Pitanje o na??im kompanijama

ombo

New member
Evo ja jo?? nisan bija na brodu al mislin poć iman sve dokumente i matrikulu zanima ma ovako obalna plovidba tj. ne??to unutar na??eg Jadranskog mora. Bija san do Brodospasa oni su mi tamo rekli da moran imat najmanje 6 miseci duge plovidbe da bi me razmotrili? Zanima me ??ta tra?že na Jadroliniji, LNP-u i ostalima kao uvjet da bi me ukrcali kao mornara ili kadeta?
Hvala svima na odgovorima.

Evo ja jo?? nisan bija na brodu al mislin poć iman sve dokumente i matrikulu zanima ma ovako obalna plovidba tj. ne??to unutar na??eg Jadranskog mora. Bija san do Brodospasa oni su mi tamo rekli da moran imat najmanje 6 miseci duge plovidbe da bi me razmotrili? Zanima me ??ta tra?že na Jadroliniji, LNP-u i ostalima kao uvjet da bi me ukrcali kao mornara ili kadeta?
Hvala svima na odgovorima.

je najlipse jadran ali moj savjet je da dplovis malo dalje
jadran je ludilo za uzivanje ali radit.............

zato sta nevrime zna bit gore nego na atlantiku,a liti gubis zivce sa jahtama,kojih je sve vise

Meni je jedan ćif prića kako on navigava 35 godina i da je jedini put u svojoj karijeri du??u izbacija iz sebe po nevrimenu i to ispod otoka Visa.Inaće pro??a je sva mora i sve nevere po oceanima i eto vidite kako Jadransko more zna biti zafrkano.

pa di si puka belboya za avatar,jadran zna bit gori od atlantika,ja vidija,ali sta ti jahte rade,to znaju nasi nauticari...

A prika moj bez veze nemos vise ni u kondut a kamoli se ukrcat na brod......:udriglavom.....zalosno ali istinito

a gle iman ja veze i to dvi, samo ??ta ljudi nisu u toj ??emi vi??e (ne znaju jel tra?že 6 miseci duge plovidbe ko brodospas) pa su mi rekli da provjerin jel ovi tra?že ako ne tra?že dalje je lako.

a gle iman ja veze i to dvi, samo ??ta ljudi nisu u toj ??emi vi??e (ne znaju jel tra?že 6 miseci duge plovidbe ko brodospas) pa su mi rekli da provjerin jel ovi tra?že ako ne tra?že dalje je lako.

A prika moj nemoj se ti idit:) al ili je ili nije ti veza......:uzdravlje

Back