Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno Asistent elektrike

pozdrav svima, a posebno na??em kap. Laptalu

jučer sam diplomira na vi??oj elektrotehnike-elektronika, imam polo?žen d2, liječnički ću obavit za 7-8 dana, uglavnom matrikulu ću imat za max 15dana..

zanima me primaju li na cruise brodovima asistente, i ako primaju di bi se moga javit.. S obzirom da ovdje na forumu ima električara, tj. elektroničara bilo bi mi drago da dobijem koji savjet iz prve ruke, općenito vezano uz na??u struku na brodovima.
    ?*ta bi mi preporučili kao najbolje rje??enje za asistenturu..

el.eng. miki avatar
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    PSM

Početno

jedino mozes doznat ako nazoves, na forumu imas masu informacija i linkova za ukrcaj na kruzere
    ako uspijes odlicno, vjerojatno je lakse uletit za asistenta na trgovačke brodove.
    najvaznije je odradit asistenturu (6mj.) i stec malo sigurnosti
    posli toga trebas se nac na pravo misto u pravo vrime

3RD Electrican
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Pozdrav svima,

Prvo sve pohvale ovoj stranici i forumima jer sam svugdje na netu tražio sve moguće informacije za brod i struku električara a najviše sam ih našao baš ovdje.

Inače meni je ovo prvo javljanje i također sam završio višu brodsku elektroenergetiku i elektroniku ,položio d2,sve ostale papire pripremio za brod (matrikula,lječnički,putovnicu..) i volio bih upasti kao asistent na neki cruiser ako je to moguće.
    Svi savjeti i preporuke su dobro došli..

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ivane tebe i sve ostale sta zanima slobodno postavi pitanje i dobijes odgovor iz prve ruke od ljudi koji se bave tim poslom. Stoga je ovaj forum zato neprocijenjiv jer sve sta zelis znati dode iz prve ruke Aj pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •