Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7
  1. #1
    aso
    aso je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2009
    Lokacija
    Split
    Firma
    Brodospas
    Poruke
    13

    Početno Seaguide yacht company

    Da li netko zna ne??to o ovoj firmi, na??ao sam njihov oglas na Hosting za zahtjevne - Avalon hosting connector.com stranici, malo mi je čudno jer dok sam guglao po internetu, na??ao sam neke stranice gdje upozoravaju da je to scamm, tj internet prijevara, a opet zanima me ??to ne bi maritime connector trebao provjeravati firme koje davaju oglase na njihovoj stranici ili se varam. Molim one koji znaju ne??to o tome da se jave, unaprijed zahvaljujem na pomoči

    Da li netko zna ne??to o ovoj firmi, na??ao sam njihov oglas na maritime connector stranici, malo mi je čudno jer dok sam guglao po internetu, na??ao sam neke stranice gdje upozoravaju da je to scamm, tj internet prijevara, a opet zanima me ??to ne bi maritime connector trebao provjeravati firme koje davaju oglase na njihovoj stranici ili se varam. Molim one koji znaju ne??to o tome da se jave, unaprijed zahvaljujem na pomoči
    Posljednje uređivanje od aso : 04-28-2011 at 07:17 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

  2. #2
    medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Lokacija
    ? ibenik
    Firma
    ENT
    Poruke
    1,967

    Početno

    prevara na kvadrat, bizi ca

  3. #3
    mazalosaurus Frenky avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL
    Poruke
    51

    Početno

    dalmacija je u pravu,ima nesto o njima i na Welcome to ScamWarners.

    bizi koliko te noge nose

  4. #4
    aso
    aso je odsutan
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2009
    Lokacija
    Split
    Firma
    Brodospas
    Poruke
    13

    Početno

    Zanima me na osnovu cega ste dosli do saznanja da se radi o prevari, jer moze isto tako biti vise takvih firmi na maritime connectoru, po??to sam tamo i dosao do seaguide yacht company

    Citiraj Prvotno napisano od Frenky Vidi poruku
    dalmacija je u pravu,ima nesto o njima i na Welcome to ScamWarners.

    bizi koliko te noge nose
    hvala na informaciji, nisam znao da postoji takva stranica
    Posljednje uređivanje od aso : 04-28-2011 at 08:54 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

  5. #5
    medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Lokacija
    ? ibenik
    Firma
    ENT
    Poruke
    1,967

    Početno

    6500 funti placa za mazaca, jel ti to sve govori vidila na svoje oci sta su poslali jednom mom priki

  6. #6
    INZENJER NA BELA LADJA Vuk Samotnjak avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Lokacija
    KOD KEVE
    Firma
    BELA LADJA
    Poruke
    89

    Početno

    da je meni ova placa jooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

  7. #7
    mazalosaurus Frenky avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL
    Poruke
    51

    Početno

    lako za placu nego i jos traze da im preko western uniona posaljes 700 funti za vize i neke druge papire,na scamwarners imas dosta slicnih primjera,uglavnom sadrzaj isti samo mkalo minjaju imena adrese kontakt osobe,al znaj da ti niti jedna normalna firma nece trazit da im saljes pare western unionom

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

  • Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •