Casnik stroja 750 kw ili jacim

Jopa89

New member
Pozdrav svima,

Zanima me dali se moze biti ukrcan na manji brod kao chif engineer sa dva glavna motora svaki po 750kw sa "750kw ili jacim" licencom.

Unaprijd hvala

Josip

Pozdrav svima,

Zanima me dali se moze biti ukrcan na manji brod kao chif engineer sa dva glavna motora svaki po 750kw sa "750kw ili jacim" licencom.

Unaprijd hvala

Josip
Moras imati bravet c/e do 3000kw.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

12mj navigacije kao casnik. Neznam dali se izlazi na klasu ili se dobije samo na osnovu navigacije.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Do sad je bilo samo na konto navigacije, sad dali su sta minjali vrag ce znati.

Zanima me jel se može izvadit ako sam bio više od 12mj ukrcan kao 3rd Eng il moram biti ukrcan kao 2nd Eng

Hvala lijepo

Zanima me jel se može izvadit ako sam bio više od 12mj ukrcan kao 3rd Eng il moram biti ukrcan kao 2nd Eng

Hvala lijepo

Ako pitas u vezi kapa do 3000kw mislim da moras imati ko 3rd.eng 36 mj nisam siguran nek me netko ispravi ako grijesim.
Ako imas brevet za 2nd.eng onda znaci imas i zavrsenu visu skolu, takoder s visom i polozenom klasom za 2nd.eng mozes automatski odmah dobiti i ovaj za kapa do 3000kw odnosno s 12 mj ko 2nd.eng dobijes kapa unlimited.

Pozdrav svima,

Zanima me dali se moze biti ukrcan na brod kao chif engineer sa dva glavna motora svaki po 2000kw sa "do3000kw " licencom.

Hvala

Back