dobio sam ponudu, molim pomoć

innuendo_st1

New member
pozdrav ljudi, evo nakon par mjeseci trazenja ukrcaja za ass el. dobio sam jednu po meni malo čudnu ponudu, jedna agencija mi nudi ukrcaj za mornara ugovor 4mj. al kad bi se vratio sa broda čekao bi me pecat ili sta vec da sam odradio ugovor za ass elektrike, naravno na meni je da se tamo guram električaru, u agenciji se kune ako sve prodje dobro da ce me dalje gurat kao assistenta al da mi je za prvi put vazno samo da se ukrcam... jel ima itko iskustva, jel se itko tako ukrcavao?? najvise se bojim kad odradim taj ugovor da me nebi Å¡kartali i zeznuli. hvala

bilo bi dobro da si barem spomenuo o kojoj se firmi radi mozda ima netko sa foruma na njoj.ovako ne znam tko bi ti mogao pomoci drugacije ...

pozdrav ljudi, evo nakon par mjeseci trazenja ukrcaja za ass el. dobio sam jednu po meni malo čudnu ponudu, jedna agencija mi nudi ukrcaj za mornara ugovor 4mj. al kad bi se vratio sa broda čekao bi me pecat ili sta vec da sam odradio ugovor za ass elektrike, naravno na meni je da se tamo guram električaru, u agenciji se kune ako sve prodje dobro da ce me dalje gurat kao assistenta al da mi je za prvi put vazno samo da se ukrcam... jel ima itko iskustva, jel se itko tako ukrcavao?? najvise se bojim kad odradim taj ugovor da me nebi Å¡kartali i zeznuli. hvala

Nema od toga niÅ¡ta, čisto sumnjam da će ti c/o i noÅ¡tromo imati razumijevanja za tvoje "izlete" sa strujom za vrime radnog vrimena. Po meni ti je ovo nula bodova. Ako su ti obećali upisati asistenturu i ako si doslovce gladan onda probaj. I nikakav pečat te neće čekati u agenciji to moras doniti sa broda tj. Zapovjednik mora ovjeriti u pomorskoj knjižici. Bolje ti nama reci koja je to "agencija" tako da je stavimo na crnu listu, ako vec nije na njoj. Jer po svemu sudeći su neki Å¡alabajzeri.

Nema od toga niÅ¡ta, čisto sumnjam da će ti c/o i noÅ¡tromo imati razumijevanja za tvoje "izlete" sa strujom za vrime radnog vrimena. Po meni ti je ovo nula bodova. Ako su ti obećali upisati asistenturu i ako si doslovce gladan onda probaj. I nikakav pečat te neće čekati u agenciji to moras doniti sa broda tj. Zapovjednik mora ovjeriti u pomorskoj knjižici. Bolje ti nama reci koja je to "agencija" tako da je stavimo na crnu listu, ako vec nije na njoj. Jer po svemu sudeći su neki Å¡alabajzeri.

u agenciji orion ship managment su mi spominjali da bi se mogao tako ukrcat a u split ship manamenta sam vec dobija ponudu...

u agenciji orion ship managment su mi spominjali da bi se mogao tako ukrcat a u split ship manamenta sam vec dobija ponudu...

Sad je sve jasnije... :udriglavom Moj savjet ti je čvrsto "NE", ali stvarno neznam koliko ti gori pod nogama. Najbolje ti je pričekati joÅ¡ malo da se jave i druge kolege sa svojim promiÅ¡ljanjima

Sad je sve jasnije... :udriglavom Moj savjet ti je čvrsto "NE", ali stvarno neznam koliko ti gori pod nogama. Najbolje ti je pričekati joÅ¡ malo da se jave i druge kolege sa svojim promiÅ¡ljanjima

uglavnom te dvi agencije idu na tu pricu da se kao assistent necu nikad ukrcat i za pocetak da bi bilo najbolje kad bi se ukrca bilo kako i kao tada bi firma vidjela jesam li dobar ili ne,,, mislim u nekom slucaju ima tu neke logike, jer sam cuo od dosta ljudi da kompanije vise ne primaju assistente toboze jer ih dopadnu svakakvi imbecili koji rade pizdarije po brodu i tlače sve oko sebe...

Ukrcaju se ljudi ka asistenti struje, ukrca san se i ja pa ćeÅ¡ tako i ti.

Ja osobno nebi prista na to jer gledan običnog mornara (OS) stalno imaju neÅ¡to radit ili stoje na gangwayu, vuku konope ili pituraju a neznan kad bi ti uz to ima vrimena sa strujon ić okolo i učit od njega. JoÅ¡ ako se struja odmara posli posla nevirujen da bi ima voje ić okolo i učit te, tribaÅ¡ uz njega bit,bar na početku cilo radno vrime...

Ako sebi zelis dobro i zelis zavrsiti kadeturu nemoj, zasto, zato jer ces izist govno i suncat se na palubi od jutra do mraka. Gori ti je covik reka da koji bi te to prvi pustio da radis sa strujom kad ima posla.......

Ako ti bas treba lova odi, ali zapamti sto ce ti se dogoditi:confused::udriglavom

nema ti niÅ¡ta od toga. ili idi ka električar ili ka mornar.

Back