Pozdrav

goran2001

New member
Pozdrav svim kolegama,

zovem se Goran dolazim iz Rijeke,zavrsio sam pomorsku skolu,faks sam krenuo pa odulcio probati prvo navigavati,i sad sam 3 godine 3i makine na Royalu, na kojem sam odradio i asistenturu,u medjuvremenu sam bio i na kargu jedan ugovor jer se nije moglo na royala tada ali sam se vratio i sad bih zelio bih mozda promjeniti vrstu broda na lng pa sam se odlucio prijaviti na pomorac.net da vidim saznanja od starijih kolega koji su puno iskusniji,lijepi pozdrav svima i mirno more ! :)

Pozdrav gorane zanima me jesi li se ukrca na royala sa on line prijavom ili si ima vezu za asistenta? Ja bi se tia ukrcat za asistenta klime i ventilaacije pa me zanima jel to moguce sa brodosttojarskim faksom? Hvala na odg

A znam i ja da je tesko jer svi traze iskustvo ali imam neke ljude koji plove dosta dugo pa cu probati..

sto se tice royala da imao sam nekoga jer inace su male sanse da te uzmu,jedino ako bas imas srece...sta se tice friziderista nisam nikad jos sreo kadeta oni imaju samo asistente,sto nije isto ni po placi ni po poslu(filipi,indijci) i chief ref. i ovi najveci brodovi imaju ispod chiefa 1st ref. ...mislim da se mora ic ko asistent onda u firmi polazes neke ispite,tako su svi ovi poceli koliko sam ja skuzio...evo nadam se da ce pomoc !

Hvala ti na odg.Ja san isto cua tako da sve te poslove asistenta klime ili kako oni to zovu ref.techican rade filipi a casnici ref. Su bijelci.vecinom posa ref eng rade ljudi strojarske struke. Znaci da bi se triba prijavit ka ref. Tehnican, sad vjerojatno oni traze sa iskustvom.imam iskustvo asa 6 m na product tankeru.

Back