Aep safety officer !

Dobar Dan, kolege !

Htio bih vas zamoliti ako mi mozete dati neke informacije o navedenoj poziciji. Naime ja i kolega smo dobili ponudu za ovu poziciju te da ce nam u sljedecu sedmicu biti prvi od dva intervjua. Ako ima ko da kaze sto se pita i o cemu se razgovara bio bih vam zahvalan da proslijedite koju informaciju.

Pozz,
:rolleyes:

Znaci radi se o projektu ugradnje skrabera na brodove,pretezno RCCL ima otvorenja za ove pozicije.Posal je prilicno dosadan i pricajuci sa ljudima koji su ode na brodu kao AEP Safety odff.firma nakon 2018god.nema nikakvih planova za njih to jest najvjerojatnije nece nastaviti raditi na firmi.Ne treba imati nikakvo iskustvo,pretezno uzimaju 2nd.eng.koji zene extra zaradu dok su na vacationu i onda ih tako rotiraju.Nama je na brodu trenutno jedan Talijan i ponudili su mu ugovor 12 tjedana i na kraju ce ostati 16 tjedana jer nema smjene.Placa je ovome oko 8800USD samo na brodu normalno.Smjestaj zavisi od broda do broda,ako je brod pun gostiju dobiju se duple kabine od posade a ako imam jesta po hotelu onda se spava gore ali to su rjetki slucajevi,uglavnom si u duploj kabini sa nekim od radnika iz AEP projekta.........

Dobar Dan, kolega Juznjak !

Taj Talijan jel ima placu tu 0d 8800$ za poziciju sekonda makine ili kao AEP Safety Oficir ? Jel mogu pitati na kojem ste brodu ?

Jedan poznanik iz Rijeke, 2nd Officer koji je na Entchamenta mi je rekao da ta ugradnja scrubbera ce trajati sve do 2020 godine ali da je placa manja od te koje ste vi naveli za AEP Safetya. Evo ja prije nego taj intrervju za nas dvojicu krene skupljam informacije.

Pozz,

Ovajk je talijan ode dosao ubost neki USD vise i njemu je placa 8800 jer mu je tolika placa kao sekondu,cuo sam da djele svakakve place za AEP safety poziciju,.sad ako imas srece uspit ces se pogodit za neku boljui lovu to jest ako im stvarno fali ljudi onda ce ti dat vecu lovu.Gledaj projekt zavrsava do 2018 sad hoce li se to produzit ili nece neman ti pojma,ovo je znaci sto pise na papiru i sto je odobreno od Bahamske zastave jer imamo pravo vozit cjelo vrijeme na HFo bez prebacivanja na Dizel i ta dozvola traje do 2018 jer tada treba pustit u pogon skrabere.Nama su na brodu zavrsili jedan dio i sada se nakon par mjesic vracaju na druga dva motora.Vidim da nikako ne mogu naci ljude i dosta jebu ljude sa ugovorom jer nikad nemas smjene kakko treba pa onda krenu moljakanja da produzis i slicne stvari.

Ja san cua da onaj ko opali dva-tri ugovora ko AEP Safety moze applicirat ili se pribacit za 1st Oficira na mostu. Ja jos ne znan da li bi prihvatija ili ne s obzirom da ocekujemo intervjue u bezi ovoga iako smo aplicirali za sekonda.

Da li znate kakve su place i duzina ugovora te odgovornosti ?

Pozdrav,

Ma to su price za malu dicu,ode su trenutno svi AEP bili makinisti znaci tesko da mogu aplixirat za 1st.off....
Odgovornost je ravna Mamicevin izjavama od postenju :)
Ugovor neman pojma jer se svako malo mjenjaju posto nemaju permament covika tako da ih je tesko uhvatit koliko stoje na brodu.....
Gledaj obavis intervju pa ces sve vidit sta ce ti rec,pitaj je o duzini ugovora i sve sta te interesira,ali ovaj posal je stvoren za dobit 20ekstra kila :)

Ja san cua tu da ima dosta nasih oficira koji su se ukrcali sa trgovackih brodova ili offshorea. A to sta kazete da nema permanent ljudi to mi se cini stvarno lose, svaki put minjat brod i ljude. Znaci koliko san svatia odgovornost nula, posal laganini . . . . jel tako ?

Na kojem ste vi brodu ?

Pozdrav

Gledaj ode kao AEP nemas permament brod,salju te gdje treba ljudi.
Posal laganini,odgovornost nula.
Ja sam na Adventura

Ja mogu potvrditi da je dosta AEP safety casnika doslo sa kompanije, tj. odradjuju po nekoliko tjedana kao AEP safety za vrime odmora. Njima je placa obicno jednaka kao tokom normalnog ugovora. Takodjer ima dosta ljudi koji su tek dosli na kompaniju i dobili tu poziciju. Njima je placa kako se dogovore. Odgovornist je puno manja nego za neku uobicajnu casnicku poziciju, pretezno vatas ekipu da koriste safety equipment, radporedjujes fire watch, ako si na nekoj visoj AEP poziciji komuniciras s uredom na kopnu i s kapom i visim pozicijama na brodu o napravljenom poslu, planovima za sutra itd. Triba bit uredan, dosta je i papirologije i to je jednako vazno.
Po mom misljenju relativno lagan posao al neces napredovat u profesionalnom smislu, jos jedna bitna stvar koju sam cua od kolege iz rijeke. Ne priznaju tu poziciju kao normalnu navigaciju, sta je bitno zbog breveta i miseci za avancat!? To samo prenosim sta sam coa od njega tako da bi tribalo provjerit. Znam i par ljudi koji se nisu vratili nakon jednog ugovora jer nisu zadovoljili.

