Pozdrav svima...
Planiram se zaletiti do Antibija kod nekih agencija za jahte pa me zanima dal ima tko koju adresu, ja sam ih dosta na??ao ali opet ne bih se htio dolje zaletjet bezveze.
Pozdrav svima...
Planiram se zaletiti do Antibija kod nekih agencija za jahte pa me zanima dal ima tko koju adresu, ja sam ih dosta na??ao ali opet ne bih se htio dolje zaletjet bezveze.
Pa imas ovde na JAHTE sve agencije koje su ti tamo, ukucas ime agencije u google map i nadjes i isto tako di se nalaze, a najbolje ti je isprintat sve te agencije. Kad vec mislis ic do Antiba ajde u treci ili cetvrti misec jer sezona je vec odavno pocela i masu jahti je odavno kompletirano.
Nemoj se zaletat bez veze samo ces ispalit pare bez veze.
Antibes ti je dosta skup, pogotovo pred sezonu.
Dobro pogledaj za nac smjestaj. tu mos usparat pun kufer love. mos nac dobar apartmanic sa kuzinom i sobom za sitnu lovu, samo moras unaprid sve rezervirat.
Dobro se pripremi za Antibes. Moras ostat minimalno 10tak dana da bi obisa sve agencije.
Imas neke agencije i u Monaku. tako da ces izgubit 10 danada prodjes sve.
Samo sada ti nema smisla dolazit gotovo je za ovu godinu.
Cekaj kraj lita i negdi u 9 ili 10 misec kad se krece za karibe.
Tu ti bude promjema posade jer dosta ljudi nece da ide na Karibe.
Pitaj ako te sta jos zanima![]()
a kakve ljude traže? ja sam električar, elektroničar, IT, ima li mjesta za takve na jahti? a iskreno rečeno, uletio bih i ko drugi u kuhinji ili bilo šta drugo gdje se ne traži određeno zanimanje, samo spretnost i pristojnost
Onda lipo trazi posal ka elektronicar jer jahte su ionako krcate sa elektronikom i mozes imat lipe novce. Djubre nemoj pokusavat ni bit jer ce ti bit jako kratak radni vijek na jahtama. Nadji ovde na forumu adrese od agencija za jahte i salji im mailove sa svojim CVem i sa obaveznom slikom. Malo se potrudi i ovde ces sve nac.
Pozdrav Svima
Evo mene zanimaju isto jahte radim na Putnickim brodima vec neko vrijeme kao Navigator.
Dolar je slab a Norvezani drze sve bolje pozicije vec godinama.Ima li ikakve sane sa cruisera prec na bilo kavu vecu jaht?
Hvala
Pa sad ti je pravo vrime krenut za Antibes, sad se kompletiraju posade za zimu (Karibe), neki ?žele ići na godi??nji za Bo?žić i Novu godinu, a nije ni dalek 1150 km, ako vozi?? iz Dalmacije, skoro sve autocesta, osim ono malo kroz onu jadnu Sloveniju.
Ja sam pro??lo ljeto kontaktirao sa jednim agentom iz Novog Sada, i??ao sam osobno na razgovor kod njega u NS i on krca za megajahte, koje su u Crnoj Gori.
moj covik koliko je Hrvatska agilna na promociji svog pomorstva da je agent za mega jahte u Novom Sadu.Na ovo mogu samo rec svaka cast.Ma bolje ni ne zasluzujemo.Evo jedna prigodna
http://www.youtube.com/watch?v=FuFX4aMT4hM
dotični g. Prodanović, pokazao mi je brevet zapovjednika jahte B i voditelja brodice kategorije C
Zbilja doticni ima jake brevete sta se yahtinga tice,a virujem i iskustvo...
Ma ljudi moji jeste li vi normalni...
![]()
Pa dobro ljudi u čemu je problem ako dotični gospodin ima hrvatske brevete, to mu samo može pomoć za lakše dobit posal. Evo, ja san zamalo iša izvadit svoj u Kotor.
Pozdrav svima
Trazim posao za 1st engineer ili 2nd engineer na offshore-platformama ili yahtama. Imam iskustva 9 godina na trgovackim brodovima(kontejnerima,balku, frigo) i 7 godina u cruiser industriji.
Ako imate koju ponudi ili adresu molim da mi javite ili posaljete.
Zahvaljujem
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)