Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/18
    Kadet
    Datum registracije
    Feb 2011

Početno posao na jahtama

pozdrav.
    imam 30g i namjeravam na jahte, procita sam po forumu vise manje sve teme.
    posto bi moga vjerojatno upasti prvo kao mornar zbog neiskustva i zavrsene gimnazije zanima me koja usavrsavanja bi mi omogucila neki napredak u poslu...
    znam da mi trebaju D-2, ENG1, imam polozeno za ronioca... ima li jos koji tecaj/skolovanje koje bi bilo pozeljno imati?
    koliko bi mi pomogla visa pomorska?

hvala i pozdrav.

kado
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    M/Y Rasselas

Početno

nevjerujem da bi ti puno pomogla, osobno sam poceo raditi prije 4 mjeseca na jahti imam zavrsenu pomorsku odradjena kadetura, idem sad rijesit jos ovih par breveta sto mi trebaju za porucnicki i ako bog da najesen rijesit porucnicki, ali mi svejedno to nece nista pomoci, treba pocet od dna pa ce avancavanje doci kad steknes iskustvo i potrebno znanje.

Kadet south p avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    mediteran

Početno

bilo bi dobro da ostavi?? malo vi??e podataka o sebi ,radnom iskustvu itd...
    Ja sam počeja 98. pa doma po jedrilicama,jahtama kod nas i evo me opet nazad na azurnu obalu.Mora?? biti spreman biti na brodu 11 miseci godi??nje(imati če?? par dana doma svakih par miseci),sve ostalo ti je neozbiljno.Zaboravi nostalgiju
    i ljubav prema domovini ili ?ženi...Biti če?? mornar,ali nema ti velike razlike između mornara i časnika, malo u plači.Svi sve rade.Nakon par godina razmi??ljaj o ostalom,ali bez preporuke od nekoga ko je in zaboravi...

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od south p Vidi poruku
    bilo bi dobro da ostavi?? malo vi??e podataka o sebi ,radnom iskustvu itd...
    Ja sam počeja 98. pa doma po jedrilicama,jahtama kod nas i evo me opet nazad na azurnu obalu.Mora?? biti spreman biti na brodu 11 miseci godi??nje(imati če?? par dana doma svakih par miseci),sve ostalo ti je neozbiljno.Zaboravi nostalgiju
    i ljubav prema domovini ili ?ženi...Biti če?? mornar,ali nema ti velike razlike između mornara i časnika, malo u plači.Svi sve rade.Nakon par godina razmi??ljaj o ostalom,ali bez preporuke od nekoga ko je in zaboravi...
    ma nije mi nostalgija bed... za sad me nista ne veze osim cure ali i ona ide na jahtu ovo lito pa se ionako necemo vidjati...
    od iskustva nemam nista posebno, osim po jadranu sa svojim 6m brodom, pranje i sitno servisiranje jedrilica preko lita...
    radili bilo sto na brodu mi uopce nije problem, strah me da je veliki problem upasti jer nemam nikakvog iskustva.. ili da pitam nekog frenda kapetana da mi da preporuku

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

evo meni doslo na mail pa ako netko ima info da li je prevara ili neneznam? ALi mozete probati zvati pa viditi na cemu smo?

Lip pozdrav

Luxury Yacht Hotel
    19 New Bridge Street,
    London EC4V 6DB
    United Kingdom
    www.luxury-yacht-hotel.com

We want to use this medium to inform you that vacancies is now on, so therefore do let us know if you have an interest in working in any of the areas in which Luxury Yacht Hotel Offers,

Below are the are the Vacancies:
    *Engineer
    *Captain
    *Mate Engineer
    *Deckhand
    *First Mate
    *Stewardess
    *Steward
    *Chef
    *Cook
    *Stewardess
    *Masseuse
    *2nd Engineer
    *Waiter
    *Customer Care Representatives
    *Guest Room Attendants
    *Cleaners

Job Salary: Depending on your roll of specialization, Salary Ranging from 4,500.00 GBP to 9,500.00 GBP or negotiable and We shall take care of your Transportation expenses, Accommodation, feeding and a month training on arrival.

If you are interested to work with us in any position, please kindly send your resume via email (anderson.lewis007@gmail.com) to the recruiting officer immediately with your personal details including your roll of profession/Skill of Specialization.

Recruiting Department
    Luxury Yacht Hotel
    Capt. Anderson Lewis
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Nauticar dageta avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Firma
    na jahti

Početno pozdrav

privara previse lipo da bi bilo istinito

2nd eng strumf avatar
    Datum registracije
    Feb 2011
    Firma
    M/Y DEJA TOO

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    evo meni doslo na mail pa ako netko ima info da li je prevara ili neneznam? ALi mozete probati zvati pa viditi na cemu smo?

Lip pozdrav

Luxury Yacht Hotel
    19 New Bridge Street,
    London EC4V 6DB
    United Kingdom
    www.luxury-yacht-hotel.com

We want to use this medium to inform you that vacancies is now on, so therefore do let us know if you have an interest in working in any of the areas in which Luxury Yacht Hotel Offers,

Below are the are the Vacancies:
    *Engineer
    *Captain
    *Mate Engineer
    *Deckhand
    *First Mate
    *Stewardess
    *Steward
    *Chef
    *Cook
    *Stewardess
    *Masseuse
    *2nd Engineer
    *Waiter
    *Customer Care Representatives
    *Guest Room Attendants
    *Cleaners

Job Salary: Depending on your roll of specialization, Salary Ranging from 4,500.00 GBP to 9,500.00 GBP or negotiable and We shall take care of your Transportation expenses, Accommodation, feeding and a month training on arrival.

If you are interested to work with us in any position, please kindly send your resume via email (anderson.lewis007@gmail.com) to the recruiting officer immediately with your personal details including your roll of profession/Skill of Specialization.

Recruiting Department
    Luxury Yacht Hotel
    Capt. Anderson Lewis
    Evo ja san posla cv na mail i dobia odgovor:
    We appreciate your interest in working with us and we have open an application file with reference number 1006/UK/MAR/SEA/6544. We have gone through your CV and We found the Post of Deckhand for you with salary amount of 6,500 GB Pounds per month.The destination is always from London to France, Ireland, Belgium, Norway, Wales and USA.

Benefit:
    The company will provide free accommodation, Insurance (NIN), Flight Ticket, Tax Free and many more benefit you will see in your Appointment Letter.

Working Schedule:
    Working Days & time: Monday to Friday: 8:00 AM - 6:00PM (GMT)

Saturday & Sunday: Off Day

Contract Period: 2 Years contract and it can be extended if only you wish to remain with our company.

As a notice of acceptance of job offer, we shall send you appointment and invitation letter for you to sign and return the sign copy back to us for record purpose. So therefore kindly let us know if you are satisfy with the salary rate above in order for us to proceed further.

We await to hear from you ASAP.

Regards
    Capt. Anderson Lewis

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od strumf Vidi poruku
    We appreciate your interest in working with us and we have open an application file with reference number 1006/UK/MAR/SEA/6544. We have gone through your CV and We found the Post of Deckhand for you with salary amount of 6,500 GB Pounds per month.The destination is always from London to France, Ireland, Belgium, Norway, Wales and USA.

Benefit:
    The company will provide free accommodation, Insurance (NIN), Flight Ticket, Tax Free and many more benefit you will see in your Appointment Letter.

Working Schedule:

Contract Period: 2 Years contract and it can be extended if only you wish to remain with our company.

As a notice of acceptance of job offer, we shall send you appointment and invitation letter for you to sign and return the sign copy back to us for record purpose. So therefore kindly let us know if you are satisfy with the salary rate above in order for us to proceed further.

Regards
    Capt. Anderson Lewis
    Sve pise i vise nego lipo. ALi pripazi da ne saljes nista original i da ne saljes nikakve pare. Aj drzi nas update sta ti pisu . Nekoako mi je ta placa za mornara prevelika ali kazem nikad ne znas
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

1.Casnik-Moderator morskipas01 avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    yahta

Početno

Benefit:

Working Schedule:

Regards
    Capt. Anderson Lewis
    ne saljite tim facam nista, cista prevara, samo ih zaboravite i nista ne odgovarajte

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od morskipas01 Vidi poruku
    ne saljite tim facam nista, cista prevara, samo ih zaboravite i nista ne odgovarajte
    Ovo ti je najkompetentnija osoba sta ja znam za YAhte ( Mislim na morskopasa01) i ako je on rekao da je prevara onda mu ja virujem 100% stoga strumfe ne salji nikome nista. Neko trazi na druga mista

Pozdrav

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

ja bi isto reka...izgleda pre lipo da bi bilo istinito. osim toga, morski pas i ja smo bili par puta u kontaktu...covik zna sta radi...poslusajte ga, da ne bude placa.

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

vec san bija pisa o ovin prevarantima(a kozna koliko ih jos ima)
    uglavnom nemojte nista slati,jer isti je problem ima moj brat,posla sve papire,potpisa s njima ugovor(mada je sumnja)i nakraju kad ih je pita telefon da s njima malo poprica nisu se javljali par dana,a nakon toga su ga nazvali dvoje jedan je sapta drugome koji je prica engleski,sto da kaze,uglavnom na kraju te pitaju oko 800funti za "sredivanje vize za englesku"

pazi te se ovakih pogotovo vi neiskusni(ka i moj brat),bez uvrede

P.S brat mi je onda kontaktira jednu agenciju u englesku(stvarno se ne sican imena)i gospoda mu je rekla da su in hakeri upali u sistem,nakon dva dana na na stranicama te agencije su stavili ovo upozorenje
    Posljednje uređivanje od crta zara : 03-15-2011 at 01:00 PM

2nd eng strumf avatar
    Datum registracije
    Feb 2011
    Firma
    M/Y DEJA TOO

Početno

e hvala na opomeni, jos se ja zaletia i izpunia nek intervju,pa odma mi odgovorili i slali APPOINTMENT AND CONFIRMATION LETTER , pa da im hitno saljem podpisanu drugu stranicu i da ce pocet organizirati sve papire u vezi ukrcaja.
    stoga ZAHVALJUJEM ekipi sto ste me uvjerili i spasili prevare

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

e hvala na opomeni, jos se ja zaletia i izpunia nek intervju,pa odma mi odgovorili i slali APPOINTMENT AND CONFIRMATION LETTER , pa da im hitno saljem podpisanu drugu stranicu i da ce pocet organizirati sve papire u vezi ukrcaja.
    stoga ZAHVALJUJEM ekipi sto ste me uvjerili i spasili prevare
    zato i sluzi ovaj site jer nitko od nas nezna sve ali zato kao skupina smo prejaki

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

nije in bas uvjerljiva e mail adresa (anderson.lewis007@gmail.com) ,ja san vdija cpt.bill cole

Kadet romario41 avatar
    Datum registracije
    Sep 2010
    Firma
    Francuska

Početno Scam

EVO JOS PRIMJERA SCAM-A, ODNOSNO UPOZORENJA JF AGENCIJE...

POZDRAV,

Dear All,

This is a warning notification

A number of our crew members have notified me that the SCAMMERS from the SeaBourn Yacht Group have contacted them.

I you receive an e-mail with the text
    The London flagship of the SeaBourn Yacht Group, the SeaBournl Yacht has a sister yacht Hotel in London.
    Please ignore it, do not reply as they are tying to perpetrate a VISA fraud.

Best Regards,
    JF Recruiting.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

frenkie je ovde negdi stavija spisak fraud agencija,imena i maila,kad je doktor tija na chevron nigeria,cini mi se,to isprintajte i kad imate koga sa te liste,bizite od toga

Kadet mario.croat avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Ni na nebu, ni na zemlji!

Početno Boat skipper

Evo mozda nekome pomogne

Zapovjednik jahte (m/

Sretno
    Kupite cvijeće voljenoj ženi, ali ne zaboravite ni na vlastitu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •