Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno Liječnički za kruzer (nakon liječničkog za matrikulu)

Dakle, radi se o tome da Oceania Cruises tra?ži da ovla??teni liječnik ispi??e formulare u privitku. Očito bi triba napravit i neke testove koji nisu obuhvaćeni standardin pregledon za dobivanje matrikule.
    Zanima me je li iko bio u sličnoj situaciji. Ako je, molio bi ga ponizno da mi ka?že okvirnu cijenu novog pregleda?

Zahvaljujem svim dobronamjernicima.

PEME Form A - revised PCH 012611-1.xls

PEME form B - revised PCH 012611 (2).xls

PEME test summary form.xls

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Ja san to ba?? danas radija a i radija san ne??to tako bar dva puta prije.
    uglavnon ako ti je lječnički koji je doktor radija za matrikulu jo?? va?žeći a vridi dvi godine onda ti taj isti doktor mo?že napravit prepis na formulare raznih dr?žava on to ima negdi u kompjuteru a mogu ti to i agencije dat.To je zato ??ta nekad mora?? imat matrikulu o zastave broda pa onda i lječnički. Ja san to dosta puta radija i nikad mi nisu ni??ta naplatili. Nekako logički gledano to je u principu izdavanje jednog te istog uvjerenja koje je negdi u sistemu samo na različitim formularima (takseni maraka naema)
    Kruz kompanije imaju svoje medical departmente pa ond zato i ovi njhovi formulari, ako nisu striktno prporučili kod kojeg lječnika da ode?? onda ope kod ovoga di si radija lječnički i ako je va?žeći neka ti napravi prepis ja san ovoj svojoj danas reka da bi platija jer mi ?ža bilo ?žene ima se tu ??ta mrčit po tin formularima a ona ka?že da ona da i oće nemore naplatit jer nema forme po kojoj bi naplatila, a onako usuvo je crnjak tutnit uz svu ovu antikorupcijsku halabuku upast u pizd-----u i ja i ona. e sad ovo ??ta je bilo extra pretraga ja san platija i sačuva račune prema naputcima firme oni će mi to refundirat.
    cjene tih dodatnih pretraga mo?? lako saznat po kojekakvin privatnim poliklinikama da se zna?? pripremit ako si utisno s lovon.
    Ako ti ovo pomogne i na ovi način upali nemoj bit ka i ja kupi tome Doktoru ili Doktorici bocu ili bombonjeru ono ka u stara dobra pred anti koruptivna vrimena.

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Uglavnom ako ti to ne uspije lječnički ti dođe od 750 do 1200 kn ovisno od doktora i firme. Meni je za Carnival ko??tao 1200 kn i naravno vrate ti to kada se ukrca??.
    Idemo ispočetka.....

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

Molim ikoga ko posjeduje ovu informaciju da dadne ručice - di se mogu u Splitu napravit testiranja na HIV, hepatitis i sifilis, a da rezultati budu na engleskom jeziku?

seknd
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    cruises

Početno

Ja sam radio sve te testove u dr.morana wagner u ulici Domovinskog rata(muslimanka),sve na engleski itd....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •