Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8
    Asistent
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    Topić Ant

Početno Besplatni breveti

Eto kazali mi da se nisam sluzbeno predstavio pa mi izbrisali post.
    Tako da ponovim pitanje.
    Doslo je napokon vrijeme da polozim klasu za koju su mi potrebni sljedeci breveti
    1. D12 Upravljanje gasenjem pozara
    2. D17 Rukovanje brodicom za spa??avanje
    3. D19 Pru?žanje med.skrbi na brodu
    D12 sam dobio na osnovu zavrsenog brosostrojarskog studija na sveucilistu u dubrovniku pa me zanima dali mogu dobiti ijedan od ostala dva breveta na istu osnovu.
    Ako itko zna molio bih da odgovori.
    Unaprijed hvala.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

A i ti bi sve mukte u zivotu ili na guzove ako moze je li?? Nije ti dosta jedan sta su ti dali mukte vec bi sve tija mukte. Pa kako ce ova drzava s takvima ka sta si ti naprid???

Asistent
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    Topić Ant

Početno

Pa gledaj, zasto ne mukte kad se moze. Sto bi ti dao 3000 kn ako ne moras, a sve to da bi opet sluso ista sranja (skuzajte) koja si sluso tijekom 7 godina skolovanja. to je bas zahttp://www.pomorac.net/forum/images/smilies/wallbash.gif

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

A zasto ti fino ne pitas firmu da ti plati te brevete da RH zaradi koju djengu. Tebi ni iz zepa ni u zep. Ako plati Topic to je onda win-win situacija kako za tebe tako i za RH. Kamo srece da vise ljudi placa brevete i matrikule koliko bi se mladih ljudi moglo zaposlit u MMPIju na izdavanju. Trebamo pokrenit Hrvatsku,a ne je zatuc.

Clan Posade Kanoo Shipping avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Shell

Početno

Otiđi kod prof. Matka Bupića. Poznat ti je (termodinamika, vibracije....). On ti je u Dbk.-u zadu?žen za obra(e)zovanje pomoraca. Mislim da bi trebao imati jos neke brevete "mukte". Meni nisu dali ni??ta d?žaba, sve saaam platih, pa na komaniji pare vratih. Evo postadoh i pjesmopisac. Malo haiku poezije ne ??kodi dok čekam ??jor TURISTA da mi kakav kritičko-etički osvrt nabaci..... Ipak je on "ovde" najelokventniji.
    Frenki pozdrav! Mlati?? pare, a? Neka, svaka čast, vidjeh ti platnu listu. Maestralno! Tj., jebeno dobro!
    Tko nije plovio i morem brodio, taj se samo upola rodio...

Clan Posade marko_ormarko avatar
    Datum registracije
    Jul 2010
    Firma
    nigdje

Početno

ova je tema vec otvorena http://www.pomorac.net/forum/nautika...z-srednje.html
    trebao bi dobiti 5 breveta sa fakulteta kod bupića

Asistent
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    Topić Ant

Početno

Hvala svima na pomoci

Chief Engineer BiliBrod avatar
    Datum registracije
    Apr 2011
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    A i ti bi sve mukte u zivotu ili na guzove ako moze je li?? Nije ti dosta jedan sta su ti dali mukte vec bi sve tija mukte. Pa kako ce ova drzava s takvima ka sta si ti naprid???
    Kako mogu vidit, momak je tek na pocetku navigacije a kako stvari stoje - uzet ce drzava na njemu i vise nego sta triba nastavi li se bavit ovim poslom..

Zato prijo samo naprid - uzmi mukte, sta im god mozes ne platit!
    Čovjek koji mo?že pobijediti druge - jak je; čovjek koji pobijedi sebe - svemoćan je

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •