo, po potrebi. Malo u office malo po brodova... Idem doma sjutra. A bravo ti ga brate moj. Doma dobro, trece na putu ako Bog da. Tvoji? Oli u Novi na kafu skoro?...

ocu moram i sa zenom pa te zovem da pijemo kafu!!!!!! obaezno sjor inpetore))))):)

Back