Kraci ugovori i internet

Jackie

New member
Pozdrav ekipo,

dragi mi trenutno odradjuje asistenturu na jednoj domacoj kompaniji, pa se po zavrsetku nadamo da ce promijeniti kompaniju sa kracim ugovorima i pristupom internetu s broda radi lakse komunikacije.

Koje agencije ili direktno firme je najbolje kontaktirati? Ugovori ne duzi od 3 ili 4 mj. Trenutno je na 6 mj pa nam je to strava dugo.

Hvala!

Ovakvi nesuvisli komentari me ne zanimaju. Decko zavrsava asistenturu, kako sam vec navela.

Zahvaljujem na razumjevanju!

KGJS - SKS OBO Tankers - Ovdje je ugovor 10 tjedana i imamo internet, agencija Ta-Na d.o.o Zagreb.

Pa neka pokusa, nikad se ne zna...

Lijep pozdrav

Pozdrav ekipo,

dragi mi trenutno odradjuje asistenturu na jednoj domacoj kompaniji, pa se po zavrsetku nadamo da ce promijeniti kompaniju sa kracim ugovorima i pristupom internetu s broda radi lakse komunikacije.

Koje agencije ili direktno firme je najbolje kontaktirati? Ugovori ne duzi od 3 ili 4 mj. Trenutno je na 6 mj pa nam je to strava dugo.

Hvala!

e sad dok je on na brodu ti lipo proccitaj cili forum i skupi adrese....to ti ima masu adresa...uglavnom su ugovori manji od 6miseci...to je normalno danas....a internet kako di....ljepo trazi.pripremite CV i kada dragi dode saljite na sve adrese.....negdje cevec upast....akde sretno

Ovakvi nesuvisli komentari me ne zanimaju. Decko zavrsava asistenturu, kako sam vec navela.

Ne moras se sticavat odma.Nije covik mislija nista lose.Malo je vise upucen kakvo je danas stanje u pomorstvu i da je tebi i dragome odlican savjet.Danas ti je takva situacija da je ukrcati se nemoguca misija. Moj je savjet takodjer da stisne zube i na toj nasoj kompaniji ako je moguce odradi 1-2 broda za oficala pa onda dalje.Moze on traziti u medjuvremenu bolje,ali sumnjam da ce ga neko htjeti uzeti bez iskustva.BTW sad mislis da je 3-4 miseca pristojno,a kad se ukrca na takav ugovor to ce ti biti strahovito puno.Svaka cast sta ti vec gledas unaprid kako da vam bude lakse.Pozdrav i sritno.:uzdravlje

Last edited:

Moji odgovori vecinom su kratki ali dolaze do srzi stvari koje su trenutni trend na trzistu , nakon drugog posta svi bi ti li da im se titraju jajca i kao da svi zivi cekaju da samo on zavrsi asistenturu, pa onda evo ponuda ocete internet, evo raditi samo 4 sata dnevno, danas rijetko ko zeli uzeti covjeka bez iskustva zato dobronamjerno kazem da bar dok ne sporka matrikulu za kako je spomenuta assitentura za engineera nek se drzi toga di je i malo pomalo se sa magarca ide na konja, sanse da se nadje nesto bez iskustva je ispod 1% u roku od recimo mjesec dana ako se mjenja firma dok je druga stvar ako se ima kakva veza, usput nisi ni navela ni na kakvom je brodu jer na primjer kod kontejnera velika vecina brodaova nema 4-tog pa cak ni 3-ceg strojara.
U ovom trenutku sto se tice interneta porast ugradnje interneta na brodove je u zadnjem tromjesecu prkeo 500% to jest sve vise i vise firmi ugradjuje internet na svoje brodove.
A sto ja znam imam samo 19 godina na moru i od toga zadnjih 5 u svojstvu zapovjednika pa sam mozda slabo upoznat sa stanjem na trzistu.
Usput ima ovdje momaka koji su po 6 i vise mjeseci cekali ukrcaj za kadeta ili prvi put za officialla ali mozda je i to nesuvisli odgovor

čekam ja 6 mjeseci na ukrcaj s 7 godina navigacije kao off. i pauzom,a kamoli kadeti i asistenti neće,usrana vremena i adio,gore nego 90-tih

ok, sve uredu, ali i on plovi vec 4, 5 godina, nije da mu je prvi put da je otisao na brod, no kako je studirao nesto drugo, sasvim nevezano za pomorstvo, prekvalifikaciju za srednju pomorsku zavrsio je tek ljetos, te tek sad odradjuje ass. u ovom trenu nisu ni pare toliko bitne, vec samo ugovori koji nisu bas sestomjesecni, jer to u danasnje vrijeme mi je van pameti.

Sve adrese i iskustva sa vecine firmi ti je napisano tu na forumu samo tribas citati i traziti. Inace zelim tebi i dragom sve najbolje u zivotu i sta brze da dode na kraci ugovor i vece pare ali cu napomenut da se u potpunosti slazem sa odgovorima kolege gigi-split.

Pozz

Last edited:
ok, sve uredu, ali i on plovi vec 4, 5 godina, nije da mu je prvi put da je otisao na brod, no kako je studirao nesto drugo, sasvim nevezano za pomorstvo, prekvalifikaciju za srednju pomorsku zavrsio je tek ljetos, te tek sad odradjuje ass. u ovom trenu nisu ni pare toliko bitne, vec samo ugovori koji nisu bas sestomjesecni, jer to u danasnje vrijeme mi je van pameti.

4 mj su ti ugovori, odoka, racunaj na tankera uvik moze ocekivati i do 5 mj (nekad jednostavno nema di napravit smjenu), a kako ce prvi put za oficira, lako bi ga moglo pogodit jos barem jedan od 6 i tu nemas sto nego muci i odradi.

Back