Novi član

Status
Not open for further replies.
Alo ekipa,
Evo već mjesec-dva pratim ovaj forum i napokon odlučio da se prijavim.
Vidim da je ekipa kulturna, razgovori normalni i korisni, mo?žda i ja kome mogu pomoći. Inače sam vlcc coff I imao bi odma i jedno pitanje; ,shell i kotc. imam pozive za intervju, sto je to uopce tamo???

Pozdrav

Shell - pretpostavljam da je to intervju za training na lng brodovima (jer su i mene zvali prije koji dan)....kazu,nelose....uostalom,trenutno jedini koji davaju sansu ljudima sa oil fleeta da predju na lng...
KOTC - radia sam sa dosta bugara koji su bili na KOTC-u i oni nisu bili bas zadovoljni....ne znam kakva je sad situacija...meni se ne svidja sta jos imaju ugovor od 4-5 miseci....

hvala sea-st. i bilo mi je cudno sto su se kotc tako brzo javili, doslovno u par sati nakon mog maila. a i ovi moji sada, ugovor 4 miseca, a na brodu dva puta zaredom po 6-7 miseci, zbog nedostatka kadra.

ne znam..ja ne mogu vise od 3 miseca na brodu..ne da mi se vise...pogotovo sta u danasnje doba svi smanjuju,upravo zbog nedostatka kadra....
sta se tice shella, oni imaju ugovor od 3 i mislim da je to dobra prilika za sve one koji zele prominit (papirologija i safety su cijena prelaska..:)....
ali,ako vec imas iskustva na vlcc-u zasto se ne javiti veli...uostalom,netko je spomenia ovdi da uskoro rade interview u jednoj od splitskih agencija (najvj globtik)....
btw,imam ja kontakt od zenske u kadrovskoj (za velu)....

Status
Not open for further replies.
Back