Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/12
    Kadet
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Princess

Početno Gde polagati Powerboat II ?

Posto sam nov u ovoj prici o jahtama - za pocetak sam video da moras imati makar stcw 95 i powerboat level 2.
    E sad, stcw95 sam nasao na vojnoj akademiji u Beogradu - izadje 13000dinara + ako polozis 10420din kapetaniji za izdavanje sertifikata.
    Takodje pitao sam ih za kurs Powerboat II i nisu znali sta je to.
    Gde bih to u Srbiji mogao da polazem? I koliko to moze da kosta?

Unapred hvala!!!!!!!

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

a da nije jedan od ovih standardnih fast-rescue boat brevet,za taj jos nisan cuja,a cuja san manje-vise sve,googlaj

Kadet
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Princess

Početno

To je u sustini dozvola za voznju tendera - da li to kod nas obicna dozvola za upravljanje camcem sa unutrasnjim motorom.

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Već si bio postavio pitanje na forumu i ne treba?? navaljivati dalje na silu. Potrudi se i google malo, pronađe?? sve tečajeve i cijene za max pola sata, nitko neće obavljati taj posao za tebe dok se sam ne potrudi??. Mala pomoć, sigurno ti nema za polagati u Srbiji, kao (za sada) ni na Jadranu. Good luck.

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

u antibesu u blue water, mozes polagat

Kadet
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Princess

Početno

Da, znam da sam vec napisao u nekom forumu i pisem ponovo jer niko ne odgovara!!!!!!!!!!!
    Znam da ima u bluewater-u, ali bih voleo da to zavrsim u Srbiji.
    Googlovao sam i nema nikakvog resenja mogu li to zavrsiti u Srbiji.
    Ne razumem zasto bi neko ironicno odgovarao - ako ne mozes da mi pomognes nemoj ni da mi odmazes.
    Realno, u situaciji sam da nemam gde drugde da se informisem i svaka informacija mi je bitna, tako da ko hoce da mi pomogne hvala mu od srca!!!!!!!!!!

NIJE OVO MESTO ZA MRZNJU. pozzz svimaaaa

Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Ako mu moze tko pomoć nek pomogne ak ne nelaprdajte

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Odakle ti sad "mržnja", Kako sam ti već napisao - sigurno, ali posve sigurno nema u Srbiji, a nema ni na Jadranu što ne znači da neće biti jednog dana jer RYA polako prodire i kod nas. U Hrvatskoj zasad ima samo Powerboat 2, ali to je panamska kopija od PWB II tj. nije isti brevet. U UK, Viareggiu u IT, na Azurnoj obali ili na Balearima možeš polagati gdje hoćeš za nekih petsto šesto eura, većina to obavi malo prije nego počnu tražiti ukrcaj. Najpopularnija škola je Bluewater kojeg ti je napisao Morskipas (a ima urede i u Antibesu, Palma de Mallorci i mislim Viareggiu) ali po meni ti je svejedno gdje ćeš to obaviti. OK? I još jednom - ne, nema u Srbiji.
    Posljednje uređivanje od Le Amateur : 06-01-2011 at 01:57 PM

Peace Brother,Save planet Barkariol avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    Atlantska

Početno

Bio je tečaj u Hrvatskoj , no zvao se Upravitelj brzohodnih strojno pogonjenih brodica pa ne znam da nije mo?žda to?
    ...da se doma vratim molim Boga
    Dalmaciju di??en misto zraka

Kadet
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Princess

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    Odakle ti sad "mr?žnja", Kako sam ti već napisao - sigurno, ali posve sigurno nema u Srbiji, a nema ni na Jadranu ??to ne znači da neće biti jednog dana jer RYA polako prodire i kod nas. U Hrvatskoj zasad ima samo Powerboat 2, ali to je panamska kopija od PWB II tj. nije isti brevet. U UK, Viareggiu u IT, na Azurnoj obali ili na Balearima mo?že?? polagati gdje hoće?? za nekih petsto ??esto eura, većina to obavi malo prije nego počnu tra?žiti ukrcaj. Najpopularnija ??kola je Bluewater kojeg ti je napisao Morskipas (a ima urede i u Antibesu, Palma de Mallorci i mislim Viareggiu) ali po meni ti je svejedno gdje će?? to obaviti. OK? I jo?? jednom - ne, nema u Srbiji.
    Ok, nema u Srbiji - to sam razumeo
    A gde u Hrvatskoj se moze polagati posto kazes da ima? I koliko to kosta ?

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

u ?*ibeniku, Adriamare, cijena na upit, no koliko ja znam ne organiziraju ba?? često, a i preduvjet je godina dana iskustva upravljanja takvim plovilom. Plus jo?? ??to to nije Powerboat II nego Powerboat 2 dakle nije tečaj/papir od britanske RYA asocijacije koji tebi treba, nego panamski, tako da ne znam ima li smisla uopće tro??iti novce na to, mo?žda Morskipas zna bolje igra li to ikakvu ulogu... također najče??će ti treba minimalno jo?? jedan papir koliko je meni poznato, liječnički ENG1 za pomorce, hrvatski i slovenski liječnički su na listi ekvivalentnih originalnom ENG1, dok srbijanski, bosanski i crnogorski liječnički nisu na toj listi. Originalni ENG1 ti dođe oko 120 E čini mi se, a hrvatski liječnički kako gdje, gore dolje oko 300 kn... No napravi?? lijepo originalni na licu mjesta u Antibesu ili Palmi pa si miran i to ti je to.

Kadet
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Princess

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    u ?*ibeniku, Adriamare, cijena na upit, no koliko ja znam ne organiziraju ba?? često, a i preduvjet je godina dana iskustva upravljanja takvim plovilom. Plus jo?? ??to to nije Powerboat II nego Powerboat 2 dakle nije tečaj/papir od britanske RYA asocijacije koji tebi treba, nego panamski, tako da ne znam ima li smisla uopće tro??iti novce na to, mo?žda Morskipas zna bolje igra li to ikakvu ulogu... također najče??će ti treba minimalno jo?? jedan papir koliko je meni poznato, liječnički ENG1 za pomorce, hrvatski i slovenski liječnički su na listi ekvivalentnih originalnom ENG1, dok srbijanski, bosanski i crnogorski liječnički nisu na toj listi. Originalni ENG1 ti dođe oko 120 E čini mi se, a hrvatski liječnički kako gdje, gore dolje oko 300 kn... No napravi?? lijepo originalni na licu mjesta u Antibesu ili Palmi pa si miran i to ti je to.
    Hvala na informacijama.
    Znaci najbolje resenje je Bluewater .
    ENG 1 imam jer radim vec neko vreme za Princess Cruises.
    I uvazavaju ovaj srpski koji kosta nesto manje od 100e. (makar je bio toliko kada sam ga ja radio)
    Pozz i jos jednom hvala !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •