Mar??alski otoci-pregled

deck monster

New member
Bok decki..evo bio na razgovoru za kadeturu i trazi me neki liječnički za Maršalske otoke,Maltu..sad neznam sta im to znaci?moze li itko pomoci posto u matrikuli imam onaj "obicni" pregled za pomorce..!hvala..i dnevnik kadeta palube?di se nabavlja..?pozz

opet lijecnicki trazi da ti ispune formu za zastavu za koju ti trazi firma. Dnevnik u moje vrime obicna teka u koju si triba numerirat strane i u koju bi pecat udrila lucka kapetanija. Vjerojatno neka slicna umotvorina zovi kapetaniju i pitaj.

hvala stari..ali zenska (kadrovkinja) je spominjala Mar??alske otoke, Maltu i jos neku zemlju pa sad neznam sta da trazim.. razumijes...

A pretpostavljam da ces trazit ove sta ti je ona rekla osim ove zadnje.Ne znam koja je to jos neka zemlja pitaj doktoricu mozda ona zna.

znaci opet trebam raditi lijecnicki?ili se da napraviti drugačije nekako posto su mi rekli da ce mi DA test priznati ali nisam je razumio bas najbolje..

Last edited:
dobro stari..hvala sad mi je malo jasnije...problem je sta ja neznam nista ni di cu ici ni kada..rijec je o Splosnoj plovbi i spomenula mi je taj lijecnicki pregled..ja sam je pitao jel kao to obavezno a ona je rekla pa je jer nikad neznam di cete poslati..nije mi nista precizirala..al ok..pitat cu doktoricu.

Ako ima?? papir na kome ti je liječnički za matrikulu, odnesi ga kod doktora(ice) kod kojeg si dobija liječnički, i zamoli ga da ti ga napi??e ( prepi??e ) na formular od dr?žave pod čijom zastavom je brod, tj. kompanija. To ne bi tribalo ni??ta ko??tati. Ako nema?? prazan formular za dotičnu zemlju, onda zamoli svoga kadrovika da ti ga po??alje mailom. Znači- ako je brod pod liberijskom zastavom-Liberijski formular. Obično ide u paketu i matrikula dotične dr?žave, koju vjerovatno radi kompanija.

Ko??ta,ko??ta. 200kn u dr.Wagner:rolleyes:

Bok decki..evo bio na razgovoru za kadeturu i trazi me neki liječnički za Mar??alske otoke,Maltu..sad neznam sta im to znaci?moze li itko pomoci posto u matrikuli imam onaj "obicni" pregled za pomorce..!hvala..i dnevnik kadeta palube?di se nabavlja..?pozz

Svaka zemlja ima svoj ljecnicki a razlike su male npr. Norveski vridi 2 godine i moras radit rentgen pluca dok Marschall islands vridi godinu i nemoras radit rentgen.
Ako si iz ST to ti radi Dr. Ercegovic a ordinacije su joj na Blatinama i nasuprot Solinske.
Neces tribat cili ljecnicki radit nego mozda koju doradu i nove formulare koje ce te nesto kostat ali bi ti firma to tribala refundirat na placi

da to mi je jasno samo mi nije jasno zasto mi je to rekla kad jos neznam ni di cu ici ni kada..mozda mi je samo napomenula..zvat cu i pitat..hvala svima.

Back