Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/16

Tema: Savjet

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno Savjet

Prvo pozdrav svim foruma??ima.Čitajuči forum uvik saznam ne??to. Sakupljam informacije i sl.Velika mi je ?želja okusit pomorski kruv. Pravo sam se zagrija za poć na more, ali ebe me ono ALI !!! Ka mulc sam radi napada na policiju krivično gonjen. Pa me zanima tra?že li firme potvrdu o neka?žnjavanju???

Kadet Keyser S??ze avatar
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

nisam siguran ali mislim da ako si bija maloljetan da ti se to nakon 5 godina brise.
    Googlaj to malo,.. sve ces naci
    Donde Esta La Biblioteca

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nigdje

Početno

Ako si cist par godina,mozes otic u policiju da trazis da ti maknu to...a sad koliko tocno godina mora proc da bi ti to skinuli ne znam,...ako ti ne budu htjeli skinut jos jednom ih napadni...

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ST.Edi Vidi poruku
    Prvo pozdrav svim foruma??ima.Čitajuči forum uvik saznam ne??to. Sakupljam informacije i sl.Velika mi je ?želja okusit pomorski kruv. Pravo sam se zagrija za poć na more, ali ebe me ono ALI !!! Ka mulc sam radi napada na policiju krivično gonjen. Pa me zanima tra?že li firme potvrdu o neka?žnjavanju???
    I jesi li osuđen ?
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Osuđen i oslužio.Predat ču molbu za brisanje. Nego jesu li vam tražili potvrdu???
    Posljednje uređivanje od ST.Edi : 09-12-2011 at 07:05 PM

Chief Off
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    BOG

Početno

Kako su meni rekli kad san to trazija tzv ''potvrda o nekaznjavanju'' je potvrda da e sprotiv tebe trenutno ne vodi postupak tipa da nisi ubija nekog i slicno.
    U tom slucaju ako si sjeba nesto u mladosti nemas vise sansu za normalan posal.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Osuđen i oslužio.Predat ču molbu za brisanje. Nego jesu li vam tražili potvrdu???
    A di si služio..

Ja sma bio u Glini 2005 do 2007
    kasnije me bacilo me na Bilice
    blok C
    Ja , Žuti , Kuba , Fifle , Masni , Tromblon i Getriba smo ti visili uvik pod vratin na ulazu , tako je bilo do 2009
    kasnije me odvezlo u Remetinec od veljače do srpnja , gore sma bio u lipo s Octobrom , Fergusnonom , Cigom i Antom iz Šibenika
    jel ti poznat ko ?

Ja sam našao posao na način da me upravo Fifle ubacio preko svojih veza. Kasnije je i Octobar doša do nas sad je pitur tu na riga..

Jel znaš koga ?
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Konobarija kod pok. Getribe dok je dr?ža Topers sa Bosnom.
    94/95 bilice 2000 turopolje refalo me bilice zadnja 2/3 miseca sa Sarunom
    Sve u svemu pro??a li??o respektiralo sudjelovanje u ratu.Ma odjebi to!!!
    Oču na more makar zubin griza,davna ?želja

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Konobarija kod pok. Getribe dok je dr?ža Topers sa Bosnom.
    94/95 bilice 2000 turopolje refalo me bilice zadnja 2/3 miseca sa Sarunom
    Sve u svemu pro??a li??o respektiralo sudjelovanje u ratu.Ma odjebi to!!!
    Oču na more makar zubin griza,davna ?želja
    ?*ta je Getriba umro ? Pa jebote... kako ?život ide.. onda se mi mo?žda i znamo.. jel zna?? kad je Gefufna dovezao onoga Opela iz Bosne ??ta je kasnije Pele uletija s njin u krivinu i zavr??ija na Lovrincu.. a bija san na pogrebu.. Bosna stari zmaj je crka jel ? Stari , lagano samo , povuci malo veze ovo ono i eto tebe na moru

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Za C1/D vizu su mi trazili potvrdu iz suda koja dokazuje da se protiv mene *NE VODI SUDSKI POSTUPAK*, a osim toga nista drugo.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dunavac Vidi poruku
    Za C1/D vizu su mi trazili potvrdu iz suda koja dokazuje da se protiv mene *NE VODI SUDSKI POSTUPAK*, a osim toga nista drugo.
    Ja imam 8 godina zatvora a Edi vjerovatno i vi??e.. mi smo materijal za Ameriku

3.Casnik
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    još u potrazi

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Bilich Vidi poruku
    Ja imam 8 godina zatvora a Edi vjerovatno i vi??e.. mi smo materijal za Ameriku
    Il mozda jos bolje za Australiju

Kadet Stgti avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Trenutno nigdi

Početno

Sto se tice potvrde o neka?žnjavanju mo?žete je dobiti bez obzira jeste li bili u zatvoru samo je bitno da u trenutku vađenja potvrde protiv vas se ne vodi niti jedan krivični postupak i to je to

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Stgti Vidi poruku
    Sto se tice potvrde o neka?žnjavanju mo?žete je dobiti bez obzira jeste li bili u zatvoru samo je bitno da u trenutku vađenja potvrde protiv vas se ne vodi niti jedan krivični postupak i to je to
    To je potvrda da se ne vodi kazneni postupak ili istraga a ne o neka?žnjavanju

RAZVLACIN APRIKOLU ivan.k avatar
    Datum registracije
    Nov 2009
    Firma
    Modri Grob d.o.o.

Početno

ovo je opasan neki forum!

aj ljudi sritno sa ukrcajen i papirima!

a to govno od papira traje za dignit par dana triba prvo na sud u split pa na dracevac poc...

zivili!
    ''There never was a great man yet who spent all his life inland.''

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

taj papir ti traje za dignut 24 sata,dodjes ujutro popunis formular,drugi dan iza 13 sati je gotov...pisu se osobni podatci,ako se ne vodi nikakva istraga protiv tebe ne pise nista,a ako se vodi onda pise zabiljeska dolje na dnu stranice...
    ovo za odsluzeno mislim da ne pise nista...probaj pa vidi ne kosta nista i moze se ici u kazneni kancel pa pisat zalbu na to,objasnit razloge i obicno prihvate...

idi pa vidi

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •