Maritime connector i slicni

gold fish

New member
Lipi vam pozdrav svima.

Nisan dugo bija na forumu, a sad mi palo na pamet upitat, a ispricavam se ako je vec neko negdi pisao slicna iskustva, a ove teme nisam vidija u listi topica, osim advertisinga samog Maritime Connectora bez nekih odgovora.

Pitanje:
Koja su iskustva sa postavljanjem vlastitog CV na public web site ka ca je Maritime Connector.
Da li je neko ko je postavija svoj CV tamo bija direktno kontaktiran od strane neke kompanije i kakva su iskustva?

Pod ovin ne mislin na kolege koji su vidili ponudu kompanija pa im se javili, nego samo one koji su uspjesno nasli posal stavljajuci CV na web, pa ih je poslodavac direktno kontaktira.

Zahvaljujen u Naprid.

Gold Fish

Sigurno si primjetio da imas pod statistic rubrike number of views (tvog profila) i number of contacts...
E pa ja sam registriran tamo preko 2 god i redovito updateam profil i u obe rubrike mi jos uvik stoji nula, toliko o tome koliko kompanije gledaju kandidate...Ili im ja nisam zanimljiv...:o
Inace neki dan sam prvi put aplicirao na jedan oglas koji tamo stoji vec duze vrijeme nakon cega mi je iz iste firme (cma) stigao odgovor da ne trebaju trenutno 3/0 (upravo su to trazili), a oglas im i dalje stoji...:udriglavom
Tako da ne znam, to su moja iskustva, volio bih da netko ima suprotna...:)

Moze se pobrisat,ja sam ga pobrisao prije par tjedana jer sam vidio da nema smisla tamo uopce imati profil.Vrlo jednostavno, ima opcija pored svega delete i to se sve obrise i onda se klikne na save. Ako se ima slika odabere se neka druga bezveze slika tipa avatara ili slicno i obrise se slika,zatim se i izmjeni mail i ostalo.

Pa sigurno da mogu ali ne vidim zasto bi se ja sekirao dali ce oni obrisat profil na koji sam ja stavio sliku majmuna i obrisao sve svoje podatke pa na kraju izmjenio i mail u nesto tipa blabla@bla.hr:)

Back