Ovako, razočaran mojom situacijom oko ukrcaja, molim Vas na forumu da mi poku??ate pomoć sa Va??im poznanstvima i vezama.
Pretpostavljam da će i ovo biti "nemoguća misija" jer za??to bi netko stavio "ruku u vatru", zbog nekoga anonimca na forumu.
Nemam ba?? puno izbora i mogućnosti, tako da Vas molim da mi pomognete, ako mo?žete.
Kao ??to sam i napisao u predstavljanju, zovem se Josip. Imam 31. godinu, o?ženjen, otac dvoje djece.
1999. god. sam zavr??io srednju ??kolu, tj. maturirao za elektroinstalatera. Odmah nakon ??kole sam se uspio zaposliti, pa sam tako od 1999. - 2011. u radnom odnosu. Vrlo kratko (manje od 1. god.) sam radio u struci, neko vrijeme kao vozač u ??pediciji, a većinu radnog sta?ža sam proveo na visinskim poslovima, tj. radovima na visinama i nepristupačnim mjestima. Tu sam proveo skoro 10 godina, a od 2006. - 2010. sam imao svoj obrt za takve vrste radova, koji sam zatvorio zbog poznatog (NE)plaćanja nakon obavljenih radova.
Ove godine sam se odlučio na promjene u mome ?životu. Dugo sam razmi??ljao koji bi posao mogao raditi sa 40, 50 godina, a da usput budem sretan i zadovoljan sa time ??ta radim. Po??to imam elektro ??kolu, odlučio sam se za brodskog električara. (??ao mi je ??ta nisam i prije 10 godina)
Sada je do??la i druga stepenica, a to je ukrcaj, zato se i obračam Vama na forumu.
Bio sam u svim agencijama po Rijeci i Splitu, zvao agencije i kompanije u Pulu, Zadar, Dubrovnik, Sinj i Zagreb.
Poslao preko 500 mail-ova (točnije 507) na razne agencije i kompanije.
Imam uredno i profesionalno napisan CV i CL, ne pijem, ne pu??im, ne drogiram se, .....
Od svega toga, imam par povratnih informacija da ne tra?že asistente ili sl.
Eto, zbog toga se obračam Vama i molim za pomoć oko ukrcaja!
Nije mi bitna niti kompanija, niti brod, niti plaća.
Bitno mi je samo da mogu jo?? dosta toga naučit i da mi netko ?želi pokazat i objasnit stvari koje neznam.
Spreman sam na sve, pa i na to da treba platit za ukrcaj.
Nadam se da će mi uspijet netko od Vas pomoć da se ukrcam i da se ubrzo vidimo na nekom brodu!
Hvala i oprostite na ovoliko puno slova!

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

Zelim ti puno srice za ukrcaj. Ja ti na zalost ne mogu pomoc, ali te mogu informirati o jos jednoj mogucnosti. Kazes da si radio na visinskim radovima 10ak godina. Ako ti ne smeta ostati na visini pokusaj se zaposliti kao tzv. absailor na offshore instalacijama. Posao se uglavnom radi o fizikalnim radovima, kao sto pituravanje, varenje i sl.,ali na visinama. Radi se po platformama, FPSO i drugim offshore instalacijama. Ja trenutno namam konkretnu adresu ili firmu, ali sam trenutno na platformi i pokusat cu ti nabavit nesto.