Prvo pozdravljam svu ekipu sa foruma,pomorce i one koji se trude da to postanu...
Čitajući postove po forumu vidim da stariji i iskusniji poma?žu mlađoj ekipi svojim iskustvom pa me zanima ako tko ima kakav savjet ili da me usmjeri negdje vezano za moj prvi ukrcaj.
28 mi je godina (od ove subote) i zavr??io sam elektrotehničku ??kolu.trenutačno radim u firmi koja se bavi proizvodnjom palubne opreme i dizalica.radim kao voditelj zavr??nih procesa proizvodnje i servisnog dijela proizvoda.radim po brodovima i ??kverovima,odlazim na servise,commissioninge opreme i probne vo?žnje,surađujem sa registarskim kućama.engleski koristim svakodnevno jer većina na??ih proizvoda je rađena za izvoz,najče??će za norve??ku.posao mi mije??a područje struje,mehanike i hidraulike,stoga sam tokom vremena stekao određeno iskustvo na tim poljima.
e sad sve je to lijepo ali ja bi na brod,kao as struje za početak.ne zanima me niti lova niti vrsta broda,?želim jo?? radnog iskustva,znanja i izazova jer mislim da se treba prvo dokazati i pokazati a onda tra?žiti i zahtjevati neke uvjete.
zato molim ako imate kakav savjet ili preporuku neke kompanije/agencije ili ne??to treće da slobodno napi??ete...
zahvaljujem
btw matrikulu i te stvari imam rije??eno

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

> > >