aep safety

aep safety

Dobar dan,

Ima li ko da je bio u svojstvu aep safety i sta si je pisao u matrikulu,imam ponudu da idem u svojstvu aep safety ali neznam sta bi u tom slucaju bilo s mojim stazom na brodu,upisujem li to ili ne u matrikulu i koji je to rank, 2nd, 3rd emg ili to nema veze s tim funkcijama. Zenska u Officeu nema pojma, a sad je vikend pa nema ni ona koga pitat.

... reci ovima u HR da ti napisu rank koji imas isto tako I u sea service a pitaj na mostu da ti lupe pecat
ps ovisi koji ti staz treba...

Ok,hvala igor9buba,
Znaci samo treba pitat da mi upisu moj rank u hrvatsku matrikulu.
Znam da na royalu ima nasih servisera koji rade na motorima,dodju i odu nakon 15 dana,valds i oni tako to upisuju.
Ja bi htio samo nastavit sve kao i do sad,nase zdravstveno i socijalno, mirovinsko,s prijavom i odjavom na kapetaniji.
Procitao sam u prijasnji post od Ivana, da su tu oko te pozicije probblemi oko upisa u matrikulu.
Ali to mi nije jasno,pa na brodu sam,di cemi se upisat ako ne u matrikulu da sam radio na brodu.
Kako cu dokazat da sam radio vani i na brodu,isto tako ako ne upisem u matrikulu kako cu skupit 185 dana za ne platit porez.
Ne bi htio da ih ja tamo moram moljakat i vuc za rukav da mi to upisu u matrikulu...
Pozz
Marko

Upisa ce ti u matrikulu da si max.2nd.eng.ali nisan siguran da ce ti prvi put to upisa ako nisi vec bia na RCCL.Novima pis Engine Safety officer,zavisi koji ti je kapetan i u kakvim je odnosima tvoj sef da mu moze rec da ti upise sto reces......
Serviseri ne pise nista jer neki uopce nemaju matrikulu a oni sto imaju upisuje im se zadnji rank koji su imali prije nego su posli u leteci tim.Neki su vec dugo na firmi pa pisu da su i Ch.eng.ali ta je ekipa preko 10god.na firmi i vise poznaju svakog u officu i na brodu pa im to nije problem.
Inace AEP safety ima svog nadredenog na brodu to jest njih 3 tako da se moras prvo sa njima dogovorit....

Pozz juznjak,

Bio Sam do sad 2nd eng,pa ce mi valda upisat to u hrvatsku matrikulu,a u ovu njihovu neka pisu taj safety engine officer.
Valjda nece bit nekih problema oko tog.

Mali dodatak na ovo gore naisano,
Bio san 2nd engineer kod njih,na royalu,tj Jos uvjek Sam to,samo bi htio odradit malo Ko taj safety.
Pozz

Cekaj ako si na RCCL onda bi treba znati od ovoj poziciji sve i kako se pise i sto se pise,ja ovo vise nista ne razumin......

Juznjak evo ni ja ne razumijem,
Zato i pitam,na LOE pise safety officer,ja sam 2nd eng,zovem cijeli dan miami,ne javlja se nitko,prebacili su me iz jednog (officer Department) u leteci Department,za mene je neka ashley morales,vidio sam svega o svacega na rccl,zato pitam, jer vidim da su tamo stvari krenule isto nizbrdo,HR Manager je jaci od kapa,a hotel direktor od kapetana,sve vise Rumunja,panameza i kineza,fizicki i psihicki sve teze,jedan mehanicar,a naa carnivalu i princessu za istu velicinu broda 3,4 mehanicara, i 3 asistenta mehanicara,ja sam znaao radit i po 16 sati ,a kad mi rest hours odu u crveno prijete warninzima. ��

Ja sam se sve slozio s njima,ali nije mi ni na kraj pameti bilo da se moze ovo desit,taakva opcija mi ne odgovara.niti su me oni pitali u vezi te navigacije, niti sam ja njih pitao jer sam podrazumijevao da idem ko 2nd engineer,znaci sve normalno i navigacija.
Procitao sam Ivanov post,zadnje 3 recenice...
Znaci trazim nekog s foruma koji je AEP safeťy i sta mu pise u matrikuli.

Royal mi nece upisat nista drugo nego svojstvo u kojem sam se ukrcao a to je u mom primjeru AEP safety officer.
U rijeci, na kapetaniji za prijavu navigacije,porez,mirovinsko, upisujem se kao tehnicko osoblje, i period na brodu ne ulazi mi u obracun kad budem zbrajao vrijeme provedeno na brodu za obnovu breveta 2 nd engineer.

Back