Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: ENG1 medical

3rd Electrician Ikard avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Holland America Line

Početno ENG1 medical

Dobija sam mail od Rebecce iz Vikinga da trebam obavit sljedeće:

"Please find attached the Pre Employment Medical Forms that you will need to do at an approved doctors (See Below). These can be carried out by any MCA or Norwegian Medical approved Doctor. I have attached the forms that you need to ask the Doctor to complete. You will also need to complete an ENG1 or equivalent seafarer medical carried out at the same time."

Prvi formular koji mi je poslala u attachmentu je isti kao onaj koji sam obavija za matrikulu (obavljen kod dr. Marijana Milića, samo sta je na hrvatskom jeziku) i ENG1.

Di u Splitu obavit ENG1? Rebecca mi je rekla da mogu obavit kod dr. Gordane Tenzere - Taslak, međutim vise ne radi u ordinaciji u Dr?žićevoj i na telefon se nitko ne javlja.

Hvala na pomoći

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Dr. Gordana Tenzera-Taslak Zavod za Javno Zdravstvo Split Drziceva 15 21 000 Split tel0)21 / 343 850, fax: (0)21 / 535 318

- Dr. Zeljka Ercegovic Ordinacija Medicine Rada A.B. Simiceva 8 21 000 Split tel/fax: (0)21 / 371 945, mobile: 098 / 225 593

ovako su meni iz Vikinga poslali u mailu za split. Ta probaj kod ove druge onda

asistent soferu Turist avatar
    Datum registracije
    Jun 2008
    Firma
    tamo amo way

Početno

poliklinika caktas, parkiraliste ispod opcine, preporucujen.

ercegovicka... puno zajebancije i predugo traje

ENG 1, meni su uvik samo prepisivali iz nasega i nikad problema... po tome mozes otic i u onoga kod koga si radija za matrikulu na rvacki

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Turist Vidi poruku

ENG 1, meni su uvik samo prepisivali iz nasega i nikad problema... po tome mozes otic i u onoga kod koga si radija za matrikulu na rvacki
    Slazem se s ovim sta kaze Turis. Meni bi uvik priveli s onog s medicine rada cak su mi na medicini rada izdavali na hrvatskom i engleskom jeziku.
    Bia sam i u Ercegovicke 2 puta a bome i u Glavica u Dubrovniku na kraju sve isto priznaju svaki.
    Zakljucak ne opterecivati se s tim napraviti prvi s ruke i poslat bice ona u officu zna sta di i kako
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Holland America Line

Početno

Provjerit cu sutra kod doktora di sam radija za matrikulu, a ako ne bude moglo, idem u Polikliniku Cakta?? jer sam cua da se kod Ercegovicke ceka satima.

SDPO beerseeker avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Bourbon

Početno

Mozda grijesim ali ja ne vidim da je itko u RH ovlasten izdavati ENG1.

MCA List of approved medical practitioners - Nov/2011
    Pomorac sam majko na zelenom brodu

Kadet ivanri avatar
    Datum registracije
    Jun 2009
    Firma
    Yacht

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Ikard Vidi poruku
    Dobija sam mail od Rebecce iz Vikinga da trebam obavit sljedeće:

"Please find attached the Pre Employment Medical Forms that you will need to do at an approved doctors (See Below). These can be carried out by any MCA or Norwegian Medical approved Doctor. I have attached the forms that you need to ask the Doctor to complete. You will also need to complete an ENG1 or equivalent seafarer medical carried out at the same time."

Prvi formular koji mi je poslala u attachmentu je isti kao onaj koji sam obavija za matrikulu (obavljen kod dr. Marijana Milića, samo sta je na hrvatskom jeziku) i ENG1.

Di u Splitu obavit ENG1? Rebecca mi je rekla da mogu obavit kod dr. Gordane Tenzere - Taslak, međutim vise ne radi u ordinaciji u Dr?žićevoj i na telefon se nitko ne javlja.

Hvala na pomoći
    Medjunarodni pomorski zakonik kaze:
    Ako ne vadis endorsment i plovis s hrvatskom matrikulom, moraju ti priznati hrvatski lijecnicki na engleskom obavljen u bilo kojoj medicini rada na podrucju hrvatske.
    Mnogo godina su i nase agencije zahtjevale da se vadi te panamski lijecnicki te marshall island itd...ali to je potrebno jedino prvi put dok se ne dobije endorsment sljedeci ukrcaji ako je lijecnicki istekao dovoljno je samo hrvatski lijecnicki preveden na engleski bez panamskih ili nekih drugih forma....mnogi ne citaju zakone nego se drze onoga tako pise
    pozzz

Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Holland America Line

Početno

Agentica mi je rekla da joj posaljem sliku kako bi mi napravili nizozemsku matrikulu. Mozda ima veze s tim?

EDIT: Doktorica Tenžera - Taslak se primistila u ordinaciju na adresi Matice Hrvatske 68, tel. 021 534 701. Ima licencu za Norwegian Medical, a cijena je 500kn.
    Posljednje uređivanje od Ikard : 12-08-2011 at 12:30 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •