Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/13
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    Trenutno u autozubaku na jahti

Početno yaht crewing agencies

Pozdrav svima...
    Planiram se zaletiti do Antibija kod nekih agencija za jahte pa me zanima dal ima tko koju adresu, ja sam ih dosta na??ao ali opet ne bih se htio dolje zaletjet bezveze.

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Pa imas ovde na JAHTE sve agencije koje su ti tamo, ukucas ime agencije u google map i nadjes i isto tako di se nalaze, a najbolje ti je isprintat sve te agencije. Kad vec mislis ic do Antiba ajde u treci ili cetvrti misec jer sezona je vec odavno pocela i masu jahti je odavno kompletirano.

Captain gonzo avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    YACHTING

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mimi Vidi poruku
    Pozdrav svima...
    Planiram se zaletiti do Antibija kod nekih agencija za jahte pa me zanima dal ima tko koju adresu, ja sam ih dosta na??ao ali opet ne bih se htio dolje zaletjet bezveze.
    Nemoj se zaletat bez veze samo ces ispalit pare bez veze.
    Antibes ti je dosta skup, pogotovo pred sezonu.
    Dobro pogledaj za nac smjestaj. tu mos usparat pun kufer love. mos nac dobar apartmanic sa kuzinom i sobom za sitnu lovu, samo moras unaprid sve rezervirat.
    Dobro se pripremi za Antibes. Moras ostat minimalno 10tak dana da bi obisa sve agencije.
    Imas neke agencije i u Monaku. tako da ces izgubit 10 danada prodjes sve.
    Samo sada ti nema smisla dolazit gotovo je za ovu godinu.
    Cekaj kraj lita i negdi u 9 ili 10 misec kad se krece za karibe.
    Tu ti bude promjema posade jer dosta ljudi nece da ide na Karibe.

Pitaj ako te sta jos zanima

Clan Posade Tom_Ri avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    Ni na nebu ni na zemlji

Početno

a kakve ljude traže? ja sam električar, elektroničar, IT, ima li mjesta za takve na jahti? a iskreno rečeno, uletio bih i ko drugi u kuhinji ili bilo šta drugo gdje se ne traži određeno zanimanje, samo spretnost i pristojnost

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Tom_Ri Vidi poruku
    a kakve ljude tra?že? ja sam električar, elektroničar, IT, ima li mjesta za takve na jahti? a iskreno rečeno, uletio bih i ko drugi u kuhinji ili bilo ??ta drugo gdje se ne tra?ži određeno zanimanje, samo spretnost i pristojnost
    Onda lipo trazi posal ka elektronicar jer jahte su ionako krcate sa elektronikom i mozes imat lipe novce. Djubre nemoj pokusavat ni bit jer ce ti bit jako kratak radni vijek na jahtama. Nadji ovde na forumu adrese od agencija za jahte i salji im mailove sa svojim CVem i sa obaveznom slikom. Malo se potrudi i ovde ces sve nac.

Clan Posade
    Datum registracije
    Oct 2008
    Firma
    NCL

Početno

Pozdrav Svima

Evo mene zanimaju isto jahte radim na Putnickim brodima vec neko vrijeme kao Navigator.
    Dolar je slab a Norvezani drze sve bolje pozicije vec godinama.Ima li ikakve sane sa cruisera prec na bilo kavu vecu jaht?
    Hvala

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

Pa sad ti je pravo vrime krenut za Antibes, sad se kompletiraju posade za zimu (Karibe), neki ?žele ići na godi??nji za Bo?žić i Novu godinu, a nije ni dalek 1150 km, ako vozi?? iz Dalmacije, skoro sve autocesta, osim ono malo kroz onu jadnu Sloveniju.
    Ja sam pro??lo ljeto kontaktirao sa jednim agentom iz Novog Sada, i??ao sam osobno na razgovor kod njega u NS i on krca za megajahte, koje su u Crnoj Gori.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

moj covik koliko je Hrvatska agilna na promociji svog pomorstva da je agent za mega jahte u Novom Sadu.Na ovo mogu samo rec svaka cast.Ma bolje ni ne zasluzujemo.Evo jedna prigodna
    http://www.youtube.com/watch?v=FuFX4aMT4hM

3.Casnik be?žmek avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    yachting

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    moj covik koliko je Hrvatska agilna na promociji svog pomorstva da je agent za mega jahte u Novom Sadu.Na ovo mogu samo rec svaka cast.Ma bolje ni ne zasluzujemo.Evo jedna prigodna
    http://www.youtube.com/watch?v=FuFX4aMT4hM
    To sam i ja reka kad sam tamo otiša. Još kad mi se čovik predstavio, dotični g. Prodanović, pokazao mi je brevet zapovjednika jahte B i voditelja brodice kategorije C izdana u LK Split. Ja ga priupitam kad je to polagao, a on mi se na to samo nasmješka.

Barba zapa avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    megajahte

Početno

Citiraj Prvotno napisano od be?žmek Vidi poruku
    To sam i ja reka kad sam tamo oti??a. Jo?? kad mi se čovik predstavio, dotični g. Prodanović, pokazao mi je brevet zapovjednika jahte B i voditelja brodice kategorije C izdana u LK Split. Ja ga priupitam kad je to polagao, a on mi se na to samo nasmje??ka.

Pa di u Novi Sad, od toliko agencija u Francuskoj ti bas put balkana, dobar si

Clan posade North avatar
    Datum registracije
    Apr 2009
    Firma
    World Wide

Početno

dotični g. Prodanović, pokazao mi je brevet zapovjednika jahte B i voditelja brodice kategorije C

Zbilja doticni ima jake brevete sta se yahtinga tice,a virujem i iskustvo...

Ma ljudi moji jeste li vi normalni...

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Pa dobro ljudi u čemu je problem ako dotični gospodin ima hrvatske brevete, to mu samo može pomoć za lakše dobit posal. Evo, ja san zamalo iša izvadit svoj u Kotor.

Ist Engineer VN 2000 avatar
    Datum registracije
    Mar 2010

Početno trazim posao

Pozdrav svima
    Trazim posao za 1st engineer ili 2nd engineer na offshore-platformama ili yahtama. Imam iskustva 9 godina na trgovackim brodovima(kontejnerima,balku, frigo) i 7 godina u cruiser industriji.
    Ako imate koju ponudi ili adresu molim da mi javite ili posaljete.
    Zahvaljujem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •