Pomoc molim

Najbitnije ti je proči gastroskopiju,da ti utvrde u kakvom je stanju ?želučana opna!!!
Jer ukoliko je slaba ,mo?že lak??e doči do morske bolesti koja poslije mo?že uzrokovati dehidraciju organizma i stanje te??kog ??oka!!!
Od sada pa do lječničkog ti je najbolje uzimat jedno sirovo jaje svakog jutra nata??te i nema?? frke!!!
Sritno!!!

evo znal sam gastroskopija kaj mi to nekj guraju u zeludac reci ne molim te jel ako nisam reko uzasno se bojim doktora

maco 89 evo javno izvinjenje i nemaš se čega bojat,sve je rutina samo jedan sistematski pregled!!!
Bravo za tvoju odluku da postaneš pomorac,i želim ti puno sriće u tvojoj budučoj profesiji!!!
Green-go!

evo znal sam gastroskopija kaj mi to nekj guraju u zeludac reci ne molim te jel ako nisam reko uzasno se bojim doktora

@maco89

Ma zahebi gastronomiju, Green-go se ??alio..,

Neka ti netko pronadje listu ovla??tenih medicina rada (ambulante) koje su ovla??tene od dr?žave za izdavanje liječničkog uvjerenja za pomorce.., Pregled nije ni??ta posebno danas, mo?že se obaviti za jedan dan. Ja sam na prvi pregled u komunizmu potro??io 15 dana vadeći nalaze, pa onda s tim nalazima kod Kustića u pomorsku ambulantu.

A dvaput sam i??ao na popravni iz psihijatrijskog.., bili rekli da nijesam svrh sebe!

.

I pokusaj nac neke ambulante koje su ovlastene za izdavanje uvjerenja i za druge zemlje da ti se ne dogodi ko i meni da moram 5 dana nakon naseg kod drugog likara pravit norvesko uvjerenje, dupli posal, dupla lova!!!

I pokusaj nac neke ambulante koje su ovlastene za izdavanje uvjerenja i za druge zemlje da ti se ne dogodi ko i meni da moram 5 dana nakon naseg kod drugog likara pravit norvesko uvjerenje, dupli posal, dupla lova!!!

joj dobro nema gastroskopije a ima u zagrebu poliklinika sunce na jarunu nema sta ne rade i za astrunaute :D

E ovako momci posto sam sav zanesen trazenjem posla na brodu i posto sam bio na par razgovora na jednom mi je covijek spomenu jednu po meni jako dobru stvar a to je (posto se ja bavim vec time rekreativno) da zavrsim skolu za ronioca i da je to super i sve ostalo.
I samo da spomenem bio na ljecnickom nema gastroskopije :p i zdrav sam ko dren cak i za ronioca pa me zanima jel ima ko kakva iskustva sa time i tj. roniocima na brodovima (ajd vi iz jan de nula) :hihi

@Maco89, a bili ti jedanput odlucija sta ces radit? :confused:
Da taj sta ti je preporucija tecaj slucajno isti i ne organizira? :udriglavom:udriglavom
Sve mi to mirisi na SSM sistem tecajeva i inih gluposti samo kako bi ljudima izbili posljednju lipu iz zepa... Cujen da uvode i GMDSS za kuvare i konobare :hihi

Back