Anketa Hrvatskih pomoraca

Dalmos

New member
Drage kolege

Dakle evo Ankete pa pocnite dijeliti po drustvenim mrezama, po kontaktima, mailovima i da se vidi koliko je jako misljenje nas pomoraca. Ili smo samo jos uvijek ljudi koji nemogu biti slozni unatoc tome sta vec 20+ godina plovimo bez pravog kapetana za kormilom hrvatskih pomoraca.

Eto ja svoje obavio sad je na vama red. Znaci nema posustajanja samo radom cemo/cete dobit za sta/se borimo.

Ako se neciji OIB ponovi 2 puta to se nece brojati kao 2 glasa.

Evo anketa

Anketa

Last edited:
Imam primjedbu da se ispravi u tekstu ankete rijec SPH i napise punim imenom a u zagradi SPH jer neki nemaju pojma sta to znaci. Evo prvo moja zena koja je supruga pomorca, a kamoli ce onda drugi odgonetavat koji nemaju veze s pomorstvom.

Imam primjedbu da se ispravi u tekstu ankete rijec SPH i napise punim imenom a u zagradi SPH jer neki nemaju pojma sta to znaci. Evo prvo moja zena koja je supruga pomorca, a kamoli ce onda drugi odgonetavat koji nemaju veze s pomorstvom.

Dobra primjedba poslau mail sluzbi IT da to riejse ASAP.

Bravo :uzdravlje

Svaka cast ovi su privrsili svaku miru od ministra pa na doli, sve sta rade to je na stetu pomoraca a u njihovu debelu korist.

veliko hvala za ovu akciju..ispunjeno i proslijedeno dalje [emoji113]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svaka Cast Dalmosu i ekipi koja je sudjelovala u izradi. Desetak potpisa - klikova skupljeno te prosljedeno dalje.:uzdravlje

Nisam negativan niti, đavolji odvjetnik ili kako se već kaže, ali imam jedno pitanje:

Kako bi ova anketa zapravo trebala pomoći?

To nije prikupljanje potpisa za referendum, niti se tijela i čelniÅ¡tvo sindikata ili udruge mogu smjenjivati ako niste članovi i sudjelujete u radu izborne skupÅ¡tine. Također, ministre u vladi RH, kao dio izvrÅ¡ne vlast ne može se mijenjati peticijama Imate jako dobar primjer branitelja.

Jedino ako je cilj da to bude neko mjesto oduška, revolta i nezadovoljstva prema aktualnoj politici i odnosu sindikalnih tijela prema pomorcima, tada je i sam forum dostatan.

Možda bi bilo, u određenom slučaju učinkovitije je da se svi članovi sindikata "izčlane" i osnuje se novi i pravičniji sindikat, te izabere vodstvo koje bi branilo interese članstva.

Mislim, priznajem da se ne razumijem u politiku, ali zato i pitam da mi se objasni....

Hvala

Last edited:
Dalmos svaka cast! Na Skyros-u nas je 10-ak x cca 10 clanova obitelji, prijatelja, suradnika.
Znaci cca 100 glasova samo sa jednog plovnog objekta.

Ožeži!!! :uzdravlje

Drage kolege

Ode nije bitan Dalmos, ode nije bitno ime ovo sve je stvar nas kao mase, nas kao ekipe koja moze pokazat da posada cini brod a ne brod posadu. Stoga ovo da bi se ostvarilo moramo samo biti slozni i ne isticati Dalmosa niti nekog drugog trebamo svi skupa ovu borbu izniti i pokazati da ovo nije reful nego da je ovo vitar koji ce puvati dokle god ne postignemo zeljeno. Stoga jos jednom pokazimo da smo team i da smo slozni.

Jednom smo se raspali kao dinja,cantrun,lubenica,sipak (kako god zelite) jer smo bili neslozni ali sad smo pametniji i kuzimo da nas jedino sloga moze izvuc iz blata i gliba u koji su nas uvukli oni koji se predstavljaju kao nasi zastitnici. Stoga kolege ne hvalite Dalmosa nije ovo niegov rat ovo je borba svih nas, tocnije hvalite sami sebe jer smo svi dio ovog i svi moramo biti ponosni sta smo se nepravdi usprotivili i samo slozno i djeljenjem ankete mozemo skupit glasove i reci da imamo toliki broj ljudi koji je nezadovoljan radom Sindikata Pomoraca Hrvatske te iste smjeniti i poceti raditi za dobrobit Hrvatske. Jer nasa draga drzava unistava sve sta valja pa tako i nasu pomorsku tradijciju.

Pozz i udruzenim snagama idemo dalje jer bar jednom pokazimo da smo TEAM u punom i pravom smislu te rijeci a ne samo glupi pomorci koji govore kad dodu kuci ds ne zele nista drugo nego se odmarat.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nisam negativan niti, đavolji odvjetnik ili kako se već kaže, ali imam jedno pitanje:

Kako bi ova anketa zapravo trebala pomoći?

To nije prikupljanje potpisa za referendum, niti se tijela i čelniÅ¡tvo sindikata ili udruge mogu smjenjivati ako niste članovi i sudjelujete u radu izborne skupÅ¡tine. Također, ministre u vladi RH, kao dio izvrÅ¡ne vlast ne može se mijenjati peticijama Imate jako dobar primjer branitelja.

Jedino ako je cilj da to bude neko mjesto oduška, revolta i nezadovoljstva prema aktualnoj politici i odnosu sindikalnih tijela prema pomorcima, tada je i sam forum dostatan.

Možda bi bilo, u određenom slučaju učinkovitije je da se svi članovi sindikata "izčlane" i osnuje se novi i pravičniji sindikat, te izabere vodstvo koje bi branilo interese članstva.

Mislim, priznajem da se ne razumijem u politiku, ali zato i pitam da mi se objasni....

Hvala
Vladimir

Anketa ce nam pokazat koliko ustvari stvarno pomoraca postoji koji su spremni dati glas za grupu entuzijasta koji zele nesto u buducnosti promjeniti.

Ako bude dovoljno ljudi tj glasova podrske ima puno mogucnosti sto bi moglo pomoci pomorcima...tipa osnivanje udruge po posebnim uvjetima...politicke stranke..itd itd

Tija bi napomenit da ta sacica entuzijasta izborila ppop koji koriste svi pomorci...tj svi su dobili...a nisu prstom makli.
ovog puta ce se nadam se radit pamenije...znaci ako nas se skupi..ok ako ne nema razloga radit nesto za nekoga ko nije spreman uzet toliko malo svoga vrimena za ispunit anketu.

dobro je idemo...krenili smo, ja san opalija cili fejzbuk i familiju

jel se može već znat kolko stanje brojimo??? :rolleyes:

Back