Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno Elektro mehaničar i strojar

Pozdrav!
    Otvaram temu jer bi mi koristila pomoć i savjetovanje vas koji ste već na brodu ili imate nekakva iskustva vezana za pomorstvo.
    Iako sam se već predstavia u drugoj temi, ponovit ću vam svoju situaciju. Naime, imam i ?želju i potrebu ukrcat se na brod. Imam zavr??enu srednju ??kolu za strojara i elektro mehaničara i namjeravan u ??ta kraćen roku polo?žit ove brevete i ostalo ??ta mi fali za otić na brod. Trenutno radim kao serviser klima i rashladnih uređaja za minimalac. Imam 26 godina, o?ženjen sam i imam dijete.
    Vas bi zamolija da mi ka?žete ima li ??anse i mista za osobu mog profila? Ima li ??anse da se zaposlin sa ovim zvanjem? Kakva je opće situacija sa zapo??ljavanjen?
    Zahvaljujem!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Sanse ima i jos si mlad da odustanes.

Sve drugo sta si pitao imas na forumu, pokazi strpljenej i citaj i bajvise ces saznat jer iz jednog threada neces saznat nista.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Bitno je dali si serviser klima uređaja ili monter, ako imas iskustva u servisiranju, popravcima kompresora, ledomata, frizidera.... mozes provat i ka refrigeration engineer. Uglavnom ti je ta struka trazena na cruiserima i ako nisi ozbiljan nemoj ni ulazit u cilu pricu, predlazem ti da prvo rijesis osnovne brevete i izvadis matrikulu, mozes ispast neozbiljan ako trazis posa bez toga i posere ta da nesto brzinski nađes pa ne mos ic jer nemas papire. Rijesi papire i naoruzaj se strpljenjem, ako provas ic na ovo zanimanje ja te mogu nesto savjetovat jer ja trazim neko vrime i maka sam se sa pocetne skale ali jos nisan odradija ni jedan ugovor pa te ne mogu pogurat ali makar mogu pomoc savjetom

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

Imam iskustva ka monter, to san radia dvi godine, al sad radin ka serviser, iman iskustva u servisiranju ledomata i fri?židera, jedino kompresore neznan. ?*ta se tiče breveta i matrikule, posli nove godine krećen sa polaganjen i čin polo?žin ??aljen prijave. A za ukrcaj mi nije bitno na koji ću brod upast, samo da odradin asistenturu ??ta prije. Jel zna?? mo?žda ??ta se tiče kruzera, kakvi su ugovori i koliko vrimena? I ako bi mi moga preporučit koju firmu..

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2011

Početno

Ugovor ti je iz pocetka kavav te dopadne a firma ti je dobra koja te odlucu uzet, nema brajo biranja ni zahtjevanja. Ja san najdalje dosa do razgovora za ukrcaj i u tom razgovoru sam dobija obecanje od agenta kad naucim ono sta mi je zada da me krca, a ja ga ni u jednom trenu nisan pita kolika bi bila placa ni kakav ugovor jer san ka pocetnik zadovoljan sa bilo cim samo da krenem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •