evo da odma upozorin ovo je prvi torrent koji san kreira,beta.... pa bi volija ako će ko skidat da mi javi da li uopće funkcionira.
P.s. pitanja su iz 2007 godine i ima svega od literature.
link
ZA klasu.rar.torrent
evo da odma upozorin ovo je prvi torrent koji san kreira,beta.... pa bi volija ako će ko skidat da mi javi da li uopće funkcionira.
P.s. pitanja su iz 2007 godine i ima svega od literature.
link
ZA klasu.rar.torrent
kad se ??porka?? s hfo, operi se sa mgo
skinija torrent i pokrenija download u bitcometu međutim ne skida ni??ta zasad
?želin ti sriću,ahahahaha....ajde vidit cemo do večeras mo?žda i krene
Ma svaka čast šta si stavija, da se razumimoNije da mi konkretno triba, nego više znatiželja... nego malo mi je čudno jer kaže fajl samo 18.28 kb!?
pa napisa san da je beta faza,ode jedino i mogu testirat,fajl je 450 mb,a mislija san da je samo tracker 18 kb ali ne??to je ipak zasrano,nista neka niko ne skida nista pa kad sredin tokon dana provat cemo opet ako ne na neki uploader i na peci bokune![]()
ako ti je problem mozes to staviti i ovdje
http://uploading.com
Maksimalna velicina fajla 1 GB
Life is too short to remove usb safely
odlicno mladeno,fala ti,uspija bi ja ovo ali triba jedan dan skoro da ti stave u pogon na sumotorrent,večeras lansiran
Jeste li uspili staviti literaturu i pitanja za klasu strojara ili ako ko ima da mi po??alje mailom......klasa mi je u 9 misec u Zadru....Hvala
Pozdrav ljudi,
Idem i ja na klasu u 9. mjesecu :-) u Rijeku... ima dosta toga u download sekciji ovog foruma.
PS: a torrent ti ne radi :-( ja imam pitanja iz 1997... valjda su jos ista....
Mozes li mi na mail poslati samo pitanja?
Posljednje uređivanje od u238 : 07-30-2011 at 12:22 PM
imam neka pitanja i odgovore negdi u inboxu,javi na PM adresu pa cu ti frknit
poslat cu ti to,ona su u jpeg formatu i nije problem.....ma ukur.. je i torent i sve,registrira san se na par uploading siteova i nema ??anse,čak san skinija par uploadera...npr rapidshare....stavin uploadat rar file sa svime i krene ali nikako ne more dovr??it,komp mi uspori brutalno i pustin tako u nadi i do dan ipo ali ni??ta on i dalje vrti ka da upload-aje ali bez uspjeha![]()
svaka cast za trud!
''There never was a great man yet who spent all his life inland.''
Auuuuuu, ti si kralj :-) Hvala!
Bas se vidi datum da je uslikano 2007. godine :-)
To su ista pitanja koja sam nasao tu na forumu u download sekciji :-) Znaci od 1997/1998 nema pomaka u brodostrojarstvu... nema nis novoga, hehhehe :-)
Posljednje uređivanje od u238 : 08-02-2011 at 09:25 AM
Ne boj se u Hrvatskoj se na tom planu nista nije prominilo jos od parnog stroja.
Posljednje uređivanje od Frankie : 08-02-2011 at 09:40 AM
Posaljite i meni pa cu se ja pobrinuti ako hocete da materijal bude svima dostupan.
frenki84@gmail.com
fileape Â? home
Submit a file! Maximum size is 2 GB.
Life is too short to remove usb safely
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)