Pozdrav

ristelicn

New member
Pozdrav svima, zovem se Nikola, imam 23 godine, zivim u Crnoj Gori i treci sam oficir na Mediterranean Shipping Company (MSC)

Od skole sam zavrsio srednju pomorsku skolu kao i fakultet i nakon toga sam poceo sa plovidbom.

Za vrijeme studiranja sam radio u brodogradilistu i tako malo po malo upoznavao brod.

Sebe u buducnosti vidim na PSV brodovima i vec neko vrijeme trazim novu kompaniju. Da li neki ima slicnih iskustava, tj. koliko je pametna promjena containter ships-psv vessels?

Zivjeli

Pozdrav jos jednom. Nisam ulazio na forum neko vrijeme i sad kad sam usao vidim da je porasla potraznja na Offshore (ili mi se samo tako cini).
- Vraca li se to offshore na staro malo po malo?
- Je li sad pravo vrijeme probat nac posao na Offshore ili treba jos cekat? Sta mislite

Pozdrav jos jednom. Nisam ulazio na forum neko vrijeme i sad kad sam usao vidim da je porasla potraznja na Offshore (ili mi se samo tako cini).
- Vraca li se to offshore na staro malo po malo?
- Je li sad pravo vrijeme probat nac posao na Offshore ili treba jos cekat? Sta mislite

ja mislim da ces vide dobit na MSC nego na offshore bez iskustva

opet ako imas nekog ko ce te gurnit a da je neki menager sve je moguce..

ja nevidim neki porast potraznje extra ono sto traze placa se mizerno

ja mislim da ces vide dobit na MSC nego na offshore bez iskustva

opet ako imas nekog ko ce te gurnit a da je neki menager sve je moguce..

ja nevidim neki porast potraznje extra ono sto traze placa se mizerno

Ajde vidjecemo, praticu. Ovamo je stanje malo leci katastrofalno. Skracuju nas sa cime god stignu, i voda i hrana, plate da ne pominjem. Tako da sam non stop u potrazi za necim boljim

Ajde vidjecemo, praticu. Ovamo je stanje malo leci katastrofalno. Skracuju nas sa cime god stignu, i voda i hrana, plate da ne pominjem. Tako da sam non stop u potrazi za necim boljim

moja sljedeca kompanija je davno izgubila busulu ali ima kargo firmi di bi se moga pribacit i napredovat
iako ja mislim da neki lpg pa posli lng je bolji put dugorocno

Back